Ik wil het allemaal!

Ja, ik ben een make up meisje. Maar ik ben niet een meisje van de duurdere cosmetica, tenminste… meestal niet. Gisteren ging ik voor het eerst in tijden weer eens shoppen in Amsterdam. Ik heb een geweldige dag gehad, heerlijk geshopt. En ik moest en zou iets kopen bij de MAC store.


Via weheartit.com

Oke, ‘t plaatje hierboven is (helaas) pure eyecandy. Hier onder zie je mijn aankoopjes. Zo houd je Lisanne weer een tijdje zoet 😉

De vorige keer vond ik het allemaal zo geweldig en zag ik door de bomen het bos niet meer, dat ik niets kocht. En dat terwijl die mensen me zo lief met de rolstoel de winkel hadden binnen geholpen. Deze keer wandelde ik het luilekkerland van de beautyfreaks binnen en shopte een blush (Dainty) en een oogschaduw (Twinks).


Via weheartit.com


Via weheartit.com

Eye Candy! Oja… ik moet zeggen, ook deze keer wilde ik het weer allemaal. Maar nu ben ik niet met lege handen thuis gekomen! Ehh ja… je bent een make-upmeisje of je bent het niet 🙂 (helaas eentje zonder geldboompjes in de tuin)

7 reacties

 1. Iris Anastasia 1 juli 2011 / 00:13

  Ik heb mijn “make-up-meisje-momenten”: meestal draag ik niks, maar op sommige dagen maak ik mij uitgebreid op. In die MAC-store word je ook gek van de prachtige eye-candy. Maar ik heb een heel rare tic. Ik durf geen “meisjesachtige” dingen te kopen in het bijzijn van anderen. Schoenen, make-up, geurtjes: ik kan het alleen kopen in mijn eentje. Anders krijg ik een heel sterk schaamte-gevoel, ook al weet ik zelf ook wel dat het nergens op slaat.

 2. Kim 1 juli 2011 / 11:35

  Mooie aankoopjes. Die blush is echt prachtig! Ik wil echt heel graag iets van de Semi-Precious collectie. Dat zou dan ook mijn eerste MAC-product worden.

 3. Renske 1 juli 2011 / 18:53

  Mooie (eerste?) MAC aankoopjes hoor. En once you go MAC, you never go back:P Ben ook een groot fan en heb ondertussen al aardig wat dingen verzameld. Het allermooiste zijn toch wel de oogschaduws en de lipglossen/lipsticks, vind ik. Als je daarvan houdt, zou ik die een volgende keer eens proberen in de store.

 4. Esmay 2 juli 2011 / 08:57

  Al die prachtige eyecandy plaatjes erbij!
  Mooie spulletjes heb jij ook gekocht hoor! 😀

 5. Olga 7 juli 2011 / 15:54

  Ik krijg gelukkig zo’n zelfde gevoel als ik bij de H&M binnenwandel en de make-up daar zie hangen 😉 scheelt toch wel wat centen (A)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.