Ik houd gewoon van H&M sale

Weet je nog, die tijden dat ik met regelmaat zo’n geweldige collage maakte met mijn favo H&M items? Soms mis ik dat. Bijvoorbeeld op de momenten wanneer ik sale is en ik het liefst de hele winkel wil uitpluizen. Het liefst alle H&M winkels, maar helaas heb ik er maar eentje in de buurt. En helaas wacht ik al sinds september op een paar onderbroeken die ik online besteld heb, dus online bestellen is ook niet heel aantrekkelijk. Gewoon lekker rondsnuffelen op de webshop alleen al vind ik heel erg leuk! Dus ik maakte weer een collage met mijn favoriete sale items!

liefdevoorhmcollage

Verklaar me voor gek, maar ik houd ervan om leuke voordelige spulletjes te zoeken in de sale. Lekker avontuurlijk. Het fuzzy vest mogen ze best bij ons in de H&M hangen, net zoals het mutsje en de sjaal. Dan koop ik ze wel! En de schoenen met mooie stikseltjes zou ik ook zo kopen, maar die pas ik toch niet, haha.

Ilovehm

Jurk; €14,95 rokje; €19.95lange jurk; €19,95 (deze heb ik in het zwart!) – rokje;€ 9,95

Maar ook in de niet-sale hebben ze fijne dingen, en ook leuk betaalbaar. Ik heb trouwens een rokje als de rechter (maar dan met een printje) in de kast liggen, is echt een mooie kwaliteit, een mooie dikke stof! het andere rokje blijft geweldig. Die wil ik…

Weet je wat ook briljant is? Ik klaagde onlangs over de H&M hier in Den Helder en hoe stom het is dat ze de krukjes hadden weggehaald in de paskamers. Op Twitter. En het was ook echt niet leuk, ik hield van de H&M om die krukjes, zonder krukje is kleding passen gewoon vervelend. Reactie van H&M op Twitter dat ze het gingen doorgeven… En het zou natuurlijk ook een andere reden kunnen hebben, maar hoe dan ook, de volgende keer dat ik bij de H&M was stonden de krukjes er weer. De krukjes stonden er weer!!!

Goed, dat was mijn H&M fan blogpost van vandaag. Ik ben wel benieuwd: houd jij van de H&M, of loop je er het liefst zo snel mogelijk voorbij? En… de sale?

DELEN:

38 reacties

 1. Ilse 19 december 2013 / 07:26

  Vroeger kocht ik wel vaak kleding in de H&M, nu vooral bij 3 Suisses.

 2. Martina 19 december 2013 / 08:06

  H&m vind ik echt heel erg leuk in periodes 🙂 de laatste tijd hebben ze weer veel leuke dingen!

 3. Hester 19 december 2013 / 08:20

  Dat (nep?)leren jasje <3 De rest van de items vind ik ook leuk, net zoals dat aztecrokje! Ik heb gewoon 0 rokjes in de kast dus daar moet ik sowieso wat aan gaan doen… Ooit. Ik vind de paskamers van de H&M altijd heel vies, haha, verder kom ik er ook niet zo heel veel omdat beide filialen dichtbij mij geen Divided hebben en dat vind ik vaak een van de leukere gedeeltes. De rest vind ik eigenlijk gewoon niet zo heel bijzonder…

 4. Kelly Caresse 19 december 2013 / 08:34

  Ik ben altijd dol op de h&m en als mijn favoriete items van in de sale te vinden zijn ben ik nog een beetje blijer 🙂 vooral de blazer jasjes van h&m ben ik fan van

 5. Sylvia 19 december 2013 / 08:36

  Die broek van tien euro en de muts van 5 euro vind ik leuk. Net als die laatste outfit 🙂

 6. Dionne 19 december 2013 / 08:51

  Ik ook.. Ik heb al twee online iets besteld.. Oeps!

 7. Hester 19 december 2013 / 08:53

  Ik hou ook van de h&m maar ben er geen hele grote fan meer van. Hangt ook af van de collecties, soms hebben ze ineens een collectie waar ik wel alles van wil hebben.

 8. Manon 19 december 2013 / 08:55

  Wauw die rode jurk van 8 euro is prachtig!

