Ik ontving een mysterybox en dit is wat erin zat!

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Jamie van boxsurprises.nl, zij stelt mysteryboxen samen. Ze vroeg me of ik een box wilde ontvangen om te kijken wat ik ervan vind! Op YouTube heb ik vaker mensen mysteryboxen zien openen, dat vind ik superleuk om te kijken. En dan is het natuurlijk extra leuk als je zélf zo’n mysterieus pakketje krijgt! Ik neem je mee en laat je zien wat er in mijn box surprise zat.

De box die ik ontving is de Mystery box luxe, ter waarde van €33,50. Van tevoren vroeg Jamie mij of ik een voorkeur had voor sieraden, goudkleurig of zilverkleurig. Ik liet weten dat zilverkleurig mijn voorkeur heeft. En… binnen een paar dagen had ik de box binnen!

De box zit vol met ingepakte cadeautjes. De box is echt een cadeautje aan jezelf, leuk is dat. Je ziet dat er veel aandacht is gestoken in het inpakken van de mysterybox.

Laten we naar de inhoud gaan!

Yes, uitpakken! Ik kom een mooie kaars tegen die ruikt naar fresh cotton. Een leuke scrunchie om in je haar te dragen in een mooie blauwe kleur, van een velvetachtig stofje. En twee sieraden, een armbandje met een V en een paar oorbellen met staafjes. De oorbellen vind ik heel erg gaaf, ik heb ze nog niet gedragen, maar ik weet zeker dat dit echte Lisanne-oorbellen zijn.

Verder nog een favoriet uit het pakketje, een paraplu! Normaal zou een paraplu in een mysterybox misschien wat suf zijn, maar met dit printje is dat absoluut niet het geval! Ik houd van leuke printjes op paraplu’s én deze paraplu is lekker compact (yay voor praktische cadeautjes), deze ga ik zeker wel gebruiken.

Ik maakte nog een foto van het armbandje, je ziet hier het detail goed. Dit armbandje past overal wel bij, handig!

Nog een hoogtepunt uit het pakket: een prachtig tasje! Superleuk om te dragen naar een feestje of een festival. Of gewoon als je boodschappen gaat doen, hier passen de basics prima in. Dit is wel echt het hoogtepunt van het pakketje, zo’n kwalitatief mooie tas.

En dan nog een shot van de gehele inhoud. Je ziet ook nog een etuitje en een lipstick. De lipstick is… verrassing: een pen! Supergrappig om zo’n pen in je tas mee te nemen. Ik word er blij van! Het leukste aan de box is dat dit dingen zijn die ik zelf niet zo snel voor mezelf zou kopen, waardoor het echt voelt als een cadeautje.

Naast dat ze deze verkopen is er ook een andere variant waarnaar ik nieuwsgierig ben: een box die door de brievenbus past! Cadeautjes door de brievenbus zijn áltijd leuk. En deze versie is iets meer betaalbaar, namelijk €19,95. Of misschien nog wel leuker: een stationerybox! Deze is maar €15,95. Alle soorten boxen vind je op deze pagina.

Je eigen box bestellen? Met de code Lisanne10 krijg je 10% korting.

Heb jij weleens een mysterybox besteld? Welke van de boxen van Box Surprises lijkt jou het leukst?

DELEN:

2 reacties

  1. Dionne 27 maart 2020 / 16:39

    Zeker! Maar ik ben dan weer meer van de boekenboxen met allerlei mystery items. Onlangs had ik een boekenbox met een tweedehands boek en verder allemaal milieuvriendelijke items, ook echt een leuk concept!

  2. Naomi 27 maart 2020 / 17:04

    Heel tof! Vooral het tasje vind ik echt geweldig. Veel plezier van alles;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.