Impressie van de nieuwe kleding van Action!

Misschien heb je het al gehoord: Action heeft een nieuwe kledinglijn! Deze heeft een hogere kwaliteit op alle gebieden. Eerlijker, maar ook betere pasvormen, mooiere stoffen en betere kwaliteit. Ik kreeg een pakket opgestuurd, uiteraard heb ik alles even aan gedaan. Ik maakte er foto’s van!

hemdje-en-broekje-action

Daar sta je dan, met je blote billen op je blog… bijna, dan, hahaha. Maar het ondergoed is echt verrassend mooi!

fuiken-van-action

Hiervan heb ik geen goede foto, aangezien ik deze al heb aangehad. Maar dit is zo’n naadloze. Hiervan ga ik er zeker meer kopen, dit is een heel fijn stofje en je ziet dit niet door je kleding heen, heel fijn!

ziki-boxer

En boxers. Hier word ik niet wild van, maar ik denk dat dit voor jonge meiden wel heel erg leuk ondergoed is. Het is in elk geval wel mooi van kwaliteit.

jeans-action

Over kwaliteit gesproken, over deze jeans was ik echt heel positief verrast! Waarom?

 • De pasvorm, die is perfect voor mijn figuur!
 • De broek is lekker lang, ik ben 1.73 en heb redelijk lange benen, soms zijn standaard maat broeken dan te kort. Deze niet!
 • De achterkant is ook mooi.
 • Hij zit gewoon goed en fijn!

Voordat je hem aanschaft: dit is een S. Ik draag normaal een M, deze valt vrij groot dus!

today-is-the-day

Ze hebben ook t-shirts met leuke teksten erop. Today is the day! Gewoon een simpel streepjes design met een beetje extra. Vind ik leuk!

korte-top-action

Dan deze top, alles wat ik ontving was in maat S, maar ik denk dat deze mooier zou vallen als het een M was, ik denk dat hij dan wat wijder valt. En dat dat de bedoeling is! Maar alsnog vind ik deze heel leuk en ga ik hem zeker dragen! Hij is wat korter.

achterkant-kort-shirt

En een stukje aan de voorkant, maar vooral aan de achterkant zit een mooi detail!

tanktop

Verder is het assortiment ook uitgebreid met mooie basics. Ook hierover ben ik positief verrast. Als je in de winkel bent zit er vaak wel het een en ander uit de zakjes, gewoon eens aan de stofjes voelen! Het is echt mooi dik.

tanktop-lang

Mooi! Fijn voor de zomer ook, denk ik. Door de lengte is het bijna een jurkje!

wit-lang-shirt

Deze zijn er ook in versies met korte mouwen.

never-grow-up

Nog een top met een design erop! Deze tekst vind ik leuk, haha. Wel typisch, vlak voor deze foto moest er nog eventjes een vlek uit gehaald worden, aangezien ik hem alweer vies had gemaakt…

simpel-zwart-basic-topje

Ook de basic hemdjes zijn fijn! Deze kocht ik altijd bij Forever21, maar deze zijn eigenlijk net zo fijn. Deze stof is dikker en de bandjes zijn verstelbaar!

riempje

En dan de accessoires: een riempje.

oorbellen

En oorbellen!

De prijzen heb ik helaas niet. Ik weet wel dat deze iets hoger liggen dan je gewend bent, maar dat dat ook een reden heeft. En ik denk dat je die reden ook wel terug ziet op de foto’s!

Action-yeah

Dus… ik liep altijd voorbij het kledingschap bij Action, maar ik denk dat ik nu wat vaker een kijkje ga nemen. Ook voor ondergoed, haha!

Zou jij kleding kopen bij Action?

Deze blogpost bevat producten die ik ontvangen heb van een bedrijf of merk, lees de disclaimer voor meer info.
DELEN:

56 reacties

 1. marije 15 maart 2016 / 06:23

  Ondergoed had ik onlangs al ontdekt en was ik aangenaam verrast door. Maar de shirtjes en hemdjes zien er ook goed uit!

 2. Esmée 15 maart 2016 / 06:34

  Haha ik liep daar ook altijd voorbij. Maar vooral de shirtjes zien er erg leuk uit!

