iDream Breo Hoofdmassage Apparaat

Een tijdje geleden mocht ik iets uitkiezen bij de webshop Radbag.nl. Eigenlijk had ik binnen twee tellen al iets waar ik mega enthousiast over was en vooral nieuwsgierig naar was. Inmiddels heb ik hem een tijdje in huis en kan ik je vertellen wat ik van het iDream 1260 Hoofdmassage apparaat vind!

idream-met-bediening

Ja, je ziet eruit als een marsmannetje als je hem op doet, haha.

verpakking-breo

De doos… Veel groter dan ik verwachtte, maar eigenlijk was het logisch, want er moet een ding in passen dat óm een hoofd past. Dat heeft best veel ruimte nodig.

de-idream-doos

Op de doos zelf staat wat info. In het boekje in de verpakking nog meer info. Maarja… stiekem lees ik die boekjes niet, tenzij ik er écht niet uit kom. Gelukkig kwam ik er bij dit apparaat wel uit, dus dat is een goed teken.

inhoud-verpakking

Wat ik vond toen ik de doos opende. Alles super goed en netjes ingepakt. Dat kan bijna niet onderweg kapot gaan. Doen ze goed!

bovenkant

En dan is het dus tijd om hem op je hoofd te zetten en aan te draaien. Dit vond ik de eerste keer toch wel een beetje eng, haha. De bovenkant kun je aandraaien. Ik heb niet zo’n groot hoofd, dus bij mij gaat deze op de strakste stand.

idream1

En ook aan beide zijkanten kun je hem precies zo draaien dat hij om jouw hoofd past.

zo-ziet-het-eruit

En dat ziet er dan ongeveer zo uit. Mooi, toch? Er zitten kleine ‘kijkgaatjes’ in de ‘bril’. Je kan dus nog wel iets zien, als je je ogen niet dicht hebt tijdens de massage. Ik vind dat wel een prettig gevoel.

idream2

En als je hem gewoon aanzet dan word je gemasseerd. Dit gebeurt met infrarood (of in elk geval warmte), trillingen, luchtdruk en drukpunten. Ik moet zeggen dat ik het een prettige ervaring vind! Hieronder vind je nog een lijstje met min- en pluspunten.

bediening-idream

Er vallen allerlei dingen in te stellen met de afstandbediening. Hiermee kun je hem ook direct uitzetten als je het gevoel ervaart als onprettig, ook een fijn idee.

Oke, zullen we op een rijtje zetten met plus- en minpunten wat ik er nu eigenlijk van vind?

Minpunten iDream 1260 Hoofdmassage apparaat

 • De muziekjes die erbij zitten. Er zitten ook oortjes bij, die zijn aangesloten aan de afstandbediening. maar echt waar, deze muziekjes ga je niet gebruiken. Ik vind de muziekjes/geluiden niet prettig om naar te luisteren óf ze spelen elke 30 seconden hetzelfde af. Zonde! Maar gelukkig is het een kleine moeite om zelf een fijne afspeellijst te maken die wel helemaal bij jou past.
 • Muziek is wel heel prettig om op te hebben, omdat het zo’n krachtige massage geeft maakt het ook veel geluid. Door middel van muziek hoor je dit veel minder.
 • Het is een groot ding, meenemen op vakantie ofzo is niet echt een optie, haha. Ook met opbergen niet super handig.
 • De prijs, hij is niet goedkoop.

Pluspunten iDream 1260 Hoofdmassage apparaat

 • Het is écht een prettige massage.
 • Als ik last heb van gespannen spieren op mijn hoofd dan helpt deze massage de pijn te minderen. Het is anders dan wanneer een persoon dit doet, ik vind dit denk ik nog wel prettiger, doordat het apparaat veel kracht kan zetten op precies de juiste plekken.
 • Voordeel: je hebt dus geen persoon meer nodig voor een hoofdmassage. Yes!
 • De kwaliteit lijkt echt heel mooi, de afstandbediening oogt wat old school, maar ik denk dat juist het feit dat hij zo simpel is een voordeel is. Als er een touchscreen op zou zitten weet je zeker dat het eerder kapot gaat. De rest van het apparaat zie ik ook echt niet snel kapot gaan.
 • Zoals je waarschijnlijk weet heb ik last van chronische pijn. Ik pak dit apparaat er regelmatig bij, ook nadat ik hem genoeg had getest gebruikte ik hem nog. Een goed teken!
 • Ik voel me prettig en ontspannen tijdens (en na) de massage. Na de massage voel ik me vaak beter dan ervoor (ook al is het maar een klein beetje).

De prijs van het iDream Hoofdmassage Apparaat van Breo is €129,95 en komt dus van de webshop Radbag. Ik vind het tegelijkertijd bijzonder, bizar, maar ook briljant dat zo’n apparaat bestaat! Ik ben wel benieuwd, wat vind jij ervan? Deze zou je toch ook willen proberen?

