Inspiratie voor een gezellige paastafel

Komt er rond Pasen iemand een theetje bij jou drinken? Of misschien een lekkere brunch of lunch nuttigen? Tijd om uit te pakken met het versieren van je tafel! In deze blogpost geef ik je graag inspiratie voor een gezellige paastafel.

paastafel inspiratie

Bij HEMA hebben ze onwijs veel leuke items. Je kan een complete set aanschaffen die je elk jaar kunt gebruiken, maar je kan natuurlijk ook losse items toevoegen aan wat je al hebt. Op de foto hierboven zie je haasjes in verschillende formaten en een paasei aardewerk waarin je heel leuk je paaseitjes rond Pasen kunt bewaren.

paastafel hema

Door middel van een tafelkleed heb ik mijn eigen tafel een metamorfose gegeven, deze kun je goed met Pasen gebruiken, maar is ook op andere momenten heel mooi! Mijn tafel beschadigt niet omdat het geen echt hout is, waardoor ik eigenlijk nooit een tafelkleed gebruik. Maar ik ga dat zeker vaker doen, want het ziet er heel mooi stijlvol en gezellig uit. Het geeft echt iets extra’s aan je tafel!

zoetigheid pasen hema

Dit bordje in de vorm van een haasje is echt een sfeermaker. Leuk om kleine hapjes op te serveren, zoals ik deed, maar het is ook een perfect bordje om je gasten van te laten eten, daar is het ook een prima formaat voor. Het zou heel schattig staan, ik denk dat kinderen er ook héél blij van worden om van zo’n bord te mogen eten. Feest!

mok haasje hema

De paasmok die je ziet had ik al, die kon niet ontbreken in mijn mokkencollectie. Wat is hij schattig, hè? Hij past perfect bij het bordje met haasje erop, hij heeft hetzelfde spikkeltje. Ik vind het leuk dat de kleuren neutraal zijn, zo kun je ze met rustige kleuren combineren, maar ook met wat felle accenten doen de mokken het heel leuk.

aardewerk paasei

Ook het potje waarin de narcissen staan komt van HEMA.

zoetigheden pasen hema

Naast allemaal mooie paasdecoratie is er ook genoeg keuze uit allemaal lekkers voor de paasdagen. Ik koos deze chocolaatjes en petitfours voor mijn tafel.

Tijd om lekker aan tafel te gaan genieten van al het lekkers en de gezelligheid!

Alle items uit de blogpost komen van HEMA. De paascollectie is nog groter, dus ik zou zeggen: neem zeker een kijkje in de winkel, of op de website. Hoe ziet jouw tafel eruit met Pasen?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

3 reacties

  1. Ilse 26 april 2022 / 14:08

    Wat leuk allemaal!

  2. A Fusers 26 februari 2024 / 11:56

    Weet je toevallig waar de borden nog verkrijgbaar zijn?
    Ik zou er graag nog een paar willen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.