Ik ben dankbaar…

Ik ben dankbaar voor al deze dingen (en eigenlijk nog veel meer):

vrolijk

– Voor alle leuke foto’s die ik nog op mijn computer heb staan

– Dat ze in onze buurt weer zaadjes voor bloemetjes hebben gestrooid. Dat staat zo leuk!

– Dat het eindelijk een fijne zomer is!

– Voor alle leuke reacties op onze 100 Things Summer Challenge!

– Mijn bedje die zo lekker slaapt

– Ons eigen appartementje… ik ben zo verliefd!

– Dat ik met niet al te veel stress gewoon een dagje wat minder kan doen, als dat nodig is

– Omdat het zo goed gaat met mijn blog

– Dat ik vaak in mijn enthousiasme veel te ver doorga, maar mezelf steeds makkelijker kan terugroepen om minder te doen. Bijvoorbeeld? Soms denk ik: ik doe 2 blogs op een dag, dit is zo’n klein blogje en dat is ook nog goed voor de bezoekersaantallen!!! Jaa, goed idee! Nee. Doe ik niet. Een is genoeg, klaar.

– Voor alle lieve mails die ik dagelijks van mijn lieve lezeressen krijg

– Alle goede en fijne adviezen die ik van jullie krijg, zoals bijvoorbeeld bij dit blogje

– Dat mijn leven gewoon oké is zoals het is

– Dat Tim zijn tentamen heeft gehaald die hij moest halen. Joepie!

– Dat ze eindelijk bewijs hebben gevonden dat fibromyalgie bestaat (niet dat ik daar ook maar enigszins aan twijfelde, maar blijkbaar zijn er wel mensen die dat wel doen). En natuurlijk dichter bij een oplossing ooit misschien!

Ah, ik maak deze lijstjes voor mijn blog eigenlijk niet vaak genoeg. Wat vinden jullie? Vaker doen? 😀

Vandaag geen diary in verband met mijn vakantie. Maar wel een ander leuk blogje. En de foto’s van mijn vakantie volgen uiteraard nog in een extra grote diary de volgende keer!

DELEN:

24 reacties

 1. Kimberly 27 juli 2013 / 07:38

  Heerlijk lijstje Lisanne! Ik ben zo benieuwd naar jullie appartement hoe het eruit gaat zien! 😀

 2. Manja 27 juli 2013 / 07:50

  Leuk lijstje! En Lisanne, focus je niet zo op de bezoekersaantallen (ik zie het regelmatig terugkomen in je blogjes), wees tevreden met wat je hebt, de voornaamste reden van bloggen moet zijn omdat je het leuk vind. Het is natuurlijk leuk als je merkt dat je steeds meer lezers krijgt, maar probeer er niet teveel waarde aan te hechten. Als er dan een dag/week is dat je minder lezers heb (bv omdat het vakantie periode is) voel je je gelijk rot en dat moet je niet doen. In Secret bewoording, als je iets wilt moet je het ook kunnen loslaten, geen waarde aan hechten 😉

  • Lisanneleeft 27 juli 2013 / 17:47

   Ik zeg juist dat ik niet extra blog, ondanks dat het meer bezoekers zal opleveren 🙂

   Ik hecht er niet zo veel waarde aan (kijk er ook niet vaak naar :p), maar aan de andere kant; het is ook niet compleet onbelangrijk aangezien mijn blog niet meer alleen een hobby is!
   Maar wat je zegt is waar: het moet wel leuk blijven, dat is het aller belangrijkste 🙂 maar het is absoluut niet dat ik me er blind op staar dus!

 3. Beautydagboek 27 juli 2013 / 08:49

  Mooi lijstje om dankbaar voor te zijn, dat zou iedereen eens moeten doen. Heel fijn om daar bij stil te staan!

 4. michelle 27 juli 2013 / 08:53

  Ik hou van dit soort lijstjes! Enjoy the little things in life for one day you’ll look back and realize they were the big things! Fijne dag! 🙂

 5. Anjo 27 juli 2013 / 09:26

  Dit is een superleuk lijstje en ja hoor, dat mag vaker. Want zo maak je mij ook weer bewust om na te denken over de dingen waar ik dankbaar voor ben. Ik vergeet dat namelijk vaak. Soms ben ik zo gefocust op de dingen die ik nog wil, dat ik gewoon vergeet dat er ook al heel veel dingen zijn die ik heb/heb beleefd/heb bereikt.
  En jouw lijstje ziet er ook mooi uit, er staan mooie dingen op, zoals de bloemen. Het maakt me bewust dat kleine dingen van grote waarde kunnen zijn!
  En soms willen we als mens meer van onszelf (weg)geven dan nodig is, soms zijn we zo enthousiast dat we meeeer willen. Ik herken dat wel en dan is het fijn om toch even terug te kijken en te beseffen goed is goed genoeg!

 6. Lianne 27 juli 2013 / 11:58

  Absoluut vaker doen! 🙂
  Geniet nog even van je vakantie!

 7. Wendy 27 juli 2013 / 12:33

  Prachtig lijstje heb je. Nog een fijne vakantie!

 8. xhannahs 27 juli 2013 / 14:01

  leuk! Ik vind het zelf ook altijd fijn om even stil te staan bij dat soort dingen:)

 9. Simone 29 juli 2013 / 11:28

  Wat een heerlijk lijstje zeg! Om blij van te worden. 😀

  Ik ben ook erg ‘blij’ met het bewijs wat betreft fibro.

 10. Nathalie 8 augustus 2013 / 01:42

  Gefeliciteerd met jullie appartementje! Ontzettend gaaf 😀

 11. Linda 15 augustus 2013 / 22:49

  Ja, wordt je vrolijk van! Moet ik ook eens doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.