Ik ga havvn JUS proberen!

Inderdaad, ik ga de unieke havvn JUS testen! Benieuwd? Havvn JUS is een jus die zou moeten zorgen voor een goede gezondheid. De jus is sap met alleen maar gezonde en natuurlijke ingrediënten. Daarnaast wordt deze jus gezien als een van de grootste ontdekkingen van de laatste tijd op gezondheidsgebied. Ik ben, door mijn gezondheidsklachten door m’n fibromyalgie, natuurlijk de uitgelezen persoon om dit te testen.

Maar eerst meer over de jus. Deze belooft namelijk meer energie te geven en zou het immuunsysteem ondersteunen. Daarnaast is het goed voor de huid, het functioneren van hart- en bloedvaten, de bloedsuikerspiegel en nog veel meer dingen. Natuurlijk ben ik zelf het meest geïnteresseerd in de energie, ik kan wel wat extra energie gebruiken!

Daarnaast wordt epigenetica gezien als een van de grootste medische ontdekkingen aller tijden. Deze jus werkt op epigenetica, als eerste ter wereld. Jus is ontwikkeld door topwetenschappers op epigenetisch gebied. Dit houdt kort samengevat in dat de genen verteld moet worden wat voor genen ze zijn en hoe ze moeten werken. In de loop van de jaren of bij ziektes zijn er enkele genen beschadigd. Jus herstelt die genen en herinnert de rest van de genen er aan wat voor genen ze zijn. Hierdoor behaal je dus zeer grote gezondheidsvoordelen.

De havvn jus bevat een enorm aantal gezonde ingrediënten. Als je geïnteresseerd bent in de ingrediënten van de jus kun je hier kijken voor een overzicht. Bij elk ingrediënt staat een uitgebreide uitleg over wat het precies is en waarom het goed voor je is. In jus zit een gigantische hoeveelheid Resveratrol. Dit wordt gezien als een van de sterkste antioxidanten van dit moment. Tevens werkt dit op de gen SIRT-1, dit is de verouderings gen. Jus laat deze langzamer werken.

Sinds een aantal dagen gebruik ik nu de jus, ik moest het eerst opbouwen met theelepeltjes en eetlepels. Hierna kan ik twee maal per dag 30 ml van de jus nemen, dat is helemaal niet veel dus het moet wel sterk spul zijn (maar wel volledig natuurlijk, dus niet schadelijk!). Voor gezonde mensen is een maal per dag 30 ml voldoende. Na ongeveer 1 à 2 flessen zou ik een resultaat kunnen zien, ik ben heel erg benieuwd.

Wil jij het ook uitproberen? Je kunt de havvn jus bestellen op totallychange.eu,
hier komt mijn jus ook vandaan. Wanneer ik nieuws heb over de jus dan laat ik het jullie weten. Als het bij mij werkt is het waarschijnlijk ook goed voor andere mensen met fibromyalgie! Ik houd jullie op de hoogte!

20 reacties

 1. Sanne 3 mei 2011 / 19:48

  Dat lijkt echt wel de drank van panoramix maar dan veel beter!!
  Het is wel duur maarja het klinkt zo goed, dan kan het niet anders. Laat ons zeker de resultaten horen, ik ben benieuwd!

 2. claudia 4 mei 2011 / 08:52

  ben zeker benieuwd, zou ik ook wel kunnen gebruiken!
  mocht je echt goede resultaten merken, bestel ik ook een fles denk ik! maar dan moet het wel heel goed zijn, gezien de prijs

 3. eveline 4 mei 2011 / 11:41

  Ik ben benieuwd en hoop dat het je helpt.

 4. Mark 4 mei 2011 / 15:34

  Laat ons zeker op tijd weten wat de resultaten zijn. Wie weet al na één week?

  • R.J.Wijnhoven 2 mei 2016 / 18:56

   Ik geloof niet in dit soort SUPERvoedingsdrankjes.Bewijs kan ik nergens vinden,heb heel het internet afgegoogled

   • Lara 15 oktober 2016 / 08:41

    Ik loop ook het internet af te struinen maar kan ook niet veel vinden!

