6 Instagram accounts waar je blij van wordt!

Kun je je mijn blogpost over echtheid op instagram nog herinneren? Ik moet je iets vertellen: ik vind mooie plaatjes kijken ook fijn. Echte foto’s, eerlijke foto’s maar ook vrolijke foto’s, plaatjes waar je blij van wordt kan ik waarderen! Vandaag laat ik je 6 Instagram accounts zien waar ik blij van word.

nijnies

Exempelthebunny – honderduizend schattige konijnenfoto’s

Bunny overload. Dit account is echt zó schattig!

eminke

Eminke – Interieurinspiratie!

Op dit account vind je allemaal interieurinspiratie in dezelfde stijl: wit, clean en rustig. Maar absoluut niet saai. Deze vind ik heel erg leuk!

funny-bon-D

Ikbenirisniet – samen met Bunny von D

Je zou bijna denken dat ik een konijnenfan ben, en hoewel ik vroeger heel graag een konijn wilde ben ik niet echt superduper fan van konijnen. Maar ik vind ze wel heel schattig! Als je konijnen ook schattig vindt dan is Iris volgen een aanrader! Iris zelf is trouwens ook heel leuk en ze maakt veel foto’s van lekker eten.

kirsten

Kirstenjoy – een heleboel lichtpuntjes

Kirsten is een mede-lymie, ze weet sinds een aantal maanden dat ze ook lyme heeft! Als je op haar blog leest dan merk je dat ze zich op het moment echt heel ziek voelt, maar toch staat haar Instagram account vol met lichtpuntjes! Dat vind ik heel erg fijn om te lezen, juist terwijl ze zo ziek is alle mooie dingen nog kunnen zien. Dat vind ik knap en daar word ik blij van.

marloesvzoelen

Marloesvanzoelen – Nog veel meer lichtpuntjes

Nog zo’n account vol lichtpuntjes! De lichtpuntjes categorie op mijn blog is overigens ook geïnspireerd op haar blog waar ze ook altijd haar lichtpuntjes deelt. Maar haar Instagram staat ook vol met kleine maar fijne lichtpuntjes!

zelia

Chezzelia – inspiratie & motivatie!

En als laatste eentje waarvan je blij wordt, maar ook heel echt is. Niet alleen maar perfecte plaatjes en positieve verhalen. Zélia heeft (of had, dat weet ik niet) overgewicht en heeft heel erg veel dingen geprobeerd om daar vanaf te komen. Dat lukte niet, het ging heel moeizaam. Nog steeds gaat het moeizaam, maar met veel doorzettingsvermogen is ze geweldig goed bezig. En oja, detail: ze gaat een marathon lopen. Jep… In mijn ogen is Zélia echt een powervrouw, fijn om haar berichten te volgen! Een stuk meer motiverend en inspirerend dan de hippe ‘fit accounts’ die nu overal opduiken. Gewoon Zélia volgen, minstens zo leuk en inspirerend!

Natuurlijk kun je mij ook volgen op Instagram als je dat leuk vindt. Verder ben ik natuurlijk op zoek naar nog meer Instagram accounts waar je blij van wordt! Ik ben wel benieuwd, welke accounts zijn een vrolijke toevoeging in jouw Instagram tijdlijn?

DELEN:

36 reacties

 1. Celeste 30 januari 2015 / 06:28

  Wat een leuke inspirerende instagram accounts! Ga meteen een kijkje nemen!

 2. Ilse 30 januari 2015 / 08:29

  Leuk. Ik heb nog maar net Instagram, dus zoveel accounts volg ik nog niet. Iris en jou volgde ik al. Eminke ga ik nu ook volgen, mooie foto’s. Ik volg ook enkele travel bloggers via Instagram, van die foto’s van mooie plaatsen en momenten word ik ook blij. 🙂

 3. Lauriëtte 30 januari 2015 / 08:41

  Fijne accounts om te volgen! Ik word altijd erg vrolijk van de foto’s die Iris deelt! Bunnies! <3

 4. Eva 30 januari 2015 / 09:12

  Ah! Die konijntjes zijn echt schattig! Leuke accounts. Ik heb geen instagram en twijfel of ik het wil. Ik neig nu meer naar pinterest. Wat maakt dat jij op instagram zit? Wat vind jij er leuk aan?

  Liefs,

  Eva

 5. Verie 30 januari 2015 / 09:27

  Voor mij staan @byclaire, @wolplein en @draadenpraat op nummer 1. Echt zo leuk om te zien hoe ze met de bolletjes wol/garen prachtige dingen maken.

  Fijne dag en geniet van de zon!
  Lieve-Groetjes, Verie

 6. Sophie 30 januari 2015 / 09:37

  Dat konijn met een strikje! TE CUTE <3 Chezzelia is zeker heel erg inspirerend, ik volg haar ook al een poosje 🙂

 7. Frauke 30 januari 2015 / 09:42

  Whaaaa alles met konijntjes moét ik volgen haha, te schattig. Eminke volgde ik al (en Iris ook), superleuke accounts inderdaad! Ik ben trouwens echt obsessed door maltezer hondjes haha, dus ik volg daarvan vooral schandalig veel accounts. So cute :D! X

 8. Saar 30 januari 2015 / 09:44

  Iris volgde ik ook reeds. Ik vind het heel fijn om ‘echte accounts’ te volgen.

