IKEA Papershop Shoplog!

Mijn favoriete deel van IKEA? De Papershop! Helaas ben ik er al een hele tijd niet geweest, maar was er wel iemand die voor mij wat spulletjes wilde bezorgen. Deze laat ik aan je zien!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete item is! En of ook jij zo blij wordt van de papershop in Ikea?

DELEN:

14 reacties

 1. Patricia 5 mei 2017 / 06:45

  Ze hebben daar inderdaad heel veel fijne dingen in de papershop. Kom er ook graag.

 2. Josan 5 mei 2017 / 06:54

  De sprudla is de nieuwe serie die ze met Dreamworks Animations hebben gemaakt. Eigenlijk kom ik nooit bij Ikae voor papier. Toch maar eens doen.

 3. Darina 5 mei 2017 / 07:02

  De papershop van Ikea is mijn favoriet. Kom nooit met lege handen thuis 🙂

 4. Charelle 5 mei 2017 / 09:31

  Oooh wat leuk! Ik wist helemaal niet dat ze dat daar hadden! Zoveel leuke printjes! ^^

 5. Suzan 5 mei 2017 / 10:00

  Die labels zijn mooi en handig.
  Leuke washi tape, hoeveel m zit er op zo’n rolletje?
  En wat een mooie prints hebben die enveloppen met blanco kaart.
  Zo kun je zelf het kaartje nog maken,
  ben wel benieuwd hoe de kaarten bevallen.
  En op die laatste cadeaulabels kun je denk ik inderdaad wel mooi op handletteren.

  Wel jammer dat je niet online kunt shoppen,
  want de IKEA ligt hier niet echt in de buurt.

 6. Suzan 5 mei 2017 / 10:07

  Oh zie nu op Instagram dat je al een kaartje van de IKEA geverfd hebt.
  Lekker lente allemaal bloemen. Mooi gedaan, het ziet er vrolijk uit.

 7. Josephine 5 mei 2017 / 10:26

  Leuk! Ik wist eigenlijk niet dat IKEA een papershop heeft; of misschien niet in alle vestigingen? Ik moet maar snel weer eens gaan, want ik vind alles was je gekocht hebt heel leuk! De cadeaulabels zijn mijn favoriet. 🙂

 8. Ayla 5 mei 2017 / 13:00

  Hee wat grappig, nog nooit gezien dat ze zoiets hebben!

 9. Leonie 5 mei 2017 / 18:05

  Ja de papershop! Ik ben er al een tijdje niet meer geweest. Wel vaak langsgereden, maar dan voelde ik me niet goed genoeg om naar binnen te gaan. En dat is denk ik maar goed ook, want anders geef ik veel te veel geld uit XD

 10. marije 7 mei 2017 / 08:54

  Ik vind de papershop van de Ikea zo tof! Heb er al een paar keer staan kwijlen. Ik vind de stickers en envelopjes het leukst.

 11. MM 7 mei 2017 / 20:45

  Die tapes zijn echt supermooi! De papershop is mijn favoriete afdeling van Ikea. 😀

 12. Vany 18 mei 2017 / 21:21

  Ik heb de papershop laatst ook ontdekt inderdaad! Die set boekjes waaronder die met de groene citroentjes en het wit met roze heb ik meteen meegenomen. Ze zijn heel mooi en stevig. Helaas kwam ik er iets te laat achter dat ze geen lijntjes hebben, dus let even op als je ze koopt; tenzij je ze koopt om te tekenen, dan zit je helemaal goed. Erin schrijven kan ook best, maar als je zo scheef schrijft als ik is het een flinke deuk voor je ego, haha! Die andere boekjes die je gehaald hebt zien er ook heel leuk uit, misschien ga ik toch maar terug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.