Ik ben VERHUISD!!!

Ik ben verhuisd! Terug in mijn eigen huis. Ik vertel je er alles over in de video hieronder!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Dus… ik woon op mezelf! Voor het eerst!

De eerste tijd zal het heel erg wennen zijn en zoeken naar een goed passende manier. Want hulp heb ik nodig, we moeten er alleen nog even achter komen op welke manier dat het beste is. Maar dat gaat lukken, daar ben ik van overtuigd.

Voor nu ben ik in elk geval heel erg blij!

DELEN:

80 reacties

 1. Bianca Schrijft 21 december 2015 / 06:35

  Wat super goed en ongelooflijk gaaf dat je op jezelf woont. Je hebt volgens mij zoveel mensen om je heen die je graag willen helpen en steunen. Heel veel succes en vooral plezier!!
  Bianca Schrijft blogde laatst over… Eropuit: #3 Het Spoorwegmuseum.

 2. Anniek 21 december 2015 / 06:46

  Super!! Geniet ervan, het lukt je best.

 3. Kelly 21 december 2015 / 06:59

  Wauw! Geweldig nieuws! Eindelijk genieten van je eigen huisje en die probleempjes, ach daar weet je wel raad mee 🙂

 4. Darina 21 december 2015 / 07:03

  Ik ben zó blij voor je!! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Wat sluit jij 2015 goed af!! Geniet ervan!
  Darina blogde laatst over… Weekend Notes #38

 5. Julia 21 december 2015 / 08:18

  Wauw wat fijn Lisanne! Weer lekker in je eigen huisje! Ik ben echt ontzettend blij voor je! 😀

 6. Tiffany 21 december 2015 / 08:21

  wat een fantastisch nieuws!! Ik ben echt ontzettend blij voor je en hoop dat het allemaal gaat lukken. Heel veel succes in je eigen huis 🙂
  Tiffany blogde laatst over… Stoofperen recept

 7. Maaike 21 december 2015 / 08:53

  Wat fantastisch!!!! Ik wil je echt een dikke knuffel geven door m’n computerscherm heen haha. Heel veel plezier en succes! 🙂

 8. Frauke 21 december 2015 / 09:00

  Wat mooi om te zien dat het verhuisd zijn je zo gelukkig maakt, Lisanne! Ik gun het je enorm. Hopelijk heb je een mooie tijd in je eigen huis (wat KNAP dat je dat kan zeggen, wauw!) en lukt alles met de nodige hulp van buitenaf. Ik wens je het beste toe! X
  Frauke blogde laatst over… Ongelooflijk: heerlijke zalm met prei in 5 minuten!

 9. Shirley 21 december 2015 / 09:02

  Ik reageer niet zo heel veel maar ja, hoe kun je dit nu voorbij laten gaan zonder een comment? Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Wat fantastisch dat je je zo goed voelt momenteel dat je deze stap durft te maken. Je staat bewonderenswaardig in het leven en ik volg je graag. Keep up the good work. In je eigen huis!
  Shirley blogde laatst over… DIARY: in chillmode

 10. Manon 21 december 2015 / 09:40

  Ooh wauw.. Meid, ik gun het je zo! Heel benieuwd hoe het je allemaal gaat bevallen nu je toch alleen woont. Ik moest bijna meehuilen uit blijdschap voor jou, haha. Hoezo werkt huilen ook aanstekelijk?
  Heel erg veel succes meid, geniet er van!
  Manon blogde laatst over… Tip | Organiseer je jaar met de My Journal 2016

 11. Marieke 21 december 2015 / 09:47

  Wat fijn voor je Lisanne en vooral zo fijn om te zien dat jij zo heerlijk happy bent met je eigen huis. Ik gun het je ook echt dat je er lekker kunt wonen en dat je niet al te veel hulp nodig zult hebben. En alvast fijne dagen!
  Marieke blogde laatst over… Kerstboombrood

 12. Manon 21 december 2015 / 10:02

  Aaah Gefelciteeeerd! Super!!! Ik heb de hele video met een glimlach bekeken, omdat je er zo blij en zo gelukkig uitzag! Superknap van je 🙂
  Manon blogde laatst over… Walvissen

 13. Sandra 21 december 2015 / 10:07

  Wat fijn voor je, weer terug in je eigen huis! Het zal vast allemaal goed komen met de hulp van je ouders! Heerlijk weer je eigen plek. Ik wens je alle goeds!

 14. Deborah 21 december 2015 / 10:37

  Nou als dit geen lichtpuntje is! Wat enorm fijn voor je, ik gun het je zo! Heel veel geluk in je eigen huisje.

