Inspiratie voor het inpakken van cadeautjes! #echtepostiscool

Ik doe weer mee aan een soort swap. Het leek me leuk om deze keer in een video te laten zien hoe ik de cadeautjes die ik geef heb ingepakt. Stiekem verklap ik al een paar dingen van de inhoud, maar een deel houd ik nog geheim, omdat hij nog niet bij de ontvanger is aangekomen!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Hier en hier vind je meer info over het project. Er komt dus ook nog een volgende editie aan, leuk! Ik zal jullie op de hoogte houden.

Misschien moet ik ook een video maken wanneer ik mijn pakketje open. Dat lijkt me leuk! Wat denk jij?

DELEN:

23 reacties

 1. Nesrin 30 mei 2016 / 09:35

  Leuk gedaan. Ik ben zo slecht met inpakken. Mijn kinderen kunnen dit nog altijd beter.
  Toch zou ik misschien wel mee willen doen.

  Wie organiseert #echtepostiscool en zijn er ook regels? Heb je een linkje waar ik meer informatie kan vinden? Thanks!
  Nesrin blogde laatst over… Keeping up with Nesrin #22

 2. Northflix 30 mei 2016 / 11:20

  Wat een vrolijk pakketje heb je ervan gemaakt.
  Het inpakken vind ik (tot mijn eigen verbazing) ook erg leuk om te doen.
  Het shoppen ging me deze keer wat lastiger af.

  Ik las op Instagram dat je, toen iemand vroeg waar ze zich in kon schrijven, aangaf niet meer te weten hoe/wat waar (ik wilde er toen niets van zeggen, omdat het een beetje voelde als ‘zelfpromotie’), terwijl ik gehoopt had en het super leuk had gevonden als je even had gelinkt, zodat we bij een eventuele derde editie nog meer enthousiaste deelnemers hebben.
  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en volgens mij zijn er veel creatievelingen onder je lezers, voor wie dit project best leuk zou kunnen zijn.

  Dus even een reminder/tipje voor Nesrin en eventuele andere enthousiastelingen!
  #echtepostiscool is een project van mij en MonsieurMango.nl
  Als je ons volgt op social media ben je als eerste op de hoogte als EPIC 3.0 van start gaat.

  • Lisanne 30 mei 2016 / 14:13

   De volgende keer ga ik het zeker vermelden, merk dat veeeeel mensen hadden mee willen doen! Is ook onwijs leuk natuurlijk om mee te doen. Dus de volgende keer komt er zeker even een berichtje 🙂

  • Lisanne 30 mei 2016 / 14:20

   Volgende keer trouwens gewoon een gil geven als je meer info kan geven als iemand iets vraagt hoor! Ik ben nu eenmaal niet zo goed in onthouden en voor als iemand iets wil weten is het juist fijn als ze weten waar ze meer info kunnen vinden 😀 Mocht ik het ooit weer vergeten, gewoon de schaamteloze zelfpromotie doen hoor! (vind ik niet erg, en degene die iets wil weten ongetwijfeld ook niet)

 3. Josephine 30 mei 2016 / 11:30

  Wat creatief, heel leuk! De volgende keer meld ik me ook aan, leuke actie! Ik hou van analoge post. 🙂
  @ Northflix: thanks voor de tip!

 4. Inge 30 mei 2016 / 12:23

  Wat een leuke ideeën heb jij toch altijd met inpakken. Daar zullen veel #echtepostiscool deelnemers heel blij mee zijn denk ik! Ik vind het wel jammer dat je niet even naar Northflix.nl en naar mij linkt. Er komen toch best veel vragen over het project. 🙂
  Inge blogde laatst over… Ik leef nog hoor!

 5. Ashley 30 mei 2016 / 14:01

  AAAH WAT LEUK ! 4 JUNI BEN IK OOK JARIG

  Maar hoe gaat dit te werk meid?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.