 3. Mieke 15 maart 2016 / 07:11

  Wat leuk, ik had het nog niet gehoord over die nieuwe lijn. Zelf koop ik al regelmatig basic shirts en ondergoed bij de action, laatst zelf een hele leuke trui. Alleen onze action is vaak zo’n zooi dat je wel zin moet hebben om te zoeken. Hierdoor loop ik er vaak ook langs op, volgende keer eens goed kijken.
  Mieke blogde laatst over… Zo krijg je inzicht in je inkomsten en uitgaven!

 4. Curly Creative 15 maart 2016 / 07:38

  Leuk dat je dit mocht uitproberen. Ik zag in de winkel dat ook hel het kledingschap is veranderd en nu alles netjes aan haakjes hing waardoor het veel overzichtelijker oogt.

  xx
  Curly Creative blogde laatst over… Blij van bloemen

 5. Marion 15 maart 2016 / 08:30

  Ik heb ook al een paar shirtjes en hemdjes gekocht en was ook zeer positief verrast. Ook voor mijn man heb ik de t-shirts gekocht en die was ook heel erg tevreden! Dikke plus voor de Action!
  Marion blogde laatst over… De Medische Malle Molen

 6. Linda 15 maart 2016 / 10:07

  Wat leuk, een Action kleding artikel! De basics zien er fijn uit, vooral het naadloze broekje heeft mijn aandacht getrokken. Die zijn normaal vrij aan de prijs en je kan er daarvan simpelweg nooit genoeg hebben. Maar eerst maar eens kijken naar de prijs hihi 🙂
  Linda blogde laatst over… Casual chique en comfortabele vliegtuig outfits

 7. Anita 15 maart 2016 / 10:40

  Vooral het zwarte shirtje met kant aan de achterkant vind ik eruit springen. Ik zag al iets op de FB pagina van action voorbij komen over de nieuwe kledinglijn
  Anita blogde laatst over… Feel good & shop event 2016

 8. Suzanne 15 maart 2016 / 10:45

  Oeh, die langere hemden lijken mij perfect voor mijn zwangere buik. Vast een stuk voordeliger dan de Prenatal 😉

 9. Diana 15 maart 2016 / 10:58

  Action heeft me doen verbazen! Ik heb er ook 2 jaar geleden eens een jurkje gekocht die nog steeds mooi is. Broeken ed vielen nooit echt leuk..maar nu ik dit lees ben ik toch heel nieuwsgierig geworden! ?

 10. chantal 15 maart 2016 / 12:03

  Sommige kleding van de Action is zo top dat ik er heel vaak complimenten over krijg. Zeker omdat niet veel mensen hun kleding daar kopen. Maar ik heb ook wel items die heel snel stuk waren, dunne sokken koop ik er liever niet meer en kinderkleding is nooit goed qua maat en meestal scheef.jammer dat er geen constantew kwalieit is. Maar dit ziet er goed uit!

  • Lisanne 15 maart 2016 / 21:25

   Aan die dat niet-constante hebben ze nu dus iets proberen te doen. Wat mij betreft ook een grote vooruitgang, ook wat betreft de maten. Hoef je niet meer zo te kijken of je een xxxl of een xxxs nodig hebt, hihi.

 11. Anna 15 maart 2016 / 12:49

  Ha, gedurfd hoor, deze foto’s! Wat leuk om eens kleding te kopen bij de Action, daar zou ik zelf niet zo snel aan denken. Maar waarom eigenlijk niet? Ik weet wel dat ik er eens een topje gekocht heb, en daar was ik blij mee :)!
  Anna blogde laatst over… Blog love Tuesday | #29

 12. Suty 15 maart 2016 / 14:43

  Geweldig nieuws dat de Action hun kledinglijn uitbreidt! Ik heb daar laatst een lange-mouwen-shirt en een “wollige” vest gekocht en die zien er na tig keer wassen nog steeds goed uit.
  De kleding die je laat zien vind ik ook erg leuk, vooral dat zwarte shirtje met dat kant op de schouders en de shirtjes met tekst.
  Suty blogde laatst over… Tentoonstelling in Rijksmuseum van Oudheden

 13. Marjolein 15 maart 2016 / 14:53

  Die boxers heb ik ook! Ik vind ze heerlijk zitten omdat ze zo zacht zijn. Ideaal voor als je bijna heel de tijd in bed ligt!

