Ik testte een Marley Spoon maaltijdbox en dit is wat ik ervan vind

Eerder testte ik al andere maaltijdboxen, deze keer kreeg ik een box cadeau van Marley Spoon. Het idee is heel simpel: je kies van tevoren uit zo’n 45 maaltijden welke maaltijden je wil ontvangen. Een paar dagen later staat er een vriendelijke bezorger op de stoep met een doos vol lekkernijen om jouw uitgekozen maaltijden mee te maken!

Wat me opviel was dat het allemaal los in de doos zat, dus niet per recept gesorteerd. Zo kun je het allemaal op de juiste plek opbergen en wanneer je jouw recept maakt hoef je alleen nog even de ingrediënten bij elkaar te zoeken! Dat gaat prima, op één keertje na toen ik twee stengels bosui sneed in plaats van eentje, haha.

Er zijn veel vega en vegan recepten, maar ook elke week 8 glutenarme recepten (ik denk dat ze een beetje bang zijn om het glutenvrij te noemen, wat ik wel snap, maar ik eet dat gewoon). Daarnaast vind ik het ook heel leuk om recepten met gluten te kiezen en gewoon de glutenbevattende ingrediënten te vervangen voor een glutenvrije variant, dat werkt altijd prima hier.

De recepten die wij kozen? Die laat ik je zien!

Biologische steak frites. Heel erg lekker! Met zelfgemaakte patatjes en lekker veel salade. Dit was mijn favoriete recept!

Spaghetti met garnalen. Deze was ook echt heerlijk en er zaten genoeg garnalen bij, dat is bij andere maaltijdboxen soms wat minder. Ja, erg lekker!

Wraps met Indonesisch gekruid bio-gehakt. Dat is dus heel fijn, je kan heel veel producten ook biologisch kiezen. In dit recept was bijna alles biologisch, echt top!

Dit recept heb ik gemaakt en het was lekker én heel makkelijk om te maken. Dit was Bernard zijn favoriete recept.

En tot slot de kimchiroerbak met ei. Zonder bosui in ons geval dus, haha. Maar het smaakte er niet minder om! Ik vond deze ook erg lekker en er zit lekker veel groente in. Door de rijst zit namelijk een geraspte wortel én een hele geraspte courgette. Lekker gezond!

Ik vond het heel leuk om de Marley Spoon maaltijdbox te proberen. Voor ons is hij zeker voor herhaling vatbaar! Ik hoefde hier geen blogpost over te schrijven (alleen op Instagram iets te posten), maar ik vond het zo leuk dat ik het toch graag met je wilde delen.

Door Instagram heb ik dus ook een code gekregen waarmee je €105 korting krijgt op de eerste vijf boxen. Maar je kan ook gewoon voor één box gaan, dan krijg je ook al een vette korting, de aanbieding bekijk je hier, de code is LISANNE.

Maak jij ook weleens gebruik van een maaltijdbox?

DELEN:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.