Ik vind alles leuk

Je leest het goed, ik vind (bijna) alles leuk. Als ik ga kijken naar vervolgopleidingen dan merk ik dat ik onwijs veel dingen leuk vind. Nu heb ik de luxe dat ik niets hoef te kiezen, maar het allerliefste zou ik alles kiezen.


Via weheartit.com

Als je bij mij met een leuk plan aan komt ben ik meteen enthousiast. Ik help graag iedereen en vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Haha, m’n klasgenoten zullen me uitlachen, ze vindt het leuk om te leren. Oke, saaie natuurkundeproblemen zijn niet interessant, maar sommige dingen van natuurkunde zijn zeker wel interessant. En zo heeft elk onderwerp wel iets interessants (vind ik).

In de derde klas moesten we een profiel kiezen, joh wat had ik daar een moeite mee. Ik ben een meisje dat heel veel leuk vindt en overal wel een beetje goed in is. Uiteindelijk waren er twee vakken die ik niet wilde en daardoor ben ik bij het vakkenpakket uitgekomen waar ik nu les in krijg.

Kiezen wat ik het allerleukste vind heb ik altijd al lastig gevonden, er zijn zo veel leuke dingen. Het liefste zou ik hebben geleerd voor 100 verschillende banen. Maar helaas, dat gaat zo moeilijk he! Dat ik niet echt kan gaan studeren (een HBO van 4 jaar) is toch ook wel een voordeel… ik hoef niet meer te kiezen!

DELEN:

4 reacties

 1. Danielle 21 april 2011 / 09:39

  Als je zoveel leuk vindt, is het inderdaad moeilijk om te kiezen. Maar dat leren leuk is, werkt natuurlijk wel in je voordeel! Enne er is verder toch niets mis mee om de eeuwige student te zijn? 😉

 2. Nathalie 21 april 2011 / 13:17

  Ik vind juist niets bijster interessant klinken.. haha, maargoed ik hoef voorlopig ook niet te kiezen 😉

 3. M. 26 april 2011 / 14:59

  Welk pakket heb je uiteindelijk gekozen? En waarom ga je niet doorstuderen, dat is toch zonde als je zo veel intresses hebt en leren leuk vind :S?

  ps. ga zo door met je blog, echt leuk :D!

  • Lisanneleeft 26 april 2011 / 15:14

   Dankje!

   En dat gaat op het moment helaas niet met mijn gezondheid. Maar echt stoppen met leren doe ik natuurlijk nooit 🙂 Maar een hbo ga ik niet redden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.