Ik probeerde voor het eerst gouden sieraden en dit is wat ik ervan vind

Gouden sieraden bij een blonde vrouw, kan dat wel? Vroeger werd ons wijsgemaakt dat als je blond bent, je dan zeker zilver zou moeten dragen en geen goud. Dat is iets wat bij mij lang is blijven hangen. Maar is dat niet een beetje een ouderwetse gedachte? Vind ik wel! Goud kan ook heel mooi zijn, ik probeerde het voor het eerst met een aantal prachtige sieraden van Isabel Bernard.

Ik laat je graag de sieraden zien die ik cadeau kreeg!

Isabel Bernard is een prachtig sieradenmerk met mooie subtiele en stijlvolle sieraden. Allemaal gemaakt van goud, ook witgoud is beschikbaar. Maar ik ging deze keer voor de gouden sieraden. Het is verkrijgbaar bij Brandfield.

De sieraden komen in mooi witte stijlvolle doosjes. Ik laat je graag de inhoud zien!

Als eerste, deze gouden oorbellen. Dit zijn heel subtiele ringen met een heel klein bolletje eraan. Echt een perfecte oorbel om dagelijks te dragen. Ik moet ook zeggen, sinds ik ze heb draag ik ze! Ze passen overal bij.

De oorbellen in actie. Ze zijn ook erg mooi als je meerdere gaatjes hebt, denk ik. Dit is een mooie basic met klein detail.

Naast deze subtiele oorbellen koos ik… nog een paar fijne oorbelletjes. Ook klein en subtiel, maar net iets meer aanwezig. Dit vind ik wel heel mooi aan het Isabel Bernard, de producten zijn kwalitatief supermooi en zijn perfect voor dagelijks gebruik. Als je er iets koopt dan koop je iets dat je echt heel vaak kan dragen!

Dit is hoe ze eruit zien bij mij. Ze zijn zoals je ziet iets dikker dan de andere oorbellen. Maar ik vind het wel leuk voor de afwisseling! Een heel subtiele look opnieuw.

En dan koos ik nog een van de 14 karaat gouden colliers. Ik koos een heel fijn subtiel kettinkje met een zirkoniasteentje.

En zo ziet hij eruit als ik hem om heb. De combinatie van dit collier met de oorbellen draag ik nu het liefst elke dag!

Dus dat was mijn eerste ervaring met (echt) gouden kwalitatief mooie sieraden. Eigenlijk ben ik wel positief verrast. Isabel Bernard is ook wel een heel erg mooi merk voor zo’n eerste ervaring met gouden sieraden. Zoals eerder genoemd is het merk te koop bij Brandfield, ze hebben een heel mooie collectie.

Ik ben er zelf nog niet helemaal uit welke van de twee mijn voorkeur heeft, maar voorlopig blijf ik mijn mooie nieuwe gouden sieraden lekker dragen. Draag jij het liefst goud of zilverkleurige sieraden?

DELEN:

6 reacties

 1. Jeroen 14 mei 2020 / 15:35

  Ziet er wel mooi uit. Subtiel ūüėä

 2. Julia 14 mei 2020 / 15:37

  Wat een mooie sieraden, staat je prachtig!
  Persoonlijk draag ik het liefst zilverkleurige sieraden, maar misschien moet ik goud ook maar eens proberen..

 3. Naomi 15 mei 2020 / 07:42

  Wat een prachtige sieraden! Ik had dat nog nooit gehoord, dat je geen goud met blond met combineren. Volgens mij kan ‘t ook gewoon prima. Ik draag zelf alleen goud, omdat ik een allergie heb voor al het andere. Ik ben een dure;).

 4. Jantine 18 mei 2020 / 18:48

  Het staat je prachtig!
  Ik draag het liefst zilver, maar dat is vooral omdat ik wat zilveren sieraden heb met emotionele waarde. En andersom had ik wat goud, maar dat had ik van mijn ex gekregen, en ik had er daardoor een onprettige herinnering aan. Dus mijn keuze is eigenlijk niet eens gebaseerd op wat het beste staat (eigenlijk goud, heb ik begrepen) maar op hoe ik me voel als ik het draag.

 5. Jildauw 26 december 2020 / 11:45

  Prachtig! Ik heb die tweede ronde oorbelletjes ook.
  Maar ik krijg ze gewoon weg niet in.. de sluiting is super lastig dicht te krijgen. Hoe deed jij dit?

  • Lisanne 28 december 2020 / 21:07

   Ik vraag altijd hulp aan mijn moeder met het indoen, haha! Als ze eenmaal zitten blijven ze wel goed zitten maar het indoen is inderdaad een uitdaging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.