Inspirerend magazine: Zij In Zaken

Dit gratis online magazine kwam ik laatst tegen in mijn Twitter timeline. Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik nog niet uitgebreid heb kunnen kijken, weet ik zeker dat Zij in Zaken (ZiZ-magazine) ook iets voor jullie is! Vandaar dat ik het graag met jullie deel, wat mij betreft is dit echt een aanrader.

Zij in zaken, klik hier voor het magazine

zij in zaken

Het magazine gaat vooral over inspirerende, vrouwelijke ondernemers. Ik kan echt smullen van zulke verhalen! Ik ben wel iemand die echt kan genieten van het geluk, de kracht en de creaties van iemand anders.

Kreten als ‘durven wat je raakt’, ‘niet denken maar doen’, ‘vrouwen verdienen meer’ en ‘volg je hart en ga ervoor’. Als ik alleen dat al lees ben ik om! (oké dat is niet waar, maar dan ben je in elk geval een goed eind op weg!)

zij in zaken

Kennen jullie Esther Jacobs nog? Ik schreef een recensie over haar boek ‘Wat is jouw excuus?’ Via een tweet van haar kwam ik bij dit online magazine. De website van ZiZ-magazine is helaas nog onder constructie, dus voorlopig moeten we het doen met alleen het magazine. Ik ben in elk geval erg benieuwd hoe het gaat worden!

Dit was dus even een fijne tip tussendoor. Ik ga vandaag nog even even voor zitten, relaxed op de bank met een lekker sapje (die mij in middels nog net mijn neus niet uit komen). En, wat vinden jullie van het online magazine?

8 reacties

 1. Sylvia 14 september 2012 / 08:50

  Tof magazine, ziet er goed verzorgd en professioneel uit, fijn lay-out ook. Ik ga het magazine in de gaten houden, wie weet wat ik er nog tegenkom 😉

 2. Yolande 14 september 2012 / 09:27

  Ziet er als een leuk magazine uit! Heel inspirerend ook

 3. Ilse 14 september 2012 / 09:30

  Ziet er gaaf uit, mooie lay-out.

 4. Anouk 14 september 2012 / 17:06

  Klinkt interessant, misschien maar eens kijken binnenkort 🙂

 5. Petra 16 september 2012 / 08:25

  Ik kwam hem ook tegen en vind het ook inspirerend. Ben benieuwd naar een vervolg.

 6. Rosa 16 september 2012 / 11:50

  Supergoede tip! Ben toevallig net als jij bezig met het opzetten van een eigen freelance bureau’tje en zo’n magazina als dit is dan heel fijn om door te nemen. Vind het eigenlijk alleen wel jammer dat er geen papieren versie is…

 7. Patricia 16 september 2012 / 20:38

  Heb hem opgeslagen zodat ik hem een keer op mijn gemak kan lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.