  Die shirtjes zijn ook echt zo leuk!
  Marjolein blogde laatst over… Een nieuwe, spannende start

 14. Birgit 15 maart 2016 / 15:12

  Ik zag het laatst al hangen bij de Action, maar ben er zo voorbij gelopen. Het ziet er als ik zo kijk ontzettend leuk uit en die broek oogt absoluut niet als ‘goedkoop Action spul’.
  Misschien van de week toch eens een kijkje nemen!
  Birgit blogde laatst over… Zakgeld, hoeveel en wanneer?

 15. Linda 15 maart 2016 / 15:25

  Vanmorgen toevallig in de winkel geweest, wilde de lange rok van de nieuwe collectie halen, maar die was nu uitverkocht in mijn maat
  Twijfelde over de naadloze broekjes, nu niet meegenomen. (zijn overigens +/- €3,50 per 2). Die lange hemdjes/shirts binnenkort ook maar eens bij halen

 16. Els 15 maart 2016 / 17:35

  Vorig jaar heb ok veel effen tops gekocht bij de actionDe lange mouwen t shirts van action vind ik heel fijn zitten en de katoenen slips ook en heel betaalbaar en blijft mooi in de was!Ook korte mouwen shirts en de lange mouwen shirts voor meisjes zijn heel goed !

 17. Frédérique 15 maart 2016 / 19:22

  Wauw, ik wist het nog niet! (oeps?) Ziet er eigenlijk erg leuk uit, niet verwacht! Bovendien, jij mag er ook zijn hoor, staat je erg mooi!

 18. Nathalie 15 maart 2016 / 21:14

  Wat een leuke shirts!!
  De veranderingen zijn hier volgens mij in volle gang in het filiaal van Action!

 19. Hester 15 maart 2016 / 21:57

  Die hemdjes lijken heel erg op die van de H&M (die ik altijd heb), ziet er goed uit! Ik word nog niet gelijk wild van de kleding op zich maar je ziet wel dat de kwaliteit al een stuk beter is. Het viel me net trouwens ook op dat mijn figuur bijna precies dat van jou is, hahaha.
  Hester blogde laatst over… Brogues, my babes

 20. Nienke 15 maart 2016 / 22:17

  Leuk allemaal weer! Die boxers heb ik al een tijdje geleden ontdekt die zijn zo fijn. En die lange hemdjes zijn ook zo fijn. De lange hemdjes zijn inderdaad wel heel lang maar waarschijnlijk als je het wast krimpt ie vast nog wel iets

 21. Story Addict 15 maart 2016 / 22:17

  En dat van de Action, he? 🙂 Tegen niemand zeggen, valt niemand verder op 😛 Ik vind die jeans er trouwens echt goed uitzien! En die t-shirtjes trouwens ook. Ik heb zelf overigens een keer van die naadloze onderbroeken gekocht bij de Lidl.. na 2 keer wassen is er 1 al doormidden gescheurd 🙁 (gelukkig niet toen ik hem aanhad, haha!) . Ben ook wel benieuwd of deze van de Action zich goed houden na vaker wassen.
  Story Addict blogde laatst over… [Recensie] Lieveling – Kim van Kooten

 22. Eline 16 maart 2016 / 09:56

  Die boxershorts die jij voor jonge meiden vind vind ik ideaal, en ik ben al een tijdje geen jong meisje meer 😉 Ze zijn er ook in uni kleuren en ze zitten mooi hoog en dat is prettig!
  Eline blogde laatst over… Gezonde ontbijtmuffins

  • Lisanne 16 maart 2016 / 19:32

   Het doet mij er waarschijnlijk aan denken doordat ik met die leeftijd in het Bjorn Borg boxers tijdperk zat. Daar doen ze me aan denken, haha! Maar inderdaad, niets mis mee eigenlijk 😀

 23. Lisanne 16 maart 2016 / 18:41

  Ben vandaag gelijk even naar de action gegaan om even te kijken. Ik heb de broek en het shirt met kant die jij hebt gekocht en nog een sportshirt. Eigenlijk ben ik aangenaam verrast over hoe goed het zit, en ik heb een S bij de broek, maar bij mij valt hij helemaal niet groot.

  • Lisanne 16 maart 2016 / 19:30

   Misschien gewoon doordat hij stretch is ofzo, dat hij bij heel veel mensen past 😀 Zag laatst ook een video van iemand met maat 38/40 die hem ook paste!

