Inspiratie voor aan de muur

Ik heb het Tim al laten weten, wanneer we gaan samen wonen, dan moeten er quotes aan de muur. Anders wil ik niet met hem samen wonen! (grappie). In mijn kantoor, in de woonkamer, in de slaapkamer, overal moeten mooie inspirerende quotes komen, dat heb ik al precies bedacht. Ik denk dat ik ze dan zelf ga maken, maar ik zocht vast wat inspiratie voor later. Kijken is altijd fijn!

Bron

Op woning-decoratie.nl verkopen ze wandstickers met inspirerende quotes. Als je hiernaar op zoek bent dan is dat zeker een aanrader! Bovenstaande 4 afbeeldingen komen hiervandaan.

Ook deze foto’s zijn afkomstig van bovenstaande webshop.

Ik heb nog niet precies bedacht welke teksten ik zou willen, maar wel welk gevoel ze moeten gaan oproepen. In mijn kantoor (ja, ooit heb ik een eigen kantoor, thuis of ergens anders, dat maakt niet uit) een tekst die me motiveert om aan het werk te gaan en mijn dromen waar te maken. In de woonkamer een tekst die me eraan herinnert te ontspannen en te genieten. En de slaapkamer een tekst die ik zie als ik wakker word als motivatie om op te staan.

Nu weten jullie weer een stukje meer over mij, haha. Op een of andere manier ben ik echt dol op dit soort dingen! Ben ik de enige die graag quotes in haar eigen huisje wil zien, of willen jullie dit ook graag? En welk van de bovenstaande foto’s is jouw favoriet?

DELEN:

22 reacties

 1. Self Help Hipster 30 augustus 2012 / 08:02

  Ik vind quotes op die manier in huis ook mooi!

  Het enige probleem lijkt me (voor mezelf dan!) dat ik snel uitgekeken zou raken op die ‘standaard’ gezegden. Die heb ik inmiddels al zo vaak gezien. Ik zou er heel goed over nadenken waar ik echt voor een hele lange tijd tegen aan kan kijken, wat heel beschrijvend en persoonlijk is EN wat me dan nog steeds inspireert/motiveert. Ik vind die ‘In This House…’ wel echt super, dan zou ik zoiets zelf schrijven en laten drukken.

 2. Anneke 30 augustus 2012 / 09:06

  Ik ben er zelf niet zo weg van. Ik ben bang dat ik snel uitgekeken ben op de teksten.
  Ik heb nu wel een muur met schoolbordverf (in het blauw) waar ik van alles op kan schrijven.

 3. Yolande 30 augustus 2012 / 09:10

  Ik zou het wel mooi vinden maar ik weet niet of ik het in elke kamer zou willen. Misschien een mooi schilderij met een quote maar dan moet het er wel eentje zijn die niet heel standaard is.

 4. Anouk 30 augustus 2012 / 10:19

  Quotes zijn ook erg mooi… ik ben al blij dat ik twee canvassen naar binnen heb weten te smokkelen, eerlijk gezegd. Er hangen overal nog dingen van vriendlief en alles is natuurlijk ook van hem. Heb er wel vrede mee, maar als we ooit samen iets huren/kopen, ga ik mijn aandeel zeker eisen hihi.

 5. Karin 30 augustus 2012 / 10:31

  Ik vind het wel leuk, maar ik zou niet in elke kamer een quote hangen. Ik móet het altijd ezen als ik iets zie staan. Dus dan zou ik zo’n quote in de woonkomer 100x op een dag lezen haha. Denk dat je het dan snel zat bent. Bij de Action hebben ze momenteel ook leuke quote stickers, en helemaal niet duur. Een tip misschien?

 6. Ilse 30 augustus 2012 / 11:16

  De vijfde vind ik echt super mooi! Ik zou alleen wel lang na moeten denken voordat ik iets op de muur zou zetten, je kijkt er toch de hele dag tegenaan haha.

