Ik deed een bestelling voor €40 bij Foodello (en bespaarde €37)

Ken jij Foodello al? Zij verkopen producten die om bepaalde redenen (bijvoorbeeld de verpakking of de THT-datum die nadert) niet in de supermarkt verkocht kunnen worden voor hele goede prijzen. Voor mijn Instagram had ik een samenwerking met Foodello, ik mocht voor €40 boodschappen bij ze doen. Deze blogpost schrijf ik puur uit enthousiasme, ik denk dat jij dit ook wel leuk vindt! Wat ik uitkoos laat ik je graag zien.

Naast dat het fijn is voor je portemonnee, is het ook duurzaam, je zorgt er namelijk voor dat deze producten niet weggegooid worden! Zo gaan ze voedselverspilling tegen samen met jou.

Dit was de inhoud van mijn bestelling. Ik bestelde ter waarde van €77, maar rekende €40 af (met mijn giftcard). Ik heb vooral lekkere dingen gekocht, maar ze hebben ook veel meer boodschappen die bijvoorbeeld heel bruikbaar zijn bij het maken van het avondeten. Het zijn wel allemaal houdbare producten, dus geen verse groenten of brood of iets in die richting.

Deze repen zijn echt mijn favoriete Tony’s repen. Ze waren nu een euro per stuk! Mijn moeder is ook fan van deze repen, dus we kunnen mooi delen, haha.

Voor Bernard koos ik de wraps uit die hij altijd eet. Deze zijn nog een paar maanden houdbaar, dus dat gaat echt wel op. Hetzelfde geldt voor de gebakken uitjes, die gaan er snel doorheen hier. En ze waren een stuk voordeliger dan in de supermarkt! Echt de moeite waard om even naar te kijken.

Ze hadden zelfs glutenvrije koekjes, er staan sowieso regelmatig verschillende glutenvrije producten op. Van de Nestlé wafels dacht ik ook dat ze glutenvrij waren, maar dat had ik verkeerd gezien. Snackie voor Bernard dus!

En hier ben ik heel blij mee, een adventskalender van Clipper! Ik word altijd blij van thee én van adventskalenders. Deze waren nu €3 per stuk, echt een goede deal. We hadden ook koffie van Simon Levelt, ik heb me laten vertellen dat die echt heerlijk is, en nu met bijna 50% korting!

Ik hoorde dat er bijna elke werkdag wel nieuwe producten op komen, dus houd het zeker in de gaten! Je kan shoppen op Foodello.nl. Benieuwd naar meer Foodello shoplogs? Ik zag dat Romy van Vakervrolijk.nl ook een shoplog heeft gemaakt, die kun je ook bekijken. Ik vind dat erg leuk om te zien, haha.

Kende jij Foodello al?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.