Inspiratie-interview met BodieBoost Charlotte (+win het boek!)

Een tijd geleden kwam ik in contact met BodieBoost en de schrijfster daarvan, Charlotte. Charlotte is een doodnormale meid, maar wel eentje met een missie! Charlotte probeert andere mensen te inspireren door middel van haar zelf bedachte eet- en lifestyle. Deze draait om gezond leven en genieten van het leven. Charlotte is echt een inspiratie voor mij, en daarom stelde ik haar een aantal vragen rondom het thema inspiratie!

BodieBoost

Waarom ben je BodieBoost gaan schrijven? Hoe is dat op je pad gekomen?  

Ik had veel verschillende diëten geprobeerd. Helaas zonder succes. Elke maandag startte ik weer met een nieuw dieet en op vrijdag gaf ik het weer op en at dan alles wat los en vast zat. Ik was zo’n type dat gelooft dat je van bananen aankomt! Ik heb gewichtsschommelingen gekend, stond elke dag op de weegschaal en in mijn woordenboek kon je 5 woorden vinden: calorieën, gewicht, dieet, vet en light. Ik had de behoefte om een eetpatroon te ontwikkelen dat ik gemakkelijk in mijn dagelijkse leven kon toepassen, zonder dat anderen het hoefden te merken.

Ik besloot mijn eigen afslankmethode te ontwikkelen. En met succes. Ik viel 7 kilo af en ben nu ruim 4 jaar op stabiel gewicht. Eerst maakte ik weekmenu’s voor mezelf om zo een structuur te hebben. Dat had ik nodig. Toen ontdekte ik een bepaald patroon in mijn weekmenu’s. Ik was erdoor geïntrigeerd geraakt en ging dit patroon verder uitwerken in een formule. Daarbij was 1 factor voor mij essentieel:

Ieder mens op aarde moet het direct snappen en het gemakkelijk elke dag kunnen toepassen.

Ik zag dat ik in mijn weekmenu’s elke dag uit 5 groepen at: koolhydraten, groenten, eiwitten, zuivel en fruit. Toen dacht ik: ‘door deze weekmenu’s heb ik de dieetoorlog met mezelf overwonnen. Het teken voor vrede is het ‘peace’-teken. En zo heeft het peace-teken mij geïnspireerd om de rest van de formule kloppend te maken. Namelijk van elke productgroep neem je 2 porties op een dag: Peace! 2 is hetzelfde als het peace-teken. Iedereen kan dit gemakkelijk onthouden, dacht ik. En het peace-teken is dan ook direct het symbool dat je de dieetoorlog met jezelf hebt gestopt. 

Ik treed met mijn persoonlijke verhaal naar buiten om anderen hopelijk hiermee te inspireren. Iedereen is bezig met de lijn, je bent niet de enige. We durven het niet te zeggen dat we daarmee bezig zijn, het lijkt een soort taboe. We doen allemaal net alsof we het niet erg vinden om zwaarder te zijn of we doen alsof we alles kunnen eten en van nature slank zijn. Ik zeg eerlijk: ik ben van nature niet slank, ik moet er ook op letten, net als miljoenen andere vrouwen op deze aardbol.

Toen ik zag dat mensen in mijn omgeving net als ik ook afvielen is de bal snel gaan rollen en merkte ik dat ik er mensen echt mee kon helpen. De vrouw van mijn uitgever was veel afgevallen en zo werd ik door de uitgever benaderd om het boek te publiceren. Op deze manier kreeg ik de mogelijkheid om mijn boodschap delen met de rest van de wereld. Ik gun iedereen hetzelfde succes dat zowel ik als alle andere BodieBoosters hebben behaald. Het gevoel van mogen, slanker en gezonder zijn, dat wil ik mensen geven.

Van welke momenten in jouw leven geniet je het meest?