 24. Maartje 16 maart 2016 / 20:29

  Een paar weken geleden had ik de lijn al gespot inderdaad. Ik heb dezelfde jeans die jij aan hebt en hij zit inderdaad heel erg fijn. En voor €10 euro is dat echt nóg fijner! De boxers van Ziki draag ik zelf (29 jaar) ook. Zitten lekker en je hebt geen inkijk als je bukt 😉 de kinderkleding is ook heel leuk. Ik kocht een T-shirt met allemaal katjes erop voor een meisje!

 25. Leonie 16 maart 2016 / 21:02

  Ik koop wel eens shirts bij de action, vooral omdat ik die ook vrij simpel kan passen. Ik neem namelijk niet zo snel iets mee zonder te weten of ik het pas of niet. Ik heb ook met die Today is the day in mijn handen gestaan, maar niet meegenomen omdat ik hem niet kon passen. Als ik zie hoe groot die S bij jou valt durf ik hem wel te kopen als ze hem volgende keer nog hebben.
  Leonie blogde laatst over… Welke WordPress plugins zijn voor mij onmisbaar?

 26. Linda 16 maart 2016 / 21:39

  Wat ziet het er leuk uit allemaal. Hier is alles ook al veranderd en ik heb een paar hemdjes meegenomen, ze zijn super en in de was krimpen ze totaal niet. Je hebt lange hemdjes zoals jij aan hebt, maar je hebt ook ‘gewone’ hemdjes en die zijn niet zo lang, precies goed eigenlijk. Als ik er weer ben ga ik de boxers en onderbroekjes bekijken, dat ziet er ook leuk uit. De shirtjes zijn echt super en staan je heel erg goed, net als de spijkerbroek die heel mooi zit.

  • Linda 16 maart 2016 / 21:40

   En om op je vraag terug te komen, ja ik koop zeker kleding bij de Action,waarom niet?

 27. Janet 17 maart 2016 / 08:55

  Ook ik heb de vernieuwde kleding lijn gezien.
  En wou heel graag een basic shirt meenemen, maar durfde het nog niet aan met de maten.

  Want in het verleden kocht ik ook wel is basic shirten bij ze maar het was altijd gedoe met de maten.

  Hoe zit dat met de vernieuwde lijn ?
  Als ik shirts haal bij ms mode haal ik altijd maat L/46 kan ik nu bij de aaction ook maat L halen ? Zou iemand dat weten ?

  • Lisanne 17 maart 2016 / 16:02

   De maten waren voorheen inderdaad echt heel raar! Als ik jou was zou ik een L kiezen, volgens mij kloppen deze maten wel aardig! Eventueel even van tevoren vragen of je het nog kan ruilen als het al uit de verpakking is geweest (uit ervaring weet ik dat dat meestal wel kan, haha).

 28. Irina 17 maart 2016 / 09:05

  Ik loop altijd standaard langs het kledingschap bij de Action, maar zo te zien moet ik ze toch nog een keer een kans geven. Vooral dat zwart wit gestreepte shirt met tekst erop vind ik leuk!
  Irina blogde laatst over… Catrice Mineral Bronzer & Highlighter

 29. Ester 26 maart 2016 / 23:58

  Ik heb één keer een vestje bij de Action gekocht. Deze heb ik thuis een aantal keer gepast, maar uiteindelijk toch in de container voor tweedehands kleren gedropt, omdat je er echt wel aan zag dat hij van de Action kwam. Met deze nieuwe kledinglijn is dat misschien anders. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar de spijkerbroeken. De broek ziet er op de foto goed uit! Alleen heb ik een ander figuur dan jij, ik ben heel kort (maar ik moet eigenlijk standaard iedere broek korter maken, dus dat maakt geen verschil).
  Ester blogde laatst over… Nieuwkomers!

  • Lisanne 27 maart 2016 / 14:43

   Je had het gewoon terug kunnen brengen naar Action, ze moeten (vrijwel) alles terugnemen, ook als het bv uit de verpakking is!

 30. Robin 3 april 2016 / 21:00

  Wat een leuke kleding! ik liep ook altijd voorbi het kledingschap maar nu blijf ik zeker wel even rondkijkenj. Vooral voor het ondergoed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.