I say YES To Tomatoes!

Het merk Yes To Carrots klinkt je misschien bekend in de oren, maar ook Yes To Tomatoes is vanaf vandaag bekend voor je. De ze shampoo en conditioner zijn namelijk samen errug fijn! En dat moet ik toch even met jullie delen.

Waarom deze shampoo? Een tijd geleden kocht ik een shampoo van l’Oreal, iets van de natuurlijke lijn. En dat vonden mijn haren fijn! Dit was alleen veel te duur en veel te weinig. ‘t Was het niet helemaal waard, laten we het zo zeggen. Dus dat was eenmalig. Toen ik weer terug ging naar de oude vertrouwde Andrelon Volumeshampoo was mijn haar daar iets minder blij mee. Komt het omdat dat eigenlijk ehh… chemische troep is? Ik weet het niet. Maar de Yes To… producten staan erom bekend dat ze vooral uit natuurlijke ingrediënten bestaan. En deze zijn gewoon bij De Tuinen te koop. En, maar 7(?) euro voor een groooote fles (halve liters!).

Dus. Die keuze was snel gemaakt. En dat was een goede keuze! Mijn haar zit niet meer zo plat als een dubbeltje. Hij verricht geen wonderen (gek hè? Nee, helemaal niet gek bij mijn haar), maar dit is zeker een aanrader. Als-ie op is koop ik zeker een nieuwe!

DELEN:

3 reacties

  1. Emmelien 24 september 2011 / 07:17

    Ik ben ook wel benieuwd naar die Yes to… producten. Helaas woon ik in een uithoek waar de dichtstbijzijnde Tuinen minstens een uur met de auto (en anderhalf met de bus) is. Maar misschien ga ik het toch wel eens proberen! Als je een halve liter per keer kunt kopen hoef je ook niet zo snel terug 🙂

  2. Samira 24 september 2011 / 16:53

    Hahah really funny die namen ! Algemeen gewoon YES TO VEGETEBLES!! 🙂

  3. Desi 26 september 2011 / 19:50

    Ik heb de shampoo en conditioner van yes to carrots. De conditioner vind ik heel fijn, maar ik ben niet zo super te spreken over de shampoo. ik heb niet ‘t idee dat mijn haar er schoon van wordt, ‘t wordt vooral heel erg droog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.