 15. Wendy 21 december 2015 / 10:53

  Lieve Lisanne,
  eigenlijk reageer ik vrijwel nooit op je filmpjes en je blogs, maar ik lees en kijk al een hele tijd mee (ook op snapchat). Maar nu wil ik toch heel graag reageren, want wat ben ik toch ontzettend blij voor jou! Ik vind het zo bijzonder knap van je hoe je de laatste weken/maanden met bepaalde dingen om bent gegaan. Het terug gaan naar je ouders, een relatie die over gaat, je bijengif injecties. Je bent en blijft zo ontzettend positief en daar heb ik echt bewondering voor. Het is prachtig om te zien hoe het steeds een beetje beter gaat. Ik was zo blij voor je toen je voor het eerst ging proberen te koken en nu zet je weet zo’n geweldige stap! Ik hoop echt voor je dat het allemaal gaat lukken en dat je kan gaan genieten van je eigen huis. Ik zou nog op honderden andere manieren willen zeggen dat ik je echt een toppertje vind, maar ik denk dat dat inmiddels wel duidelijk is. Qua positief in het leven staan, ben je een voorbeeld voor velen, wat hun situatie ook is. Zo! En nu ga ik nog één keer je filmpje kijken, nog een keer ontzettend blij voor je zijn en dan de tranen van mijn wangen vegen. 😉 Heel veel liefs en een digitale knuffel van mij!
  Wendy blogde laatst over… Onze kerstboom in fast forward

 16. Katrien 21 december 2015 / 11:05

  Van harte gefeliciteerd met deze grote stap. Geniet van je eigen plekje!

 17. Margot 21 december 2015 / 11:37

  Wat een ontzettend leuk nieuws, ik ken je natuurlijk niet, maar ik ben wel helemaal blij voor je!
  Margot blogde laatst over… Dagboek: Brillen

 18. joanne 21 december 2015 / 11:39

  Whaaa super leuk! GEFELICITEERD! Ben zo blij voor je!
  Jullie vinden vast een passende manier om de zorg te regelen! Mijn moeder komt ook nog steeds helpen ondanks dat ik wel samenwoon maarja mijn vriend heeft ook chronische lyme. Ze komt schoonmaken en helpen met de boodschappen. Komt goed meis! X

 19. Vicky 21 december 2015 / 11:39

  Wauwie, wat gaaf! Wat knap dat je het ‘gewoon’ gaat doen!

 20. claudia 21 december 2015 / 11:57

  Oh Lisanne, wat geweldig!!! Gefeliciteerd!!

  Misschien leuk om in de toekomst weer eens een dag te vloggen? Lijkt me gaaf om het verschil te zien!

 21. Ilse 21 december 2015 / 12:01

  Wat leuk! Ik begrijp niet goed hoe het nu plots wel mogelijk is, maar ik ben super blij voor je! Het is je zo gegund. Veel succes in je eigen huis! Ik hoop dat het je gaat lukken.
  Ilse blogde laatst over… Wishlist Kerstmis 2015

 22. Berdien 21 december 2015 / 12:18

  Ahhhhhhh wat een fantastisch nieuws en wat gaaf dat je dit zo deelt en gewoon laat zien hoe blij je bent!!!!
  En dat dat je echt raakt! Mooi trouwens om deze ( gevoeligere) kant van je te zien!

  Happy for you! <3

 23. Denise 21 december 2015 / 12:31

  Wauw meid wat een prestatie. Gewoon alleen wonen, zonder de constante verzorging van Tim of je ouders. Ik vind het zo knap dat je deze beslissing hebt genomen!

  xx

 24. Ise 21 december 2015 / 12:56

  Wat fijn! Ik ben super blij voor je. Geniet ervan 🙂

 25. Marike 21 december 2015 / 12:58

  Wat fijn voor je!! Geeft ook energie denk ik, lekker je eigen huis!

 26. Yvonne 21 december 2015 / 13:01

  Gefeliciteerd Lisanne! Heel veel geluk en plezier in je eigen huis, maar dat gaat vast lukken met de hulp van je ouders.
  Ik woon nu ruim een jaar alleen en op mezelf en dat vind ik ook echt heerlijk. Door de Lyme heb ik ook veel hulp nodig, maar het gaat zo heel goed! 🙂

 27. Laleh 21 december 2015 / 13:05

  Van harte gefeliciteerd Lisanne.
  Heel goed van je en voor je.
  Fijne feestdagen gewenst en het allerbeste voor het nieuwe jaar.

  XX

 28. Marion 21 december 2015 / 13:33

  Wauw, super gefeliciteerd!! Heel veel succes en plezier in je huisje!

 29. Marieke 21 december 2015 / 13:38

  Wat gaaf, gefeliciteerd! Veel plezier in je eigen huis!!

 30. Andrea 21 december 2015 / 13:55

  Wat een geweldig nieuws! Een prachtig begin van 2016. Ik wens je heel veel geluk en plezier in je “nieuwe” huis. Ik hoop dat je er heel veel mooie momenten zult beleven en je bent al een geweldige powerchick voor het feit dat je dit gewoon gaat doen! Super stoer!