Als ik momenten moet bedenken zijn dat de momenten dat Ik in Spanje op vakantie ben en niks te doen heb alleen maar genieten, zon, strand feestje, zwoele avonden, dansen, niks hoeft alles mag. Deze status in het leven is voor mij echt genieten. Dat gevoel van ‘vrijheid’ wil ik voor altijd vasthouden. EN als ik nu terugdenk aan de mooie momenten uit mijn leven denk ik ja….dankje dat ik dit mag meemaken.

Ik ben een enorme levensgenieter en geniet werkelijk waar elke dag van de kleinste dingen. Oee bij het gevoel word ik al blij! Leuke vraag Lisanne.

Als je nu 30 miljoen euro zou krijgen, wat zou je er dan mee doen?

Ik zou eigenljk doorgaan met wat ik nu doe, wat ik doe doe ik omdat ik een boodschap de wereld in wil brengen en miljoenen mensen hiermee wil activeren en happier wil maken.

Ik zou 1/3 deel van die 30 miljoen in BodieBoost investeren. Ik zou verschillende weeshuizen sponsoren en kinderen een betere toekomst willen bieden.

En ik zou direct een vakantie week boeken naar een warme plek en vrienden meenemen op mijn kosten. En dan gaan we ons elke dag laten masseren, cocktails nemen, feesten, genieten gewoon. Ik vind het leuk om te geven en mensen ervan te laten genieten als dat kan. Wat wil je nog meer, this is it!

Wie is jouw grootste inspiratiebron?

Ik denk heel erg in visuele beelden. Ik illustreer in mijn hoofd verhalen. En verschillende inspiratiebronnen komen in mijn hoofd bij elkaar. Mijn muse bijvoorbeeld die ik in het dankwoord bedank, heeft mij ongekend geinspireerd en is een sterke inspiratiebron in mijn hoofd. Ook zijn beelden/plaatjes/art, vakantie, vreugde, goed eten, liefde, goede marketing, andere mensen, bodieboosters mijn dagelijkse inspiratie. En natuurlijk muziek; klassiek opera, mainstream, commercieel, latino, I love it!

Wat is je favoriete quote? 

Ik heb er meerdere favo quotes haha. Ze veranderen, het ligt eraan waar ik op het moment door geinspireerd ben.

Ik noem er 4:

 • Go with the flow…
 • Live like there is no tomorrow
 • Yolo, you only live once
 • I do whatever I want

Is er iets wat je nog zou willen meegeven aan de Lisanneleeft.nl lezeressen? Een boodschap of een tip? Iets anders dat je nog zou willen zeggen?

Doe waar je van houd en zet jezelf op nummer 1, dan komt de rest vanzelf….geniet en leef!

Let’s Boost! Charlotte

Bodieboost is oa hier te koop voor 14,95 op Bol.com

Bedankt voor het beantwoorden van de vragen, Charlotte! En oja, ik heb nog een extra boek hier liggen voor mijn lezeressen, dus als je deze graag wilt winnen, laat het maar even weten in de comments! Ik ben wel benieuwd wat jullie vinden van BodieBoost en het hele idee erachter?

(En oja, zouden jullie vaker zo’n inspiratie-interview willen zien met mensen die mij inspireren?)

DELEN:

66 reacties

 1. Ingeborg 11 februari 2013 / 07:28

  Wat gaaf! Ik heb het niet nodig, maar het klinkt heel goed!

 2. Charlotte 11 februari 2013 / 07:38

  Wat ontzettend leuk!
  Ik heb het interview met plezier gelezen. Ik vind het idee erg leuk!
  Mooie quotes!
  Ik zou graag een boekje willen winnen 🙂

 3. de bakparade 11 februari 2013 / 07:46

  tIk ben echt super.benieuwd naar het boek, zou het graag winnen en uitproberen!

 4. Nadine 11 februari 2013 / 08:05

  Het lijkt me echt een heel goed boek en die quotes zijn echt heel erg mooi! Eigenlijk zou ik het boek wel willen winnen voor mijn moeder, ze doet diehard fitness oefeningen alleen vergeet op haar voeding te letten ..

