Inspirerend Event: Will You Innovate

Regelmatig vertel ik over wat het bloggen mij heeft gebracht. En een van die dingen is de bijzondere mensen die ik ben tegen gekomen (digitaal en in real life). Een van deze mensen is Sjoerd. Door hem blogde ik ooit over mijn grootste angst, dat artikel kan ik zonder twijfel een groot succes noemen.

Maar bijzondere mensen doen bijzondere dingen. Hij organiseerde vorig jaar een inspirerend evenement voor ondernemers (en daaronder vallen ook bloggers!). Dat jaar kon ik er niet bij zijn. Dit jaar wordt het evenement opnieuw georganiseerd. Dit jaar hoop ik er wel bij te kunnen zijn! Meer weten? Lees dan verder.

Op deze dag draait het om dromen, durven en delen. Als je mij een beetje kent dan zul je weten dat dat echt wel iets voor mij is! Er zullen verschillende sprekers aanwezig zijn, waaronder Sjoerd zelf.

De dag zal plaatsvinden in Vianen (vlakbij Utrecht) op zaterdag 7 juli. Achteraf kun je zelf de waarde bepalen!

Meer over deze dag kun je vinden op de Will You Innovate website. Ik hoop erbij te zijn, alleen het vervoer en het feit dat het om half 11 begint zijn nog even twee puntjes van aandacht. Maar als alles mee zit ben ik er gewoon bij! Uiteraard doe ik dan verslag voor de website. Wie gaat er mee, kom jij ook?

7 reacties

 1. lifesplash 13 juni 2012 / 07:30

  Ahw, lijkt me een heel mooi inspirerend event! Ik kan er zelf jammer genoeg niet bij zijn zie ik, maar jij in ieder geval veel succes. 🙂

 2. 08Iepo 13 juni 2012 / 08:40

  Op 1 sept wordt er in Ede Tedx georganiseerd, je weet wel, van de Ted filmpjes maar nu echt! Miss ook iets voor jou? Kijk op http://www.tedxede.nl 🙂

 3. Marc 13 juni 2012 / 08:59

  Dat is best leuk, ga er wel over nadenken. Als ik dan niet op vakantie ben haha

 4. emily 13 juni 2012 / 10:04

  Ahhh BUMMER 🙁 Ik ben dan net 1 dag in Spanje! Volgend jaar hoop ik dan want ik vind dat ook errug interessant!

 5. Ise 13 juni 2012 / 16:45

  Lijkt mij ook leuk! Jammer van de datum want ik ben dan ook op vakantie..

 6. Nathalie 13 juni 2012 / 21:04

  Leuk, ik ben benieuwd naar je artikelen hierover. 🙂

 7. Danielle 13 juni 2012 / 23:38

  Lijkt mij erg leuk en interessant, helaas moet ik die dag werken 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.