 31. Danielle@Mamaonderneemt 21 december 2015 / 15:05

  Wat spannend en wat dapper van je! Met al jouw hulptroepen die jou bijstaan, gaat het vast helemaal goed komen met op jezelf wonen!
  Danielle@Mamaonderneemt blogde laatst over… Kerstsoepen

 32. Janey 21 december 2015 / 15:26

  Héél veel geluk in je eigen huisje, Lisanne! Geniet ervan 🙂

 33. Nathalie 21 december 2015 / 15:27

  Wat fijn voor je. Ik ben nog wel heel erg benieuwd hoe hje het voor elkaar gekregen om een huis te kopen.

 34. Renate 21 december 2015 / 15:33

  Wauw gefeliciteerd en ik ben zo blij voor je! Ik moest ook een paar traantjes wegpinken toen ik tranen in jouw ogen zag. Ik heb op dit moment niet de wens om op mezelf te wonen, maar ik kan me helemaal voorstellen hoe je je voelt! Ik wil ieder geval ook onafhankelijk zijn en dat is zo moeilijk als je ziek bent, dus ik vind het wel heel goed dat je het op zijn minst gaat proberen! Ik wens je ieder geval heel veel geluk met je huisje, ik hoop dat het goed gaat komen! Je ziet er ieder geval wel heel goed uit, stralender en een stuk gezonder, dat valt me ieder geval op de laatste tijd!
  Renate blogde laatst over… DIY: 8 x Kerstornamenten

 35. Sofie 21 december 2015 / 17:20

  Wat ongelofelijk fijn voor je! Het zal wel aanpassen zijn maar je haalt er ook zoveel geluk uit, ik herken het helemaal!
  Heel veel succes en geniet ervan!
  Sofie blogde laatst over… Nieuwe koers in de behandeling

 36. Suzan 21 december 2015 / 20:56

  Hey

  Veel geluk en plezier dat je weer lekker in je eigen huisje bent.

 37. Anneloes 21 december 2015 / 21:07

  Wat heerlijk zeg! Wat ben je een mooie, krachtige vrouw (als ik je zo zie in je filmpje).

 38. Jennifer 21 december 2015 / 21:24

  Wat fijn dat je weer in je eigen huis kunt wonen Lisanne! 🙂 Echt heel fijn voor je!

 39. Veerlez 21 december 2015 / 22:17

  Ik dacht het al een beetje te begrijpen op snapchat, wat super leuk nieuws! 🙂 Ik krijg hier echt een glimlach van oor tot oor van! Ik hoop dat het je allemaal goed afgaat en jullie snel in kaart hebben gebracht op welke vlakken je hulp kan gebruiken! 🙂 Ik moet zeggen dat in de periodes dat mijn gezondheid niet goed gaat, ik niet zonder de robotstofzuiger kan of zonder Albert bezorgservice.
  Veerlez blogde laatst over… Drie documentaires voor een lach en een traan

 40. Miriam 21 december 2015 / 23:10

  Whoehoeeee, super leuk! Ben blij voor je, gaat vast goed komen ☺️ Heel veel plezier en geniet ervan!!
  Miriam blogde laatst over… Never seen before #4

 41. Vanessa 22 december 2015 / 08:56

  Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Ik begrijp heel goed dat je graag in je eigen huisje wilde wonen. Ik zou het ook moeilijk vinden om terug bij mijn mama te gaan wonen, ook al is ze superlief voor mij. Ik ben toch wel gesteld op mijn vrijheid en privacy. Geniet van je thuis!
  Vanessa blogde laatst over… Nieuwe trui en sjaal van Expresswear.nl

 42. Elke 22 december 2015 / 10:25

  Super fijn voor je!! Lekker weer je eigen plekje, met veel rust en lawaai wanneer je dat zelf wilt 😉 En hulp zul je af en toe erbij kunnen gebruiken, maar dat je nu toch zelf daar kunt wonen alleen is echt een mooie overwinning op jezelf! Echt tof 🙂

 43. Sanne 22 december 2015 / 13:05

  Ooooh wat gaaf! De tranen lopen hier over mijn wangen.
  Ik ben zoooo blij voor je. En ik vind het zo dapper dat je dit gaat doen. Echt je bent een topper!
  Geniet ervan en ik verheug me nu al op alle nieuwe blogs en vlogs!

 44. Marjan 22 december 2015 / 19:01

  Wat heerlijk! Gefeliciteerd met deze enorme stap!

 45. monica 23 december 2015 / 23:13

  Wat goed om te lezen. Ik wens je veel geluk en gezondheid toe in je huis en dat het maar een mooi jaar voor je mag worden. Liefs Monica

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.