 5. Martina 11 februari 2013 / 08:36

  Leuk om te lezen hoe het is ontwikkeld! Ik ben ook geïnteresseerd in gezonde voeding dus dat klinkt wel aantrekkelijk! Al wil ik niet afvallen

 6. Kelly Caresse 11 februari 2013 / 08:58

  Wat een leuk artikel dit, heel leuk interview! Ik heb het boek zelf al dus ik doe niet mee aan de winactie.
  Ik vind bodieboost een fijne methode voor mij als leidraad gezonde voeding zonder er al te veel nadruk op te leggen 🙂 ik gebruik het voor heerlijke recepten en zo herinner ik me iedere dag 2x fruit, groente, eiwit en zuivel te eten, koolhydraten doe ik 3x omdat afvallen niet de bedoeling is bij mij 🙂 Ik vind deze methode echt ideaal!

 7. Lizzy 11 februari 2013 / 09:26

  Heel leuk en interessant artikel! Ik ben zo benieuwd geworden naar het boek! Ook al hoef ik niet af te vallen! De quotes die ze het mooiste vind, vind ik ook echt prachtig! Live like there is no tomorrow, zo hoort het! Ik wil wel vaker zo’n artikel zien!

 8. Sevda 11 februari 2013 / 09:29

  Hoi wat een super gave winactie! Als ik dit artikel lees krijg ik weer motivatie om af te vallen. Ik heb echt al alles geprobeerd. Ik weg nu (weer) 110 kilo en ik begin het bijna op te geven. Ik zou het geweldig vinden als ik dankzij dit boek weer de motivatie en steun kan vinden om echt af te vallen, eindelijk leuke kleren kan kopen en mezelf goed kan voelen 🙂

 9. Ashleey 11 februari 2013 / 09:39

  Wat een super inspirerende meid! Ben nu wel erg benieuwd naar het boek! Trouwens dit soort interviews zijn echt tof!

 10. Melanie 11 februari 2013 / 09:43

  Ik herken me precies in haar verhaal! Vandaag is voor mij weer zo’n maandag. Gister avond in bed heb ik weer een uur na liggen denken over dat ik het nu echt ga doen, dat het me nu echt gaat lukken, vanmorgen was de motivatie vergeleken met gisteravond echter alweer behoorlijk gezakt… 🙁 Ik zou dolgraag haar boek winnen (en anders koop ik hem zeker!) om op een andere manier met voeding bezig te kunnen zijn, en lekkerder in m’n vel te kunnen zitten!

 11. Joyce 11 februari 2013 / 10:06

  Leuk interview.
  Ik ben erg benieuwd naar het boek en zou het graag willen winnen.
  Ik heb er op meerdere blogs al over gelezen. Het fijnste is denk ik dat er een aantal weekmenu’s al kant en klaar zijn en je je dus makkelijker aan haar methode kan houden.

 12. Laura 11 februari 2013 / 10:16

  Jaa, vaker interviews! Echt heel inspirerend om te lezen 🙂 Ik denk dat ik dit boek ook maar eens ga aanschaffen.. Ik ben ook lang iemand geweest die dacht dat je van een banaan dik werd :’) haha.

 13. Lianne 11 februari 2013 / 10:35

  Ik zeg: ja, meer van dit soort interviews, erg leuk om te lezen!
  Ik zou het boek graag willen winnen. Hopelijk komt er dan eindelijk een goede balans gezond en goed eten en scheelt dat een hoop doorgeslagen ‘ikeetzelfsgeenkruimelmeer’ of enorme vreetbuiten, haha.

