Honderdduizend lichtpuntjes #lichtpuntjesmaand

Ik zet weer mijn lichtpuntjes van de afgelopen tijd op een rijtje. Op dit moment voel ik me echt omringd door lichtpuntjes, dat is een heel fijn gevoel!

sllemaal-post-dat-zijn-lichtpuntjes

– Ik had energie!

– Mijn broer kwam op bezoek (hij woont in Amsterdam) en hij heeft een nieuwe baan (eigenlijk twee) en een nieuwe woonruimte, dus dat is super tof.

– Vrijdag ging ik samen met mijn vader naar Zwolle. Dat was super leuk na een paar nare weken!

– De afgelopen tijd leek alles eigenlijk fout te gaan in de familie, echt heel nare dingen (niet bij mij, behalve ehhh dat ene). Iedereen was op en kon niet meer. En toen gebeurden er weer allemaal goede dingen die de pijn verzachten. Dat is fijn! Dat hebben ze verdiend, vind ik. Dit is het belangrijkste lichtpuntje, samen met mijn behandeling natuurlijk.

– Een heleboel post

– Nog gewoon goed op kunnen schieten met Tim. Man, wat was dit ingewikkeld geweest als dat anders was geweest: met spullen verdelen enzo. Gelukkig gunnen we elkaar gewoon het beste!

Mijn nieuwe tas. Hij is zo fijn!

– Ik was heel productief en maakte allemaal video’s! Ik vind ze zelf heel leuk, hihi.

– Dat gevoel na een dag productief te zijn geweest. En dan met zo’n voldaan gevoel in bed liggen. Het últieme lichtpuntje.

– Oneindig veel post in mijn postbus ontvangen. Zo super lief allemaal!

konijnenkaartjes

– Kaartjes met konijntjes erop. Links is van mijn nichtje, super leuk! En rechts van Anne, dat zijn haar konijntjes, super leuk.

zelfgemaakte-kaarten

– Kaartjes die zelf gemaakt zijn. Ook súper leuk.

– Maar eigenlijk is elk kaartje een lichtpuntje.

– Mijn postbus openen en zien dat er iets in zit ook!

– Verbeterde bloedwaarden

Wat waren jouw lichtpuntjes van afgelopen week?

Deel zeker ook komende week jouw lichtpuntjes weer op social media met #lichtpuntjesmaand! Lichtpuntjes van anderen bekijk je hier op Instagram en Twitter.

DELEN:

25 reacties

 1. Manon 29 september 2015 / 06:36

  Wat weer een leuke lichtpuntjes! Fijn dat je energie had en productief was geweest! De filmpjes die je hebt gemaakt zijn inderdaad leuk! Gaaf ook dat je post blijft ontvangen in je postbus!

 2. Kelly 29 september 2015 / 06:49

  Fijne lichtpuntjes 🙂 ik ben blij voor je dat het stukje bij beetje beter gaat!

 3. Miranda 29 september 2015 / 06:57

  Wat ben je toch sterk! Mooie lichtpuntjes:) ik hoop zó hard dat het Bijengif een blijvende verbetering op gaat leveren, het klinkt in ieder geval positief!

 4. Kelly Caresse 29 september 2015 / 07:00

  Wat een hoop fijne lichtpuntjes! Vervelend dat je zulke nare wekeb achter de rug hebt maar knap hoe je zo positief kan blijven!

 5. Evera 29 september 2015 / 07:17

  Mooie lichtpuntjes heb je weer opgenoemd! Erg leuk om te lezen weer!

 6. Renske 29 september 2015 / 07:24

  Fijne lichtpuntjes. 🙂 Je bent zo sterk! Fijn om te lezen dat Tim en jij gewoon goed met elkaar kunnen opschieten en elkaar het beste gunnen. Ik hoop dat je nog vele lichtpuntjes mag beleven. 🙂

 7. Frauke 29 september 2015 / 07:25

  Mooie lichtpuntjes! Gelukkig zijn er redenen genoeg om te lachen :). En je gezondheid die erop vooruitgaat, dat is natuurlijk topnieuws! X

 8. Tiffany 29 september 2015 / 07:49

  Wat een mooi lijstje. Ik ben ontzettend blij dat het wat beter gaat met jou en je familie. Mijn lichtpuntje van afgelopen weken is: weer wat meer energie hebben. Het gaat de laatste weken iets beter met mijn gezondheid en dat maakt mij super blij! Al is de angs voor terugvallen wel groot 🙁

 9. Chris 29 september 2015 / 09:33

  Kaartjes zijn altijd een licht puntje om te krijgen. Het feit dat iemand de moeite neemt om er een uit te zoeken of te maken, daarna te schrijven en op te sturen is op zich al bijzonder in deze hectische wereld waarin het sturen van een mail een stuk sneller is.

 10. Linda 29 september 2015 / 10:07

  Meid wat heb ik een bewondering over hoe je dit doet, aanpakt en over je heen laat komen. Wat een veranderingen en gelukkig zowel minder fijn als fijn. Hoop dat de lichtpuntjes jou er goed doorheen slepen! <3

 11. Annelies 29 september 2015 / 11:45

  Honderdduizend lichtpuntjes. Wat fijn oom te horen! Een beetje positiviteit gaan geen kwaad. Ik heb het al vaker genoemd geloof ik, maar ik vind je echt een supersterkte en positieve vrouw! Wat goed om te horen dat je gezendheid er op vooruit gaat. Super!

 12. Anita 29 september 2015 / 12:15

  Wat een fijne lichtpuntjes en super leuk al die kaarten!

 13. Ise 29 september 2015 / 14:26

  Wat een heerlijk positief blogje op deze mooie dag!

 14. Marion 29 september 2015 / 18:02

  Wat een mooie en goede lichtpuntjes! Zie dat mijn kaartje goed aangekomen is, fijn. Vooral super om te lezen dat je je goed voelt!

 15. Simone 29 september 2015 / 18:58

  Wat een fijne lichtpuntjes! En goed om te lezen dat het wat beter met je gaat!

 16. Tamara 29 september 2015 / 19:47

  Tof om mijn eigen kaartje voorbij te zien komen. Ik hoop dat je er blij mee bent. Ik wens je nog veel meer lichtpuntjes toe! Liefs x

 17. Hester 29 september 2015 / 20:29

  Fijn dat het weer wat positiever gestemd is in je familie. Mooie lichtpuntjes! September is alweer bijna voorbij, wauw 😮

 18. Miriam 29 september 2015 / 22:03

  Wat een boel lichtpuntjes, super leuk om te lezen! Lekker vrolijk en positief, fijn dat je al die lichtpuntjes hebt meegemaakt 😀

 19. Anne 29 september 2015 / 22:33

  Wat een mooie punten om even bij stil te staan. Ik wens je ook alle gezondheid toe die er maar is! Mijn lichtpuntjes waren de heerlijke zonnestralen van de afgelopen dagen, op weg naar mijn werk met een fijne playlist aan, een goede presentatie gegeven terwijl ik heel erg zenuwachtig was, veel to-do’s af kunnen strepen..
  En vast nog een heleboel andere puntjes. Toch maar eens wat beter op gaan letten :)!

  Fijne week nog :)!
  Liefs, Anne

 20. Fleur 29 september 2015 / 22:55

  Altijd zo fijn om deze lijstjes van jou te lezen. Je bent zo’n positieve en sterke meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.