 9. Kirsty 19 december 2013 / 08:55

  Ik ben ook gek op de sale van de H&M! Eigenlijk ben ik altijd gek op sale waar dan ook hihi 🙂 Grappig detail trouwens van die krukjes!

 10. Explorista 19 december 2013 / 08:57

  Oeh, ik vind nummer 8 heel mooi! Maar die heb ik dan ook in het blauw, dus dat komt goed uit. Blijkt dat mijn stijl toch niet in de tussentijd is veranderd haha.

 11. Tiffany 19 december 2013 / 09:14

  Oh, die bloemenbroek vind ik ontzettend leuk! De laatste tijd shop ik wat minder bij H&M, gewoon omdat ik probeer te minimaliseren en omdat er in mijn licht vestjes echt zo snel gaten vallen. Echt niet fijn. Maar voor de rest ben ik best tevreden over H&M, hun andere kleren waren altijd goed qua prijs-kwaliteit. Momenteel ben ik gewoon aan het minimaliseren geslagen, dus kom ik er zo min mogelijk binnen (om de verleiding te weerstaan :D).

 12. Meandra 19 december 2013 / 09:16

  Ik vind dat vest van €17,- echt super leuk. Probeer het al een paar dagen te kopen via de webshop, maar nu is het pas eind januari weer beschikbaar dus ik heb het nu maar opgegeven haha. Laatste ervaringen met de webshop waren helaas niet zo goed dus het liefst koop ik in de winkel.

 13. Tineke 19 december 2013 / 09:23

  Mooie items, ik heb er al een paar van besteld. Ik hou van de sale!!
  Liefs

 14. Priscilla 19 december 2013 / 09:26

  Wat goed van die krukjes! hihi Ik houd ook van de H&M sale en bestelde echt veel. Vandaar dat ik mezelf nu een verbod opgelegd heb!

 15. Nancy 19 december 2013 / 09:32

  Ik vond de H&M altijd wel leuk maar ik heb het boek Talking Dress gelezen en ik wil mijn leven toch even wat anders inrichten. Hoewel ze vaak leuke kleding hebben, rechtstreeks van de catwalk, weet ik nu ook hoe de kleding gemaakt wordt en wil ik het liefste niet meer onderdeel zijn van zulke praktijken. Het klinkt allemaal heel betwetering vind ik, als ik het teruglees… maar iedereen moet het natuurlijk voor zichzelf weten waar hij kleding koopt! Er zijn ook genoeg mensen die geen keuze hebben, dan bij goedkopere ketens te kopen. Alleen ik mag voorlopig helemaal niets kopen want ik doe de Free Fashion Challenge: Een jaar lang geen kleding, schoenen of accessoires kopen. Ik zit bijna op de helft en ik moet zeggen dat ik het niet echt mis. Ook niet zo gek, ik heb 743 kledingstukken (inclusief ondergoed en sokken hoor) dus ik heb keuze zat! Hier heb je anders mijn link: http://mrsstilletto.blogspot.nl/search/label/free%20fashion%20challenge
  Deze Kerst kies ik dus iets uit de ‘oude’ doos.

 16. Susanne 19 december 2013 / 09:38

  Grappig van die krukjes! Volgende keer dus gewoon klagen op twitter haha. Zelf heb ik eigenlijk nooit problemen met online bestellen. Ik ben nu heeel blij dat ik in een stad woon waar de H&M maar een 15 min fietsen is, vind het ook écht niet leuk dat ik straks weer bij mn ouders ga wonen en de H&M dan weer 20 min met de auto is 🙁 Gelukkig kom ik wel terug! Ik moet wel zeggen dat 80% van mijn kleding bij de H&M vandaan komt. Dus of ik van de H&M hou? JA!

 17. Giulia 19 december 2013 / 09:46

  Voor mij is het maar goed dat ik ga verhuizen naar een stad zonder H&M, want ik was de laatste tijd vaste klant bij de H&M hier vlakbij! Véél te verleidelijk die sale.. Bovendien kun je je oude kleren inleveren voor een kortingsbon van 15% op een artikel, wat het nóg aantrekkelijker maakt flink inkopen te doen! Heel gevaarlijk..