 14. Marlijn 11 februari 2013 / 10:41

  Wat een leuk interview. Ik kende het boek nog niet, lijkt me erg inspirerend! Nu ben ik het zelf totaal niet nodig om af te vallen, maar mijn moeder zou het goed kunnen gebruiken! Zij is zo’n persoon die echt al ik weet niet hoeveel diëten heeft gedaan en daar ongelofelijk veel geld aan heeft uitgegeven, maar de kilo’s er vervolgens nog sneller weer aankomen. Ook al houd ze altijd rekening met wat ze eet. Dat is erg deprimerend om te zien, en het geeft ook zeker niet de kracht om door te gaan. Misschien dat ze met dit boek weer gemotiveerd raakt om door te gaan :)) Klinkt erg goed, en wat knap om je eigen ervaringen om te zetten in zo’n (naar wat lijkt) inspirerend boek.

 15. Sharon 11 februari 2013 / 10:55

  Leuk interview! Ik vind haar ook inspirerend en zou graag meer van dit soort artikeltjes zien 🙂 Inspiratie opdoen kan nooit kwaad haha 🙂 Ik zou ook graag het boekje winnen

 16. Deborah 11 februari 2013 / 10:57

  Ik denk dat het concept van bodieboost veel mensen kan helpen om een gezondere leefstijl te ontwikkelen.
  Vaker interviews, super om te lezen!

 17. Stephanie 11 februari 2013 / 11:12

  Erg inspirerend verhaal, het lijkt me een heel interessant boek. Ik zou graag het boek willen willen:)

 18. Nathalie 11 februari 2013 / 11:17

  Hoi Lisanne en Charlotte,

  Het boek zou echt iets voor mij zijn. Door verandering van anticonceptie is mijn lichaam helemaal de weg kwijt. Van een droge en gevoelige huid naar een vette en glimmende huid met veel puisten op mijn voorhoofd, langs mijn haargrens, op mijn borst en mijn rug. Ook voel ik me minder fit, mijn buik rommelt en geeft wat problemen. Nu moet ik 2x daags poeders innemen van de huisarts daarvoor.. Maar het liefst zou ik het van ‘binnenuit’ willen oplossen. Op een natuurlijke manier, die goed vol te houden is en bij me past. Ik hoop dat het boek mij hierbij kan helpen!

  Groetjes Nathalie

 19. Josephine 11 februari 2013 / 11:19

  Wat tof dat je zo’n interview hebt geregeld! Ik zou dit vaker willen lezen, het is inspirerend. Ik moest stiekem best lachen om een van haar favoriete quotes: you only live once. Klopt helemaal waar, maar nu wordt het ook zo vaak gebruikt voor onnozele dingen.

 20. Rosalie 11 februari 2013 / 11:21

  Ik wil hem wel graag winnen, mooi idee :). Veel inspiratie opgedaan uit dit artikel.

 21. Marianne 11 februari 2013 / 11:25

  Leuk interview! Ik hou van deze aanpak en zou graag het boek willen winnen, net als de strijd tegen de kilo’s ….

 22. Ingrid 11 februari 2013 / 11:29

  Ik ben al sinds begin januari bezig met dit boek en ik moet zeggen: dit is het enige dieet dat echt werkt bij mij. Ik ben al 2,5kg afgevallen sinds de start en ik voel me goed. Ik mag alles eten wat ik lekker vind maar wel binnen de groepen blijven. Ik geniet van elk jokermomentje dat ik heb en mijn vriend boost lekker mee! 🙂

 23. Francisca 11 februari 2013 / 11:30

  Wat leuk, inspirerend intervieuw! Jaa ik en mijn vriend kunnen het héél goed gebruiken.. hij wil al erg lang afvallen maar begint er nooit aan.. hij houdt van té lekker eten en wil inderdaa ook af en toe nog gewoon lekker snoepen.. Dus dit zou ideaal zijn!

 24. Suzanne 11 februari 2013 / 11:32

  Super leuk! Ik volg Charlotte ook en vind haar heel inspirerend. Ook heb ik het boek, die op dit moment door mijn moeder is ingenomen, die wou het ook wel proberen, haha.

 25. roos 11 februari 2013 / 11:34

  Ik hoef het boek niet te winnen want ik heb hem al, ik ben nu in 5 weken 4 kilo kwijt en ben er heel tevreden over!

