Ik deed iets heeeel tofs gisteren!

Jep, it’s true. Ik heb iets heel errug leuks gedaan gisteren. Oke, misschien is het voor jullie minder spannend dan voor mij, maar toch. Ik ga op vakantie! In de kerstvakantie, met vriendlief. Hoe leuk is dat! Ik heb weer iets ontzettend leuks om naar uit te kijken!

Dat zijn de Canarische eilanden, dat wist je zeker wel, hè? In februari ging ik naar Tenerife, met m’n ouders. Zo fijn om in de winter naar de zon te gaan! Daarom deze keer maar weer naar het lekkere weer, maar dan naar Lanzarote! Puerto del Carmen om precies te zijn.

‘s Middags met mama naar het reisbureau voor meer informatie. Daarna was ik uitgeput, had veel pijn en voelde ik me een beetje down. Vriendlief merkte dat en kwam meteen naar me toe gefietst om een vakantie uit te zoeken. En deze meteen te boeken! Hoe lief is dat?

Ik heb weer iets om naar uit te kijken dus. Geweldig! Ik heb er onwijs veel zin in! Hieronder nog even een paar foto’s die ik eerder dit jaar op Tenerife maakte (want die had ik eigenlijk nog niet laten zien).

Hihi, dat was in februari, lekker weer was het hoor!

Wordt vervolgd… En oja, als je nog tips hebt voor ons, let me know!

19 reacties

 1. Lydia 13 oktober 2011 / 08:49

  Wat leuk, en ook super lief van je vriend! 🙂 En nu lekker voorgenieten hè. 😉

 2. Anne 13 oktober 2011 / 11:52

  Ik kan de voorpret voelen, wat tof!! Wel foto’s maken hè, want ik ben altijd stikjaloers op mensen die in de winter de warmte opzoeken. Dus dan heb je wat goed te maken snap je. 😉

 3. Selma 13 oktober 2011 / 13:02

  Mooie foto’s zeg! Daar wil ik ook wel eens naar toe! Veel plezier met de vakantievoorpret en de vakantie zelf natuurlijk 😉 .

 4. Emmelien 13 oktober 2011 / 13:41

  Wat gaaf zeg! Lijkt me heerlijk, zo’n zonvakantie in de winter. Geniet er maar lekker van, ook van de voorpret 🙂 Mooie foto’s van je vorige vakantie!

 5. Vroni 13 oktober 2011 / 14:49

  Aah superleuk! Ik ben zelf afgelopen zomer in Puerto del Carmen geweest. Geen flauw idee hoe het in de winter is, maar het is een heel leuk gebied!

 6. Joyce 13 oktober 2011 / 15:57

  Heerlijk! Geniet maar vast van de voorpret! 🙂

 7. Ise 13 oktober 2011 / 16:36

  Wat gaaf zeg! Ik wil ook zo graag een keer naar de zon in de winter! Heel veel plezier alvast 😉

 8. Irene 13 oktober 2011 / 17:27

  Hee dat is(op tenerife) Parque Santiago IV ! Dat uitzicht herken ik precies ! Heerlijke goede plek daar 🙂

 9. Ilse 13 oktober 2011 / 19:28

  Aaahhh wat leuk! Ik hou echt van de Canarische Eilanden! Nouja, eigenlijk van Tenerife haha. Die laatste foto, is dat op de Teide?

  Super lekker vooruitzicht, alvast heeeeel veel plezier! 🙂

 10. Renske 14 oktober 2011 / 21:02

  Wat leuk!! Alleen die voorpret is al zo heerlijk he?:)

 11. Sabine 14 oktober 2011 / 23:35

  Oh, wat super! Lijkt me echt heerlijk om dan in een lekker warm land te zitten.

 12. Nicole 18 oktober 2011 / 19:33

  Lanzarote is echt heel leuk! Veel plezier! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.