 7. Jenny 30 augustus 2012 / 11:21

  Wij hebben ook een quote in de slaapkamer, boven bed: dreams, follow them they know the way. Ik dacht dat jullie al samenwoonden trouwens haha

 8. Ilse 30 augustus 2012 / 11:39

  Gaaf idee, ik ga mijn deur met schoolbordverf beschilderen en dan er quotes op zetten! 🙂

 9. Nathalie 30 augustus 2012 / 12:14

  Hmm nee, ik denk dat een bepaalde quote staat voor een bepaald deel van mn leven. Dus om iets definitief op de muur te schilderen? Nee! Een inspiratiebord kan altijd of een schilderijtje of iets dergelijks. Dan kan je het nog afwisselen en weghalen. Ik houd teveel van verandering om hiervoor te willen kiezen.

  • Lisanneleeft 30 augustus 2012 / 12:22

   Dat vind ik wel een goede! Een van mijn opties is denk ik ook om een lijst met een mooie quote op te hangen…

   Maar iets op de muur schilderen/plakken kun je ook weer ongedaan maken! (minder makkelijk, maar is niet heel moeilijk)

   • Nathalie 30 augustus 2012 / 18:46

    Ben trouwens erg benieuwd naar je armbandje met swarovski!

 10. Kimberly 30 augustus 2012 / 14:03

  Ik hou van quotes aan de muur. Zodra ik mijn kamer opnieuw ga verven komt er eentje boven m’n bed! De 1e vind ik erg leuk!

 11. Mirthe 30 augustus 2012 / 18:53

  Ik vind het superleuk, maar ik ben bang dat ik er na een week klaar mee zou zijn! Ik zou wel echt heel goed na moeten denken over zo’n uitspraak.

  Wij hebben wel van Plint een gedicht op de muur, die hangt bij ons boven de open haard:
  al dat hout
  bij de haard
  voor een vuur

  warmte vergt
  jaren groei

  Die vind ik nog steeds heel mooi, maar ik zie ‘m dan ook niet altijd omdat de open haard niet in onze woonkamer staat.

 12. Roxanne 30 augustus 2012 / 19:06

  Ik vind de tweede en de vierde erg gaaf. Ik zou zou best zoiets willen in mijn huis, maar dan moet er wel een hoop veranderen voor ik dat wil. Ik heb er nu het huisje niet voor, al mijn meubels zijn een beetje een bijeen geraapt zooitje. Ik vind wel dat als je zoiets doet, er al wat rust moet zijn in de sfeer van je huis.

 13. Mariska 30 augustus 2012 / 20:57

  Echt super leuk ziet dat er uit! Vind het ook wel leuk om dat in huis te hangen. Als het goed is heb ik binnenkort weer een eigen huisje dus ga direct even op de website kijken!

 14. Lisanne 31 augustus 2012 / 16:50

  Geweldig 🙂 Ik vind het echt iets voor mij, haha.

 15. Hester 31 augustus 2012 / 19:53

  Ik zou wel een inspirerende quote op een bepaalde plek willen, zoals je zegt op je werkkamer om de top te bereiken ofzo. Maar dat zou ik dan weer niet in mijn woonkamer willen hangen, want dan denk ik telkens aan werken. In mijn kamer ga ik nu gewoon uit zwart karton ‘never thought’ op mijn plank zetten. 🙂

 16. Patricia 31 augustus 2012 / 21:05

  Vind dit altijd zo mooi maar zou er een willen die bij me past en een tijd blijft passen

 17. Mayara Esther 2 september 2012 / 11:54

  Ik vind het echt mooi en later als ik mijn eigen huis heb komen er zeker teksten op de muur.

 18. Alisha 2 juni 2014 / 12:39

  heel erg mooi, ik ben zelf van plan om de quote ” two sleepy people by dawns early light, too much in love to say goodnight”. deze komt in de slaapkamer, ik vind hem erg mooi en heb hem nog niet zo vaak gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.