 26. manon 11 februari 2013 / 11:52

  Woow, wat een inspirerend dieet! Ik heb zelf altijd moeite gehad met eten. Mijn maag is niet groot en zit snel vol. Ben super benieuwd naar bodieboost!
  Ja, die zou ik graag winnen! Complimenten naar Charlotte

  Liefs, Manon

 27. anouk 11 februari 2013 / 12:01

  tof artikel!
  zelf ben ik deze week weer begonnen met dieten maar hou het nu al niet meer vol haha 🙂 daarom graag dit boekje

 28. Rozemarijn 11 februari 2013 / 12:01

  Superleuk interview, mogen er zeker meer van komen! En ik ben heel benieuwd naar het boek, zou het graag willen winnen. (:

 29. Milou 11 februari 2013 / 12:22

  Wat een leuk artikel! Ik zou zeker vaker van zulke inspiratie interviews willen lezen 🙂 Want wat jou inspireert, dat inspireert ook veel van je lezers!
  Ik zou dan ook graag het boek willen winnen 🙂

 30. Anne-Sophie 11 februari 2013 / 12:28

  Wat toevallig! Ik dacht een kwartier geleden nog (n.a.v. een BB recept dat ik zag op een andere blog) “Goh, moet me toch maar eens verdiepen in BodieBoost!”
  Ik schommel al jaren met m’n gewicht en ik zou nu toch echt graag eens slank en stabiel blijven. 😉 Heb hier zo veel goeds over gelezen, zou ‘m dus ook heel graag willen winnen!

 31. Anouk 11 februari 2013 / 12:37

  Oh wat leuk! Ik zelf hoef het boek niet, maar dat komt alleen omdat ik niet af hoef te vallen van mezelf. Of op een dieet 🙂

 32. claudia 11 februari 2013 / 13:24

  leuk artikel, mag zeker terugkomen :D!

  En natuurlijk zou ik ook graag het boek winnen, want dieëten is bij mij ook niet echt een succes..

 33. Hester 11 februari 2013 / 13:47

  Wat een leuk interview! Ik ben zelf niet bezig met de lijn, maar het lijkt me op zich een prettige manier om af te vallen.

 34. Sigrid 11 februari 2013 / 13:55

  Ik heb naar aanleiding van dit artikel eens verder gezocht naar meer info over Bodieboost en ik ben zeker enthousiast!
  Ik ben altijd wat te zwaar geweest en ben vorig jaar 5 kilo afgevallen met Sonja Bakker, maar dat was niet echt vol te houden (een hele ochtend functioneren op 1 banaan :O).
  Ik ben alleen wel benieuwd of dit ook goed te combineren is met mijn ziekte (fibromyalgie) en de medicijnen die ik daarvoor slik. Want als ik niet op tijd eet, val ik flauw en dat is ook niet zo fijn ;).

  Ik zou graag het boek willen winnen, om te kijken of het echt zo goed werkt als ze zeggen.

  Oh, en nu ik dan toch een comment plaats (ben een lurker ;)), wil ik toch gelijk even zeggen dat ik je blog heel tof vind en het al heel lang volg. Een paar maanden geleden kreeg ik te horen dat ik fibromyalgie heb en ik heb veel gehad aan jouw blog. Ik herken veel van mezelf in jou en je leert me ook veel (zoals goed voor jezelf zorgen 😉 en genieten van het leven).

 35. Kimberly 11 februari 2013 / 14:55

  Wat leuk om zo’n inspirerend interview te lezen! Het zou leuk zijn om dat vaker te lezen. Vooral haar tip vind ik erg mooi, Doe waar je van houd en zet jezelf op nummer 1, dat vind ik zelf ook heel belangrijk! Het lijkt mij leuk om dit boek te winnen, ik ben het laatste jaar heel geïnteresseerd in gezonde voeding en tegelijkertijd ook lekker genieten! Dus ik ben benieuwd naar wat dit boek te bieden heeft 🙂

 36. Annette G. 11 februari 2013 / 15:14

  Leuk interview en ik doe graag mee voor het boek. Ik heb er al veel over gehoord en ben erg nieuwsgierig naar. Ik geloof veel meer in dit soort ‘levenstijl’ aanpassingen dan maar weer eens een dieet-hype die langs komt waaien. Haar verhaal klinkt heel goed en zou er dan ook graag meer over lezen.

