IKEA & Sostrene Grene shoplog!

Afgelopen week zijn Tim en ik een paar daagjes weg geweest, ondanks dat we niet ‘echt’ op vakantie gingen dus lekker een paar daagjes in een hotel. Toch nog een soort van op vakantie! We gingen gisteren op de terugweg langs IKEA en Sostrene Grene in Groningen. Ik laat je in deze video zien wat ik daar kocht. Ik vond Sostrene Grene echt een onwijs leuke winkel!

sostrene-grene-ikea-shoplog

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien

 • De parasol die ik niet liet zien €19.95
 • Drie rollen inpakpapier €3,99
 • De pompom dingen €1,99
 • Gekleurde rietjes €0,50
 • Rol zwart/wit inpakpapier €1,29

Wat is jouw favo item uit de shoplog? Mijne absoluut de papieren rietjes, die zijn zo lekker vrolijk! Ben je trouwens al geabboneerd op mijn YouTube kanaal? Dat kan je hier doen!

DELEN:

32 reacties

 1. denise 1 augustus 2014 / 07:27

  oooh wat een leuke aankopen zeg,
  ben ook helemaal dol op die rietjes, gezellig!
  liefs,
  denise

 2. Miranda 1 augustus 2014 / 08:25

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik heb die zelfde pompommetjes gekocht bij de Ikea, heel leuk spul denk ik:)
  Papieren rietjes vind ik ook helemaal leuk, handig voor het stylen van drankjes voor op foto’s voor de blog;)

 3. Angela 1 augustus 2014 / 08:26

  Van dit soort aankoopjes kan ik heel blij worden! Zulke vrolijke kleuren! Denk dat ik inderdaad de rietjes het leukst vind.

 4. Vanessa 1 augustus 2014 / 08:40

  Leuke spulletjes heb je gekocht. Vooral het inpakpapier vind ik mooi!

 5. Lauriëtte 1 augustus 2014 / 08:43

  Haha ik weet ook niet hoe je het uitspreekt maar ik zou super graag eens een dagje naar Groningen willen voor de Søstrene Grene! 😀 Leuke spulletjes heb je gekocht!

 6. Ilse 1 augustus 2014 / 09:08

  Lijken me leuke spulletjes. Toch hetgene wat ik ervan kan zien, want ik kan je filmpje niet zien, ik heb al dagenlang problemen met het bekijken van filmpjes. 🙂 Ik was me er voordien niet eens van bewust hoeveel filmpjes ik wel niet bekijk op een dag. 🙂

 7. Olga (teamconfetti) 1 augustus 2014 / 09:11

  Die rietjes zag ik gister ook, ik vond ze ZO leuk, maar ik gebruik eigenlijk nooit rietjes en papieren rietjes worden na een tijdje een beetje slap in je drinken. Maar alsnog was het lastig om ze te laten liggen.
  Het is echt jammer dat Sostrene Grene alleen in Groningen is! Ik was er laatst om foto’s te maken voor een artikel over ze en toen vertelde de winkelmanager dat er ook nog geen plannen waren voor in de rest van Nederland, puuu :(. Maarrrrr, als je nog een keer in Parijs bent, daar is sinds kort wel een filiaal!

 8. Joyce 1 augustus 2014 / 10:50

  Leuke items heb je geshopt! Leuke winkel hé! Ik ga elke keer als ik in Groningen ben er even snusteren haha!

 9. Merel 1 augustus 2014 / 10:53

  Leuke dingetjes! Die papieren rietjes zijn erg leuk, maar ook wel een beetje prijzig inderdaad, ach voor een keertje :D. Die parasol krijg ik niet meer uit mijn hoofd sinds ik hem woensdag zag, haha, ik wil hem ook!

 10. Tineke 1 augustus 2014 / 11:18

  Wat een leuke aankopen, de Sostrene is zo leuk!!
  Liefs

 11. Elize 1 augustus 2014 / 11:39

  Super leuk! Vooral de rietjes en het kaartje! Als die winkel dichterbij zat zou ik er ook wel eens heengaan. Misschien komt het er ooit nog eens van 🙂

  Hoe is het trouwens met de spin afgelopen? Ik vind het knap dat je gewoon zo snel doorging haha! Ik zou hem echt eerst weg moeten hebben gehaald omdat ik zo bang ben voor die beesten haha! 😛

  • Lisanneleeft 1 augustus 2014 / 11:47

   Na het maken van de video ben ik meteen de kamer uit gegaan, en daarna hebben we hem niet meer terug gevonden. Conclusie: hij zit nog ergens! Brrrrr, niet leuk 😛

   • Elize 1 augustus 2014 / 23:33

    Oh jakkie! Hopelijk vinden jullie hem nog 😛

 12. monique 1 augustus 2014 / 11:52

  Wat een leuke aankoopjes. De rietjes zijn echt ongelooflijk schattig!

 13. Simone 1 augustus 2014 / 13:34

  Super leuke shoplog! Jammer dat die Sostrene Grene alleen in Groningen zit!

 14. Dionne 1 augustus 2014 / 13:42

  Wat een leuke aankopen! Die rietjes zijn echt heel tof!

 15. Amélie 1 augustus 2014 / 15:47

  Zelf vind ik de papieren rietjes het leukst. Vooral die met de kleine stippels! 🙂

 16. Jenny 1 augustus 2014 / 16:46

  Goed geslaagd dus! In de sostrene grene ben ik nog nooit geweest. Toevallig plaatste ik vandaag een mannenshoplog!

 17. Ingrid 2 augustus 2014 / 08:00

  Leuke aankoopjes zeg! Hopelijk gaat het lukken met de parasol.
  Als ik de stad in ga kan ik de sostrene niet voorbij lopen. Die winkel heeft zo’n grote aantrekkingskracht (en een assortiment die regelmatig vernieuwd wordt), heel vervelend

 18. Tamarah 2 augustus 2014 / 11:22

  Ik snap helemaal waarom je die rietjes leuk vind hoor 😀 wel prijzig maar heel schattig. En knap dat je, je zo hebt kunnen inhouden bij beide winkels :). Ik ben benieuwd wat je met het karton gaat doen wat je gekocht hebt.

 19. Kathleen 3 augustus 2014 / 18:25

  Aaah! Die Sostrene Grene mag zo hard verder afzakken naar het zuiden! Echt waar. Laat maar komen. Ik heb alvast mijn portofeuille in de aanslag.

 20. Anne 9 augustus 2014 / 17:40

  Keek je nou tussendoor steeds naar die spin? :p Leuke spulletjes! 🙂

 21. Mariska 20 oktober 2014 / 21:15

  Sostrene grene in Denemarken bezocht vooral die in Arhus is helemaal geweldig, daar mee vergeleken is Groningen echt maar heel klein.
  (Flying) Tiger ook een winkel uit Denemarken is ook in Nederland, ook een leuke winkel .

  • Lisanneleeft 20 oktober 2014 / 22:00

   Over de Flying Tiger heb ik ook al veel mensen positieve dingen gehoord, ik ben er zelf nog nooit geweest! Maar ben er wel erg benieuwd naar ook 🙂 Volgende keer dat ik eens in de buurt ben van een Flying Tiger ga ik zeker eventjes een kijkje nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.