Ilovelaarzen.nl: Mijn favorieten!

Dit is een advertorial

Hoewel de zon nu nog volop schijnt, begint de herfst er toch echt aan te komen. Om heel eerlijk te zijn word ik er altijd een beetje verdrietig van. Kortere dagen, lagere temperaturen, van dat vooruitzicht word ik bepaald niet blij. Gelukkig zitten er ook voordelen vast aan de herfst. Kleding, waaronder heel belangrijk: laarzen! Op Ilovelaarzen.nl kun je online laarzen bestellen. Ik zette mijn favorieten op een rij!

Ik ben altijd nog opzoek naar het perfecte laarsje voor in de winter. Een lekker zittende leren laars, die er ook nog leuk uit ziet, die is niet zo makkelijk te vinden. Ik ben altijd een beetje bang om veel geld uit te geven aan een laars die toch niet zo lekker loopt.

Sendra 199,95, Uggs 199,95 Sendra 239,95

De laarsjes die je hierboven ziet zijn goede voorbeelden van heel mooi, heel duur en ik weet dus niet of het lekker zit. Als het lekker zit, dan is vooral het rechter paar zeer welkom! Maar dat gok je niet zomaar even voor 240 euro, haha.

SPM laarzen 59,95, 109,95

Hoe de laarsjes helemaal bovenaan meer hip waren, zijn deze voor mij meer draagbaar. Past overal bij en vaak zitten zulke laarzen toch ook vaak lekkerder. Ik vind de linker vooral leuk omdat het zo’n kiboots stofje heeft!

Ook van SPM 54,95, 119,95

Nog twee favorieten. Op een of andere manier doen het soort enkellaarsjes als je links ziet het altijd goed bij mij. Loopt lekker en staat leuk! De rechterlaars is er eentje die eigenlijk ontbreekt in mijn kast, een platte tan kleurige laars.

En dan de Gabor laarzen 109.95, 104,95

Deze zijn dan misschien iets minder hip dan de bovenstaande laarsjes, maar alsnog vind ik ze erg leuk en draagbaar. Of ik de linker dan ook daadwerkelijk vaak aan zou doen weet ik niet, maar het rechter paar zeker wel!

Iloveaarzen.nl is overigens een soort webshop, met heel veel producten op een rij van veel verschillende merken. Alleen verkopen ze de laarzen niet zelf, maar verwijzen ze door naar een andere webshop.

Dus… dat waren mijn favorieten. Als ik er eentje uit zou mogen kiezen dan wordt het denk ik tocht de rechter laars van het bovenste plaatje. Ook omdat die meer kans heeft om lekker te zitten bij mij, haha. Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd naar jullie mening. Welk van deze laarsjes is jouw favoriet?

7 reacties

 1. Ellen 17 augustus 2012 / 15:18

  Leuke laarsjes, maar inderdaad wat prijzig. Ik heb laatst bij van Haren twee paar laarzen gehaald voor maar 60 euro! Ze lopen super lekker, en als ze kapot gaan door de regen/modder/sneeuw of wat dan ook, is het ook niet zo heel erg. Je kan zo ook vaker afwisselen als ze kapot zijn. Dat doe ik in elk geval altijd 🙂

  Liefs

 2. Roxanne 17 augustus 2012 / 15:26

  Ik zou dezelfde kiezen als jij, ik houd heel erg van dat soort laarzen. Ik koop ze alleen liever van een wat goedkoper merk… Niet spotgoedkoop natuurlijk, het moet nog wel lekker lopen, maar ik heb met mezelf afgesproken dat 100 euro wel een soort van grens is wat schoenen betreft. Je kunt prima leuke laarzen vinden voor die prijs.

 3. Marah 17 augustus 2012 / 15:38

  Allemachtig! Waarschijnlijk ben ik dan heel onvrouwelijk ofzo, maar ik zou écht nooit van mijn leven 240 euro neertellen voor een paar laarzen. Rond de 50 vind ik meer dan genoeg haha.

  • Lisanneleeft 17 augustus 2012 / 15:54

   Haha ik begrijp dat wel heel goed hoor! Ik doe het normaal gesproken ook niet!

   Het komt omdat ik altijd last heb van zere voeten en ik eigenlijk geen schoenen kan vinden die echt lekker zitten. Dus 240 euro voor een paar laarzen waarop ik goed kan lopen en er ook nog leuk uitzien, zou ik best willen betalen.

   Maar ja, 240 euro is ook echt heel veel! In mijn kast staan nog ook niet zulke dure laarzen, voor een ‘het zit oke’ schoen betaal ik ook meestal rond de 50 euro 🙂

 4. Harmke 18 augustus 2012 / 23:15

  De rechter helemaal bovenaan is ook mijn favoriet. Heel erg stoer. Jammer van de prijs.

 5. Linda 22 augustus 2012 / 20:26

  Die laarzen van Sendra op de eerste rij heb ik overwogen. Uiteindelijk niet gedaan, vond ze te duur en door die studs best ‘tijdelijk’. Ze zijn wel echt super mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.