Iets om naar uit te kijken

Hebben we dit niet allemaal een klein beetje nodig, iets om naar uit te kijken? De een wordt pas vrolijk van een luxe vakantie om naar uit te kijken, de ander kijkt weken uit naar een avondje naar de bios. Ik kijk ook ergens naar uit…


Foto door Tobias Schlitt / Flickr

Voortdurend kijk ik uit naar de zomer. Ik kan er niets aan doen, ik houd nu eenmaal van het zonnetje. En zomervakantie klinkt me ook niet verkeerd in de oren. En dan ook nog OP vakantie, dat zou helemaal perfect zijn.

Maar het meest kijk ik uit naar de tijd na mijn examens. Dan begint mijn vakantie en dan ben ik verlost van de last die op mijn schouders ligt. Eigenlijk is het niets voor mij, het is allemaal onzeker wat ik ga doen. Ik was altijd een meisje dat op zeker speelde.

Wat ik ga doen na mijn examens is een groot raadsel. Misschien ben ik zelfs nieuwsgierig naar die tijd. Ik ga bloggen, mezelf verbeteren, echt gezond eten, sporten. Ik ga alle dingen doen die ik wil doen. Ik kan ook gewoon alles doen wat ik wil, op dat moment.

Ik kijk dus uit naar de tijd na mijn examens. De tijd dat niets moet en alles kan. Naar welk moment kijk jij uit? En hoe belangrijk is dat voor je?

14 reacties

 1. Lieke 22 januari 2011 / 07:50

  Ik kijk uit naar het moment dat ik echt beter ben & dat is echt superbelangrijk want dat betekend dat ik weer van het leven kan genieten..

 2. Lisanne 22 januari 2011 / 09:33

  Ik kijk heel erg uit naar de zomer en naar de vakantie, want dan ga ik kamperen en komen familie en vrienden langs. Heerlijk!

 3. Harmke 22 januari 2011 / 09:35

  Ik kijk uit naar de zomervakantie. Dan ga ik weer naar Vlieland!

 4. Charlotte 2.0 22 januari 2011 / 12:43

  Heel erg herkenbaar. Ik kijk uit naar het einde van mijn stageperiode, en nog belangrijker: naar het moment dat ik helemaal KLAAR ben met afstuderen.. dat wordt een vreselijke rotklus. Dan de zomer ja! 🙂

 5. Emma 22 januari 2011 / 13:16

  ik kijk uit naar het halen van mijn propedeuse! en hopelijk is dat deze zomer 😀
  ik kan ook echt niet wachten om gewoon weer zonder jas te kunnen fietsen zonder het koud te hebben 🙂

  (ps. ‘nieuwsgierig’ is met een g ipv sch) 🙂

 6. Danique 22 januari 2011 / 20:02

  Ik kijk erg uit naar mijn minor die op 31 januari begint. Mijn hele studie heb ik volop groepswerk moeten doen waardoor ik het gevoel had dat ik niets van mijzelf heb kunnen laten zien. Nu moet ik het helemaal in mijn eentje gaan doen en ik vind het heerlijk! En ik kijk uit naar de dagen dat het weer wat mooier weer gaat worden en het gewoon lekker warm buiten is. Ik word ondertussen wel gek van de kou!

 7. Lien 22 januari 2011 / 20:47

  Op dit moment kijk ik ontzettend uit naar het einde van mijn examens op 1 februari 2011. Al de rest kan me nu nog even niet schelen! 😀

 8. Olga 29 januari 2011 / 00:26

  Ik kijk uit naar het einde van deze tentamenweek en naar het moment waarop ik dan kan slapen en even helemaal niks hoef te doen. En ik kijk ook uit naar het moment dat ik mijn -P eindelijk binnen heb, want die wil k na bijna 2 jaar dan ook wel in mijn zak kunnen steken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.