 9. Luuke 30 januari 2015 / 09:55

  Aahh, die konijntjes. Zo lieff! Bunnymama heeft ook leuke foto’s

 10. Nicky 30 januari 2015 / 10:04

  Ik merk: hoe meer een mens zich omringt met happy feed, hoe gelukkiger die mens in het leven staat. Zo ook met jou en mij! Geweldige tips!

 11. Marloes/GLAMOURMOES 30 januari 2015 / 10:13

  Aaah die konijnen zijn echt te schattig! Leuke accounts. Ik word ook altijd vrolijk van accounts met happy foto’s en lichtpuntjes!

 12. Lifesabout 30 januari 2015 / 10:18

  Haha Bunny von D is volgens mij bijna het beroemdste konijn van Nederland. Geweldig altijd die foto’s van Iris

 13. Eline 30 januari 2015 / 10:39

  Ik hou van afvalaccounts, heerlijk vind ik dat, al die mensen die zo veel liefde en energie in hun lijf stoppen om te zorgen dat t weer gezond word!

 14. Nathalie 30 januari 2015 / 10:44

  Wat een leuke accounts! Ik word vooral erg blij van de konijnenfoto’s!!

 15. Shaz 30 januari 2015 / 10:51

  De konijnenfoto’s zijn erg schattig.

 16. EliseDingen 30 januari 2015 / 10:53

  Zelf heb ik Instagram eigenlijk nog maar sinds kort ontdekt maar jeetje wat is het leuk! Ik kan soms helemaal opladen met fijne of inspirerende plaatjes van home decoratie of lekker eten. Hema spulletjes, bloemen of post. Kan er helemaal blij van worden als iemand fijne momentjes deelt via Instagram 🙂

 17. Danielle 30 januari 2015 / 11:18

  leuke accounts! Ik ga bij allemaal even een kijkje nemen! Ik volg chumpy lou the hamster, ook echt een aanrader als je van schattige dieren foto’s houd!

 18. Kim | Kimsbloglife 30 januari 2015 / 11:44

  Leuk dat je deze deelt! Ik ben vooral heel benieuwd naar Eminke voor leuke interieurinspiratie!

 19. Karin 30 januari 2015 / 12:54

  Dat je zoveel plezier kunt beleven aan konijnen 🙂 Ik heb Instagram nog niet zo lang geleden ontdekt dus ik ga bij allemaal een kijkje nemen!

 20. Emilia 30 januari 2015 / 13:09

  Bunny von D! Mijn favoriete konijn op het internet. 😀 De andere accounts kende ik nog helemaal niet, maar ze zien er wel heel leuk uit allemaal!

 21. Kirsten 30 januari 2015 / 13:09

  Echt lief! Dankjewel! Onwijs leuk om te lezen, want want jij over mij verteld, is ook waarom ik jou heel graag volg; de lichtpuntjes ondanks de rotte dingen <3

  Wie ik om die reden nog meer graag volg? @xriseandshine , @bystylingnote bijvoorbeeld.

 22. Deisy 30 januari 2015 / 15:40

  Wat een leuke in inspirerende account zeg. Ik vind zelf inderdaad ikbenirisniet helemaal geweldig: zij post altijd de leukste en mooiste plaatjes en het eten ziet er altijd geweldig uit. Trouwens hoor jij voor mij ook dik tussen de instagrammers die ik dik motiverend vind: jij lacht heel vaak en dat vind ik zo mooi 🙂 X

 23. marieke 30 januari 2015 / 16:51

  leuke dingen heb je er tussen zitten! Ben nu benieuwd naar dat account van Zelia, ga zo kijken 😀 En Bunny von D is echt te schattig inderdaad!

 24. Linda 30 januari 2015 / 17:46

  Wat een leuke en zeker vrolijke IG accounts! En wat een overload aan cuteness bunnys <3

 25. Sandra(hpw) 30 januari 2015 / 17:47

  Ik heb laatst Boss (@bossthefrenchbulldog) aangeraden bij Saske 🙂
  Dat is dus een Franse Bulldog. Ik zelf vind het superleuke, schattige hondjes en volg ‘m dan ook graag 🙂
  Doug (itsdougthepug) is er ook zo eentje, superdupercutie 🙂 een Mopsje dus. Echt sweet!

 26. Xaviera 30 januari 2015 / 19:45

  Wat een leuke Instagram accounts! Iris volg ik al met veel plezier, de rest ga ik zo even bekijken! Ik word altijd heel vrolijk van het account van @pitterpatterfurryfeet, prachtige en soms hilarische foto’s van twee katten. 🙂

 27. Laleh 30 januari 2015 / 21:03

  Inderdaad leuke accounts, bedankt voor het delen.

  X

 28. Iris 30 januari 2015 / 23:51

  Ahhh zo leuk Lisanne! 😀 Zo lief van je! En het eerste account is ook één van mijn favorieten, verrassend hè? 😉

 29. Elke 2 februari 2015 / 17:20

  Hee wat leuk, ik ga ze allemaal even opzoeken op IG. Vind het sowieso een leuke app, als ik weer eens plat op de bank lig of niet kan slapen vind ik er altijd zoveel leuks en mooie foto’s! Voor vrolijkheid of mooie foto’s in je tijdlijn kun je bestvacations opzoeken voor het fantaseren over mooie plekken of vakanties & batchpleasecookies omdat zij echt geniaal creatieve koekjes maakt, echt kleine vrolijke kunstwerkjes! Altijd als zij een nieuwe foto post moet ik er net even wat langer naar kijken dan naar andere foto’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.