 37. Charlotte 11 februari 2013 / 15:38

  Hoi meiden!

  Ik lees al jullie comments en wat tof om te lezen, bedankt gewoon. Ik moet jullie zeggen dat ik de vragen van Lisanne ook heel origineel en leuk vond om te beantwoorden. Dikke kus en ben benieuwd wie de winnaar wordt!

  Let’s Boost!

  Charlotte

 38. didi 11 februari 2013 / 15:59

  wat geweldig dat ze naar aanleiding van haar eigen ervaring het boek heeft kunnen schrijven.
  Ik vind het knap dat ze een patroon heeft kunnen ontdekken in wat werkt.

  Grappig trouwens, ik denk ook in visuele beelden. Daar krijg je soms hele leuke ideeën van.

  Ik hoef zelf niet af te vallen, maar ik vind wel dat ik teveel ongezonde dingen eet.
  Ik zou het boek graag winnen om mezelf een patroon aan te meten, waardoor ik gewoon vol zit en snoepen niet nodig is.

 39. Johanne 11 februari 2013 / 18:05

  Leuk artikel! Zou het wel leuk vinden om zulk soort stukken vaker te lezen (:
  Ik doe mee voor het boek!

 40. Mendy 11 februari 2013 / 18:57

  Oooooh wat zou ik dat boek graag willen!!

 41. Sylvia 11 februari 2013 / 20:00

  Leuk interview! Overigens heb ik je 1,5-2 weken geleden gemaild, dus vroeg me af of je dat mailtje hebt gehad..?

  • Lisanneleeft 11 februari 2013 / 21:09

   Ik denk dat ik hem gemist heb, heb even gekeken en kan hem ook nergens terug vinden 🙁 Sorry!
   Als je hem nog een keer zou willen sturen zou dat helemaal geweldig zijn 🙂

   • Sylvia 14 februari 2013 / 02:24

    Haha, geen probleem, heb de mail nogmaals gestuurd 😉

 42. Aurelie 11 februari 2013 / 20:00

  Leuk interview! Zo’n artikels zou ik zeker vaker willen lezen.

 43. Mirte 11 februari 2013 / 20:47

  Heee!

  Af en toe mag je snoepen en een wijntje, gecombineerd met een gezonde voeding klinkt echt als muziek in de oren voor mij!
  Ik zie het boek ook niet echt als een dieetboek, maar meer als een inspirerende gids voor een gezonde levensstijl.
  Ik kan bijna niet wachten om met dit boek aan de gang te gaan, en de stijl toe te passen in m’n eigen dagelijkse leven.
  Zou erg graag vaker zo’n interview willen zien met inspirerende mensen, ze kunnen je soms zo’n andere kijk op dingen geven! 🙂

  Liefs Mirte

 44. Martine 11 februari 2013 / 21:18

  Dit soort interviews vind ik superleuk om te lezen Lisanne, mag je zeker vaker doen! Ik ben heel benieuwd naar dit boek, een gezonder eetpatroon is nooit verkeerd en ik zou het dan ook graag willen winnen – en anders moet ik ‘m wel kopen, haha! 😉

 45. ChellesBlog 11 februari 2013 / 21:19

  Ik vind BodieBoost echt top, ik doe het zelf ook. Leuk dat je een boek weg mag geven. Maar doe niet mee, want ik heb hem al hahaha. X

 46. L 11 februari 2013 / 22:45

  Zou ik graag willen winnen! Al met het boek in mijn handen gestaan en getwijfeld, maar toch niet gedaan.
  Afvallen is niet nodig, maar ik zou graag wat realistischer met eten omgaan.
  Ik heb een eetstoornis en eten is vaak onterecht ‘goed’ of ‘fout’ en alles moet volgens een strak schema.
  Zou fijn zijn om er wat meer inzicht in te krijgen en er wat ‘losser’ mee om te kunnen gaan :).

