Inspiratiebronnen

Waar ik inspiratie van krijg…


Via weheartit.com

Rust -mooie quotes – energie – vrolijke mensen – het leren van nieuwe dingen – het lezen van boeken – mooie plaatjes bekijken – gezond eten – succesverhalen van andere mensen – positiviteit – mooi weer – op late tijdstippen – niets moeten – inspirerende mensen – nieuwe mogelijkheden – veranderingen – mooie muziek – een lichaam zonder pijn

Waar ik laatst achter kwam is dat ik briljante plannen krijg van energie en een lichaam met weinig pijn. Nouja, daar moet ik dan maar aan werken he. Waar krijg jij inspiratie van?

5 reacties

 1. manja 24 juni 2011 / 17:42

  mooi post 🙂

  Ik krijg inspiratie van oa:
  de zon, sneeuw, blogs, DIY, magazines, alles wat ik om me heen zie, voldoende slaap, lekker eten, vrienden, positiviteit, boeken, sporten

 2. Renske 24 juni 2011 / 18:42

  Ik sluit me helemaal bij je aan, Lisanne. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik een lichaam zonder pijn heb, door het lezen van jouw blog realiseer ik me nog meer hoe niet vanzelfsprekend dat is. Verder krijg ik inspiratie van vrienden, lachen, blogs, creativiteit, sporten, dromen, schrijven, mijn studie, films… Er is zoveel waar je inspiratie van op kunt doen, je moet je ogen alleen goed open houden:)

 3. Desi 25 juni 2011 / 07:55

  Eigenlijk kan ik van alles inspiratie krijgen, maar meestal:
  – van dingen die ik meemaak
  – andere blogs
  – quotes, tijdschriften, boeken, muziek

  Ik vind het trouwens echt bewonderenswaardig dat jij altijd zo positief overkomt!

 4. Iris Anastasia 25 juni 2011 / 12:57

  Alle dingen die jij noemt zijn voor mij ook grote bronnen van inspiratie. Verder: de wereld om mij heen, de natuur, alleen en anoniem zijn in een drukke stad… Eigenlijk zijn alle (mooie) dingen potentiële inspiratiebronnen (: Er hoeft maar een idee te ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.