 5. Lieke 4 mei 2011 / 17:48

  Leuk! Ben benieuwd ^^

 6. Nathalie 4 mei 2011 / 22:14

  Ik ben heel erg benieuwd!! Alleen doen de Reishi paddestoel en de witte thee (die cafeine en theine bevat) me twijfelen aan of het nou wel écht gezond is.

 7. Michael 5 mei 2011 / 08:36

  @Nathalie ik ben Michael van jus2you. Het klopt dat er normaal gesproken caffeine inzit. Bij jus is dit er echter uit gehaald. Net zoals van de druiven het vruchtvlees er niet in zit want daar zitten te veel suikers in. Daardoor kunnen diabetici het ook drinken.

  Echter wil ik je bedanken voor je oplettendheid!:)

  Voor de rest wil ik mensen er graag op wijzen dat als je vaste klant wordt(er geldt geen opzegtermijn) er 20% korting wordt gegeven. Zo is 1 fles jus inclusief verzendkosten en btw dan €41,06 in de maand.

  Verder wil ik lisanne bedanken voor dit geweldige blog en de blogs van het verleden en de toekomst. Altijd leuk en informatief om te lezen.

 8. Michael 5 mei 2011 / 08:51

  @Nathalie ik heb opgezocht of het op de site staat en ik moet bekennen dat het niet op de site aangegeven staat. Foutje…..Ik laat dit zsm veranderen! Bedankt voor je oplettendheid.

 9. M@rleen 31 mei 2011 / 07:18

  en, heb je al resultaten van de Jus? ben erg benieuwd!

 10. claudia 10 juni 2011 / 07:55

  en hoe is het je bevallen?

 11. francisca 17 september 2011 / 21:54

  Ben benieuwd of Lysanne nog leeft 🙂

 12. diana 15 april 2012 / 12:28

  hoi allemaal
  ik ben zelf een gebruiker van jus, alleen nu overgenomen door ariix.
  Ten eerste wil ik zeggen dat ik helemaal fan ben. zelfs mijn kinderen gebruiken het. ik voel me fitterm, heb meer energie, mijn darmflora werkt beter en de wetenschap dat ik en mijn gezin, onze dagelijkse hoeveelheid vit e.d. binnenkrijg geeft mij veel rust.
  daarnaast las ik net ergens de prijs van de jus maar dit komt niet overeen mijn mijn gegeven. ik betaal voor 2 flessen de 41 euro…….
  het is zeker de moeite waard om het te proberen en je kunt ter aller tijde ermee stoppen.
  lfs
  diana

  • Michael Roodveldt 17 oktober 2012 / 11:18

   Hoi Diana,

   JUS/ Havvn is NIET overgenomen door ARIIX. Laat dat even duidelijk zijn. Ariix suggereert dat aangezien zij tijdelijk de leveringen voor Havvn mochten verrichten. Havvn heeft inmiddels een doorstart gemaakt en die rechten ingetrokken bij ARIIX! Daarom moet ARIIX met andere producten komen. En MOA is dus NIET hetzelfde als JUS. Zij suggereren dit omdat anders heel veel klanten niet zullen overstappen!

   • Lara 15 oktober 2016 / 08:43

    Precies! Ik ben ook verkeerd voorgelicht en overgestapt!

 13. Michael Roodveldt 15 april 2012 / 12:36

  Hoi Diana,

  Jouw prijs klopt als zijnde de prijs voor voorkeursklanten (wat je overigens altijd per direct op kunt zeggen) de prijs die je gelezen hebt gaat over de losse verkopen.

  Hoop dat het zo allemaal goed uitgelegd is?

  Ben blij om te horen dat de jus je goed bevalt!!

  • Michael Roodveldt 17 oktober 2012 / 11:19

   Inmiddels zijn de prijzen los gezet van enig abonnement of iets dergelijks. Het is nu een vaste prijs van €18 per fles 5 flessen voor €85 of 14 flessen voor €223.25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.