Ik wil Serena- haar

Gossip Girl, ik hou ervan. Anderhalve maand geleden begon ik met kijken, nu heb ik alle 4 de seizoenen gezien en ben ik klaar voor seizoen 5. Maar er is één ding waar ik maar naar blijf kijken. En dat is het haar van Serena, het is gewoon perfect.

Inderdaad, de kleur, de lengte, het volume. En in Gossip Girl zit het altijd perfect. Oneerlijk!

Laat ik nu net naar de kapper moeten. Ik wil dat haar!!! Onmogelijk natuurlijk, mijn haar is zo plat als een dubbeltje en op het moment wel lang. Ik vrees dat ik moet kiezen tussen die twee, volume of lengte. Maar die kleur kan ik natuurlijk wel laten verven. Maar goed, dan moet je dat gaan bijhouden en dan moet het wel goed staan.

Naar de kapper gaan is te ingewikkeld. Keuzes maken ook. (de keuzes bij de kapper zijn natuurlijk de aller moeilijkste! Vooral omdat ik dan altijd beslis om het toch maar te laten zoals het is en er alleen een stukje af laat knippen. Saaaaai!)

DELEN:

12 reacties

 1. Lieke 27 september 2011 / 05:45

  Inderdaad, haar, haar is zo prachtig. Dat van Blair vind ik trouwens ook erg mooi <3

 2. Renske 27 september 2011 / 05:45

  Jaaaa ik blijf ook altijd maar kijken naar dat prachtige haar! Ze heeft ook een geweldige uitstraling.
  Maar die slag in haar haar kun je gemakkelijk zelf creeeren. Laatst heb ik een hele goede tip van een vriendin gehad: Je pakt je haar, alsof je een staart maakt en rolt het dan. Vervolgens rol je dat stuk weer om elkaar heen, zodat je een knotje krijgt. Dit een uurtje laten zitten en dan heb je een hele mooie slag. Hopelijk heb je hier wat aan (en snap je mijn uitleg:P)

 3. Carmen 27 september 2011 / 07:29

  Ik vind dat van Blair mooier! Maar Serena/Blake is inderdaad ook prachtig. Ik ben ook een Gossip Girl addict haha, straks even de eerste aflevering van seizoen 5 kijken!! 😀 Ik denk dat Blair zwanger is van Chuck, haha.. Oke laat maar ik begin een beetje te lange comment te maken. Leuke post! xxx

 4. Iris Anastasia 27 september 2011 / 09:31

  Het is natuurlijk ook een heel knappe meid, die Blake Lively, dat helpt ook 😉

 5. Kimetc 27 september 2011 / 16:53

  Iedereen in Gossip Girl is zo akelig perfect… Een reden waarom het leuk is om naar te kijken. ;D

 6. Lisa 27 september 2011 / 21:36

  Mooi haar heeft ze inderdaad maar vind die van Leighton Meester/Blair ook mooi 🙂

 7. Ise 28 september 2011 / 17:18

  Je kan ipv verven ook go blonder spray van John Frieda gebruiken. Bij mij werkt dat echt heel goed! Maar dan moet je het misschien wel weer bijwerken..

 8. Irene 28 september 2011 / 20:43

  Aw ja wie wil dat haar niet he? Echt zo supermooi!

 9. Vivian 6 oktober 2011 / 07:32

  Oh my gosh, zij is zo ongelooflijk geweldig! Dat haar, dat gezicht, de modestijl… echt fantastisch! Mijn haar is soms wel een beetje van dezelfde structuur, haha, maar ik denk wel dat ze er hard voor moet werken om er zo perfect uit te zien, haha. Voor Blair geldt trouwens hetzelfde, she’s gorgeous! Of, om met Gossip Girl te spreken – OMFG!

 10. Tedje 6 oktober 2011 / 22:27

  Jaaa, wie wil geen Blake Lively haar? I LOVE IT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.