I feel goood!

Ik ben zo ongelooflijk blij, opgelucht, vrolijk en gewoon vrij! Dat is het, ik voel me vrij! Ik ben namelijk eindelijk klaar met al mijn toetsen. En ik moet toegeven: het voelt als een verlossing.


Via weheartit.com

Vandaag deed ik mijn presentatie, het allerlaatste wat ik nog moest doen. Ik maakte in één dagje mijn presentatie, m’n vader kwam met een leuk onderwerp en ik haalde een 7,5. En toen was ik echt klaar! Ik ga met 2 keer een 6, twee keer een 7 en 1 keer een 8 het examen in. Mijn compensatiepunten heb ik al binnen van voorgaande jaren, dus ik geloof dat ik wel kan zeggen dat ik zat papiertje bijna in de pocket heb.

Gek is dat, aan het begin van het jaar keek ik hier tegenop alsof het iets onmogelijks was. En nu… nu heb ik het gewoon gedaan! Het is nog niet echt klaar natuurlijk, ik moet mijn examens nog maken. Maar dat is nog geen excuus om nu niet enorm trots en blij te zijn. I feel good!

En om het allemaal nòg mooier te maken, morgen is onze examenstunt! De examenstunt van vorig jaar lijkt alweer zo lang geleden. Maar dat het onwijs gezellig was dat ben ik natuurlijk nog lang niet vergeten. Dat de dag van morgen weer eentje gaat worden om niet te vergeten, ook daar ben ik zeker van. Het is gewoon precies het juiste moment om een heel feestelijk feestje te vieren. Zie hierboven een foto van mijn vriendinnetjes op de afterparty van vorig jaar (toen ik net een pony had laten knippen en 5 kilo was afgevallen)!

Dus… ik kan op dit moment niet anders dan heel erg gelukkig, blij, vrolijk, trots en opgelucht zijn. Maar misschien nog wel belangrijker: morgen heel erg hard genieten! Uiteraard kunnen jullie later meer lezen over de examenstunt van morgen.

DELEN:

4 reacties

  1. Marc 28 april 2011 / 20:22

    Geniet ervan en succes met je examens 🙂

  2. Sanne 29 april 2011 / 12:03

    Succes met je examens en wat ga je met mooie cijfers het examen in zeg! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.