Ik ben nog lang niet uitgepraat…

De afgelopen week ging het over minimaliseren op lisanneleeft.nl, en helaas is de week weer voorbij! En ik hoop dat jullie het leuk vonden, want ik ben er nog lang niet over uitgepraat. Dat is dan ook meteen de reden waarom ik een nieuwe categorie heb aangemaakt voor dit onderwerp: minimaliseren. Jeej!

minimalisme

Wat vond jij van de themaweek? En wat zou je graag nog willen zien binnen het thema minimaliseren?

DELEN:

15 reacties

 1. Manja 16 juni 2013 / 20:05

  Ik vond het erg leuk om je artikeltjes erover te lezen, het is ook een onderwerp waar ik zelf mee bezig ben, niet heel actief, maar wel in mn achterhoofd 🙂

 2. Ellen 16 juni 2013 / 20:07

  Ik vind het heel interessant, zeker om je eigen levensstijl te verbeteren. Ik wil er wel graag meer over weten!

 3. Martina 16 juni 2013 / 20:24

  Interessant ! Leuk dat je er nog meer over gaat schrijven!

 4. Karlijn 16 juni 2013 / 20:55

  Superleuk dat je een nieuwe categorie heb aangemaakt. Vind het echt interessant.

 5. Catelijne 16 juni 2013 / 20:59

  Super goed thema! Ik ben er ook steeds mee bezig. Alles wat ik niet meer gebruik weg doen en beseffen dat ik met minder, méér tevreden ben. De spullen die ik overhoud gebruik ik ook écht. Ik leer de spullen naar mijn idee ook meer waarderen. Dat is zo fijn! Gister had ik de drang om perse dat ene vestje te kopen maar ik dacht aan wat mn moeder zei vroeger: ga er maar een nachtje over slapen. Dat helpt wel bij mij, dan ebt het gevoel van moeten hebben weg. Daarna keek ik in mn kledingkast en besefte ik me dat ik dat vestje niet nódig had. Het was even een rush..want ik heb genoeg. Ik geloof echt in wat ik ergens gelezen heb dat we (en niet alleen bij kleding) 20% van onze spullen, 80% van de tijd gebruiken. Dus ik kan verder nog een hoop minimaliseren..

  • Lisanneleeft 16 juni 2013 / 23:01

   Grappig zeg, dat doe ik altijd als ik over iets twijfel. Op dat moment niet kopen, en als je vervolgens niet meer kan stoppen met eraan te denken (dagen of weken later), dan toch maar kopen 🙂

   • Renske 21 juni 2013 / 15:58

    Ik heb ergens eens de 30 dagen-regel gelezen. Als je iets ziet, maar je twijfelt ofzo, dan wacht je 30 dagen. Meestal ben je het dan allang weer vergeten en anders is dat een teken dat je het ècht wilt. Ik ben de laatste tijd HEEL veel aan het weg doen/weggeven/verkopen. Ik vind het echt super lastig, maar ik voel me elke keer heel opgelucht daarna. Mijn spullen werden steeds meer een ballast en ik heb nu liever 1 ding wat ik helemaal geweldig vind, dan 10 dingen die onderin de kast belanden. Ik weet dat ik een goede koop heb gedaan als ik drie dagen later nog steeds tegen mijn vriend zeg dat ik het zo leuk vind! 😉

 6. josien 16 juni 2013 / 21:45

  mooi thema, waar ik zeker meer over wil lezen.

 7. Catharina 16 juni 2013 / 22:20

  Ik vnd het echt een super onderwerp, ik ben zelf ookal begonnen!

 8. Miss Sentinelli 16 juni 2013 / 22:33

  Ik vind het ook een zeer leuk en interessant onderwerp. Leuk dat je er een categorie van hebt gemaakt 🙂

 9. Suzanne 16 juni 2013 / 22:42

  Ik vind je themaweken erg leuk! En het is een heel goed onderwerp! Ik zou er wel meer over willen weten.

 10. Linda 16 juni 2013 / 22:56

  Ik vond het een leuke themaweek, vooral omdat ik er eigenlijk niet zoveel over wist 🙂
  Het is niet echt mijn ding, maar stiekem heb ik toch wel leuke dingen gezien!

 11. anne 17 juni 2013 / 16:55

  ik zou el graag een tema week willen maar het minimalisme vindt ik een minder intersant onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.