Ikea (papershop) shoplog! Juli 2016

Een paar weken geleden kon ik, gewapend met rolstoel en noise cancelling koptelefoon, naar Ikea! Ikea is echt een van mijn favoriete plekjes om te zijn, vooral met koptelefoon zodat je de herrie niet hoort, haha. Ik kocht een aantal kleine dingen en laat deze graag aan je zien!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Welk item uit de shoplog is jouw favoriet?

DELEN:

10 reacties

 1. kiki 11 juli 2016 / 14:01

  Hoi Lisanne,
  Ik ben erg benieuwd naar je noise cancelling headphone! Ik ben ook overgevoelig voor geluid door Lyme, en draag nu vaak foam oordoppen of een iPod met muziek met oortjes om geluiden te overstemmen. Wat heb jij? En waar koop je dat??

 2. Suzan 11 juli 2016 / 14:05

  Een beetje eenvoudig, maar het pakje kaarten met stipjes en strepen.
  Hier kun je denk ik met de twinmarkers wel iets creatiefs doen, zodat ze super leuk worden.

 3. Saar 11 juli 2016 / 19:48

  Ik ga deze week ook eens naar de Ikea. Nu heb ik weer wat meer inspiratie :). Ik denk wel dat ik mijn kruk ook ga meenemen, aangezien een bezoekje aan Ikea toch altijd heel vermoeiend is. Het kaftpapier en de posters zijn heel leuk!

 4. Mascha 11 juli 2016 / 20:09

  Ontzettend leuke spulletjes heb je gekocht zeg! Ik vind de posters, ijsjes- kaartjes en het kado papier zo schattig! (Vooral de ijsjes 🙂 ).
  En je nieuwe grote vriend, de plant, natuurlijk! Nu heb je eindelijk iets levends om voor te zorgen, haha!

 5. doreen 15 juli 2016 / 16:10

  Hoi Lisanne,
  Wat voor koptelefoon gebruik jij?
  Groetjes, Doreen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.