Inglot pure pigment eyeshadow

Mijn jurk, waarvan je in mijn vorige post een foto hebt kunnen zien, kwam van de V&D. Van die in Alkmaar om precies te zijn. En de beauty liefhebbers weten dat ze daar een Inglot shop in shop hebben. Ik zou mezelf niet zijn als ik na het scoren van zo’n toffe jurk er niet meteen een oogschaduw bij zou kopen.

Hij heet AMC eyeshadow, en ik heb me rot gezocht naar een naam. Totdat ik tot de conclusie kwam dat er in koeienletters een nummer op staat, geen naam voor deze kleur dus. Het is nummer 37, voor wie het wil weten. En hij past perfect bij mijn jurk. En oja, voor als je het je afvroeg, dit schatje kostte 14 euro.

Ik ben weer fijn gewerkt aan mijn fotografie (eerste en derde foto zijn m’n favorieten!) en photoshop skills, haha. Hoe meer ik van photoshop weet, hoe leuker ik het vind. Wat voor look ik precies ga maken met de oogschaduw weet ik nog niet, maar dat zien we dan wel!

DELEN:

2 reacties

  1. Laura 20 oktober 2011 / 11:04

    Mooie oogschaduw! Een smokey eye zou ook wel mooi zijn (ik weet niet precies waar het feestje voor is), omdat je nagellak ook goud is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.