 18. Hilde 19 december 2013 / 11:09

  Ik hou van H&M en ik hou nog veel meer van de H&M sale haha, ik vind het geweldig om in de winkel de sale – rekken uit te pluizen en dan opeens een prachtig kledingstuk te vinden voor een fractie van de prijs en precies in mijn maat, misschien heb ik belachelijk veel geluk, maar het is me al best vaak overkomen! ^^

 19. Isabel Cristina 19 december 2013 / 11:46

  Ik had gister een aantal spulletjes in m´n online winkelmandje maar toen ik wilde betalen was de helft opeens uitverkocht! 🙁

 20. Annoesjka 19 december 2013 / 12:33

  Wat goed dat ze de krukjes hebben geplaatst! De kracht van social media 🙂 En dat middelste rokje in de eerste rij is leuk, zeg. Door jou ging ik stiekem even kijken in de webshop, maar hij is helaas alweer weg.

 21. Weheartfit 19 december 2013 / 13:22

  Wat goed van die krukjes! Ik kan ook echt geen kleding passen zonder dat er een mogelijkheid is om even te zitten, veel te vermoeiend. Ik ben wel gelijk aan het kijken bij de Sale van H&M oeps….

 22. Rosalie 19 december 2013 / 14:26

  Ik moet voor kerst nog een leuk jurkje hebben 🙂

 23. Lisa 19 december 2013 / 14:36

  Haha leuk dat de krukjes er weer stonden:)! Ik ben blij dat de H&M stopt met die anchora wol (schrijf ik dat zo goed?) Er is zoveel sale overal, moet eigenlijk nog snel even shoppen!

 24. Linda 19 december 2013 / 14:59

  Haha dat met die krukjes, geniaal! Wel fijn dat ze weer terug zijn!
  Dat allereerste jurkje is écht heel erg mooi! <3

 25. Kimberly 19 december 2013 / 16:37

  Yeeeey gelukkig stonden de krukjes er weer! Ik hoop ze in Leiden ook snel tegen te komen. Ik vind dat rokje nog steeds heel tof met dat leuke printje van het bekende jasje haha

 26. Manon 19 december 2013 / 16:53

  H&M heeft echt super mooie en leuke items! Als daar sale is ben ik helemaal blij

 27. Manon 19 december 2013 / 18:24

  Ik vind sale altijd wel leuk maar niet als het ENORM druk in de winkel is of als het een zooi is haha.

 28. Ise 19 december 2013 / 19:18

  Ik kijk ook elke keer wel even! Online zijn jammer genoeg vaak wel de kleinere maten meteen weg.

 29. Lianne 19 december 2013 / 19:19

  die jurk links bovenin is gaaaaaf! sowieso ziet alles er leuk uit!
  Als ik in de winkel loop, zie ik nooit leuke dingen bij H&M maar als ik dit zo zie dan moet ik misschien toch eens beter zoeken, haha.
  Superfijn trouwens dat die krukjes er weer staan! 🙂

 30. Jessie 19 december 2013 / 19:37

  Ik vind H&M een beetje alles of niets. Ik heb nog nooit iets op de webshop gekocht maar in de filialen in de buurt is er echt wel een verschil. Bij die het dichtst bij mijn huis vind ik bijna nooit iets leuk en die op een kwartier rijden heeft dan wel al leuke dingen. Ook vind ik dat het wat prijziger is geworden in vergelijking met vroeger maar dat zal wel met alles zo zijn zeker?

 31. Dagmar 19 december 2013 / 22:41

  Aah wat een te gekke items heb je in dit artikel gezet en wat schandalig dat ik meer dan de helft in mijn kast heb hangen… mijn mini H&M winkel. Super super leuk artikel en wat ben je toch heerlijk enthousiast <3

 32. Anneke 20 december 2013 / 09:20

  Ik ga eigenlijk alleen naar de H&M voor basic dingen, maar als ik nu dit zie dan zitten er echt leuke kledingstukken tussen!

 33. Farah 20 december 2013 / 12:25

  Het fijne van H&M is gewoon dat de kleding hip en betaalbaar is :).
  Tegenwoordig koop ik alleen nog maar wat basics bij H&M, omdat ik het een beetje beu bent dat iedereen er dezelfde spullen koopt. Dus ik probeer er verder niks meer te kopen (wat wel heel lastig is haha).

 34. Kiki 20 december 2013 / 20:04

  Ik heb er vandaag een broek gekocht, jeej! 🙂 Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.