Instagram winactie – Creatively Organized

Even een korte update tussendoor! Op Instagram heb ik een kleine winactie online staan.  Ik krijg altijd zo veel leuke post, dat ik daarvan ook weer zin krijg om post te sturen. Volgende week stuur ik naar twee van mijn lezers/IGvolgers een pakketje met een kaartje en daarbij stop ik nog wat kleine leuke dingen. Gewoon, omdat het leuk is!

instagram-winactie

Je vindt de Instagram post hier… Daar vind je de uitleg dus ook! Volgens mij zijn veel van jullie net zulke rommelkonten als ik, dus ik ben heel benieuwd wat ik allemaal ga zien verschijnen, haha.

gezellig-rommeltje

Ik denk dat ik zelf zoiets zou inzenden als ik mee zou doen. En nee, dit heb ik niet zo neergelegd voor de foto, zo ziet de kamer er altijd uit als ik lekker bezig ben geweest, hahaha. Hier had ik twee video’s opgenomen. De twee van afgelopen week, hihi. En nog wat foto’s gemaakt! Je kan duidelijk zien waar ik zat, een mooi cirkeltje waar alle spulletjes omheen lagen, hihi.

Dus… mocht je het leuk vinden om mee te doen, dan kan dat! 

DELEN:

6 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 6 mei 2016 / 07:22

  Leuke actie. Hier is het ook vaak een bende, meestal gecreeerd door de kids en soms door mezelf haha. Ik heb geen Instagram, dus ik kan helaas niet meedoen met deze actie.

 2. marije 6 mei 2016 / 07:33

  Leuke actie. Heb net toevallig opgeruimd maar anders ziet mijn huis er ook zo uit als ik bezig ben geweest. Normaalste zaak van de wereld toch bij creatievelingen?

 3. Darina 6 mei 2016 / 08:15

  Hele leuke actie. Mijn tafel is ook altijd rommelig als ik bezig ben. Ik vind het ook fijn om al die rommeltjes om me heen te hebben.

 4. Schuilnaam 6 mei 2016 / 08:55

  Nou Lisanne joiuw rommel is nog heel netjes vergeleken met mijn bende!!?Mijn bijnaam thuis is trouwens letterlijk Rommelkont ,ja echt waar dat is m’n “”officiële “”bijnaam? !Ik surf niet meedoen met je winactie hoor want ik schaam mij te veel om er een foto van te delen op instagram!

 5. Charelle 6 mei 2016 / 08:59

  Wat een ontzettend leuke winactie Lisanne! Mijn kamer is altijd écht een troep, maar ik ben niet zo heel erg van alle creatieve spulletjes, dus deze actie laat ik aan anderen over. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.