 47. Petra 11 februari 2013 / 23:13

  Ik zou dit boek ook wel heel graag willen winnen!
  Ik heb er meerdere dingen over gehoord en moet zeggen dat ik behoorlijk geinteresseerd ben geraakt. Zo heb ik bijvoorbeeld begrepen dat je echt nog kan eten wat je wil en dat nootjes e.d. een prima tussendoortje zijn. Iets wat in de meeste dieten geband wordt door te vet/te veel calorieën. En hetzelfde met pindakaas! Maar, dat je dus goed moet leren tot welke productgroep iets behoort en je dat dus goed moet plannen bij de rest van je voeding. Ook hoorde ik van iemand dat zij in week 3 of 4 van haar weekmenu kaas op haar brood mocht?

  Ik ben dus ook een eeuwige dieter en herken het verhaal wat charlotte vertelt dondersgoed. Zo heb ik mijzelf heel lang pindakaas, kaas, melk (ik weet niet of je dit mag drinken eigenlijk, maargoed), bananen “verbannen” omdat dit niet bij dieten zou passen.

  Ik ben dus erg benieuwd naar deze manier en de wijze!

  Trouwens; erg leuk interview en leuk om te lezen hoe vrolijk Charlotte eigenlijk in het leven staat :p Dat zie je niet vaak,haha.

 48. Sas 12 februari 2013 / 09:19

  Leuk zo’n interview… Ik wil wel graag het boekje winnen 🙂

 49. Frederike 12 februari 2013 / 14:04

  Ik zou het boek heel graag willen winnen om de laatste 7 kilo (van de 25) kwijt te raken en klaar te zijn voor de zomer! 😉

 50. Margreth 12 februari 2013 / 16:08

  Leuk interview! Ik zou het boek heel graag willen winnen om eindelijk weer eens op gewicht te komen!

 51. Olga 12 februari 2013 / 18:21

  Complimenten voor de slimme methode! 🙂

 52. Merel 13 februari 2013 / 16:18

  Wat een inspirerende vrouw. Ik zit er zelf ook aan te denken om te starten met bodyboost. Morgen in de stad maar eens even kijken voor een boek. 🙂

 53. Sandra 15 februari 2013 / 19:34

  wat een bron van inspiratie, ik waag graag een poging op het winnen van dit boek. Ik probeer al een tijd af te vallen, maar het wil maar niet lukken. Hoop dat dit boek me op weg kan helpen.

 54. Jolanda 17 februari 2013 / 16:18

  Heb dit boek al een tijdje geleden gezien. Maar in de winkel zat ELK boek in folie 🙁 Waardoor ik t niet in kon kijken. En de week erna waren ze allemaal alweg 🙁
  Maar ik heb de afgelopen week op internet zitten googlen naar dit boek en de gebruikers ervan. Ben nu toch wel erg nieuwsgierig geworden.
  Graag zou ik ook meedoen met de winactie.

 55. Nadine 17 februari 2013 / 17:06

  Ik zou het boek heel graag winnen. Met de feestdagen heb ik veel te veel gegeten en ik krijg het er maar niet af. Hopelijk lukt het me op deze manier wel.

 56. Tess 20 februari 2013 / 16:01

  Ik doe graag mee! Wil nog wel ietsje gezonder leven voordat ik in mei op Curacao in bikini op het strand lig 🙂

 57. maike 21 februari 2013 / 01:07

  Wat een inspirerend interview!
  Ik ben heel benieuwd naar het boek! 🙂

 58. Anita H. 21 februari 2013 / 15:36

  “Slank en fit”, dat wil ik ook wel. Ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.