Deze blogpost bevat producten die opgestuurd zijn door een merk/bedrijf. Check de dislaimer voor meer info.
DELEN:

20 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 14 juni 2016 / 06:15

  Het lijkt me heerlijk om zo’n apparaat te hebben. Even heerlijk ontspannen. Zo’n apparaat zouden ze eigenlijk ook moeten hebben voor rugmassages.

 2. marije 14 juni 2016 / 06:33

  Het klinkt heerlijk. Helemaal bij migraine en chronische pijn.

 3. Josan 14 juni 2016 / 06:35

  Wel fijn dat je door de gaatjes wat kan zien anders zou ik nogal claustrofobisch worden. Misschien is het wel een goede optie. Als iemand mij masseert schiet ik altijd onwijs in de lach. Geen polonaise aan mijn lijf. Maar dit stel jezelf in dus dat is misschien wel handiger.

 4. Zo simpel is dan geluk 14 juni 2016 / 06:56

  Het klinkt geweldig. Ik heb elke dag hoofdpijn, ik denk dat dit apparaat dat wel zou kunnen verlichten. Jammer dar hij best prijzig is

 5. Frauke 14 juni 2016 / 07:50

  Wat een apart toestel! Ik heb er zelf totaal geen behoefte aan, maar kan me inbeelden dat het wel lekker relaxerend werkt. Het ziet er alleen best hilarisch uit haha. X

 6. Tiffany 14 juni 2016 / 08:46

  Wat grappig. Ik heb zelf gelukkig bijna nooit hoodpijn. Wel een hoop geld, maarja als het je klachten verlicht is het misschien wel waard.

 7. Linda 14 juni 2016 / 12:18

  Ik ben echt super benieuwd wat dit apparaatje voor mij zal doen met hoofdpijn of migraine!

 8. Vanessa 14 juni 2016 / 12:40

  Ziet er grappig uit! Het lijkt me wel heerlijk om zo’n apparaat te hebben. Zoiets zouden ze ook voor de rug moeten hebben!

 9. Charelle 14 juni 2016 / 12:58

  Oh wat een apart ding! Ik ben eigenlijk wel benieuwd of het ook iets voor mij zou zijn, eens over nadenken!

 10. Suzan 14 juni 2016 / 14:27

  Ziet er grappig uit, net of je een 3D spel gaat doen.
  Fijn dat het werkt. Alleen best prijzig.

  Masseert het alleen je hoofd of ook nog in de nek?
  (De achterkant lijkt namelijk best een eind naar beneden te gaan.)

 11. EmilyLotus 14 juni 2016 / 20:32

  Ik was meteen geinteresseerd maar hallelujah, wat een prijs! Maar da’s ook wel logisch voor zo’n ding, denk ik.

 12. Elize 14 juni 2016 / 20:54

  Haha wat een gek ding! Maar het lijkt me we echt ideaal om te ontspannen en eventuele spanningshoofdpijn e.d. te verlichten. Jammer dat hij zo duur is, ook al begrijp ik ook wel weer waarom zoiets best wat mag kosten.

 13. Mirjam 15 juni 2016 / 09:45

  Aaah, lijkt me heerlijk. Al zou ik het meer voor mijn nek/schouders moeten hebben. Dan lijkt zo’n apparaat duur, maar voor 4x Fysiotherapie ben je het ook kwijt 😉 En die fysiotherapeut is helemaal lastig mee naar huis te nemen!
  Gelukkig helpt het jou een beetje!
  Groetjes,
  Mirjam
  PS: Ik lees al bijna een jaar mee met je site, dus het leek me wel goed om een keer een reactie te plaatsen.

 14. Mariska 18 juni 2016 / 15:19

  Dat klinkt wel echt als een heel fijn apparaat. Wist eigenlijk niet eens dat er zoiets bestond!

 15. Angela 3 juli 2016 / 18:18

  Hoi Lisanne!
  Dit klinkt als een heel fijn apparaat!
  Ik heb vaak migraine en nekpijn, ik denk dat dit wel zou kunnen helpen.

  Kun je op het apparaat echt bepaalde ‘drukpunten’ instellen? Of masseert ie gewoon je hele hoofd met een dezelfde intensiteit?
  En in hoeverre wordt je nek meegenomen? Is het meer bovenin je nek, of ook wel het onderste deel?

  Ik ben benieuwd of het het aanschaffen waard is!

  Groetjes, Angela

  • Lisanne 3 juli 2016 / 21:22

   Nee, zelf drukpunten instellen gaat helaas niet! Maar hij neemt wel de ‘juiste’ plekjes die (denk ik) voor de meeste mensen prettig zijn (dus bijvoorbeeld je slapen is zo’n plekje en natuurlijk waar je hoofd aan je nek vast zit). Hij gaat helaas niet ver naar beneden bij je nek, dat is wel erg jammer!

 16. Christa 17 juli 2016 / 07:24

  Ik heb dit deze week gekregen voor mijn verjaardag van mijn ventje. Ik wist ook niet dat het bestond… Ik vind het ook een heel aangenaam toestel. Het masseert idd de aangenaamste plekken, vooral aan de slapen vind ik echt zalig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.