I'm back!

Hallo lieve lieve lieve lezers! Allereerst wil ik jullie even bedanken voor alle lieve berichtjes op mijn blog. Heel erg lief!

Ik ben weer thuis uit het AMC. In totaal ben ik er drie dagen geweest, maar het voelde als 3 maanden. Ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn eigen kamertje, mijn eigen bedje en gewoon lekker thuis zijn! Wat ik gedaan heb in het AMC? Vooral heel erg veel wachten. Maar voor de mensen die het wat interesseert zal ik er iets over vertellen.


Het uitzicht vanuit mijn bedje

Toen ik op de afdeling binnen kwam werd ik naar mijn bed gebracht. In een kamer met nog 8 mensen en heel veel piepjes en heel veel stemmen. De verplegers was het gelukkig al binnen 2 minuten duidelijk dat ik daar niet helemaal hoorde, haha. Dus toen werd ik op een tweepersoons kamer gezet. Uiteindelijk heb ik daar bijna de hele tijd gelegen, vooral in mijn eentje.

Verder heb ik vooral dagen lang gewacht. er zijn 2 onderzoeken geweest, en een wat langer gesprek. En natuurlijk steeds allemaal artsen aan mijn bed. Maar mijn dagen werden gevuld met continu wachten. Wat er allemaal precies onderzocht is en wat daaruit kwam daar ga ik jullie niet mee vervelen, maar ik word binnenkort in een ander ziekenhuis voor een langere periode opgenomen.

Gelukkig had ik hele leuke verplegers en artsen. Ik werd vooral door jonge mensen (en studenten) geholpen, dus dat was wel heel erg leuk. Aan de andere kant ook wat minder, omdat er ook mensen van mijn leeftijd daar werkten. Normaal vind ik dat nooit erg, ik gun alle mensen van mijn leeftijd het beste! Maar ik realiseerde me daardoor zo dat ik nooit een hbo zou kunnen doen. En dat ik dan nog uitkeek over een gebouw van de HvA (het groenige gebouw links op de foto met dat lichtstreepje/letters erboven) hielp ook niet echt mee.

Dus ik moet eerlijk toegeven dat ik het niet echt (echt niet) leuk vond. Maar ik heb het achter de rug. En ik ben nu alleen maar blijer om weer lekker thuis te zijn. Dus ik ga de komende dagen extra genieten van het weer terug thuis zijn! Haha.

4 reacties

 1. Ilse 11 december 2010 / 23:50

  Wat fijn dat je weer thuis bent! Wel echt kut dat je daar 3 dagen hebt gelegen wachten voor een paar onderzoekjes. Hadden ze dat niet op 1 dag kunnen doen?

  • Lisanneleeft 12 december 2010 / 13:44

   Ja dat had misschien wel gekund, maar niet zo snel. En dan staan de artsen natuurlijk ook niet meteen klaar om je zo snel mogelijk de uitslag te geven, helaas 😛

 2. Annet. 12 december 2010 / 11:29

  Mooi dat je weer thuis bent, geniet dr van! 🙂

 3. Kimberley 12 december 2010 / 13:44

  Gelukkig ben je weer thuis. Ik hoop dat je niet terug hoeft. Geniet er lekker van meis. Warme chocolademelk drinken, terwijl het buiten koud is bijv. Hihi! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.