Interieur wishlist voorjaar 2021

Normaal slenter ik graag door interieurwinkels en laat ik me inspireren door al het moois wat er te zien is. En af en toe neem ik dan iets leuks mee naar huis. Zo gaat het interieurwinkelen in coronatijden natuurlijk niet. Hoe het wel gaat? Online! En misschien is dat wel extra leuk, want dan kan ik het ook met jou delen. Ik deed een online rondje langs de winkels die ik normaal ook af zou gaan. Mijn favorieten deel ik graag.

Goedkope gedraaide kaarsen bij Søstrene Grene

Wist je dat ze bij Søstrene Grene gewoon van die hippe gedraaide kaarsen verkopen? Voor €4 heb je een mooie gedraaide kaars, dat is echt een fijn prijsje, vergeleken met alle andere varianten. Ze zijn steeds uitverkocht, maar ik houd het in de gaten! Je vindt ze hier in de webshop.

Op dit moment heb ik allemaal zwarte, vrij opvallende plantenstandaarden. Ik zou het wel mooi vinden om deze op een gegeven moment om te wisselen voor subtielere varianten. Bijvoorbeeld deze witte, of een met wat houtaccenten.

Interieurfavorieten H&M

Dit mooie dekbedovertrek vind ik prachtig. Ik houd van wit beddengoed, op een of andere manier vind ik dat heel mooi en netjes staan. Deze van H&M met kanten details vind ik echt prachtig. De prijs is €69,99, je vindt hem hier op de webshop.

Het is misschien een beetje suf, maar van mooi keukengerei word ik blij. Dat rijmt, maar het is écht waar. Dit houten slabestek vind ik heel mooi! Voor €9,99 heb je ze in huis.

Dit kussentje zou beeldig staan bij mijn okergele muur. Dat gele zie je erin terug komen met een beetje lentevibes ertussendoor, perfect. De prijs van dit hoesje is €2,99. Ik weet wat ik ga meebestellen als ik dit seizoen een bestelling bij H&M doe! Je vindt het hoesje hier.

Kwantum interieurfavorieten

Kwantum is een van de winkels waar ik graag even binnenwip om al het moois van dichtbij te bekijken. Ik moet zeggen: fysiek winkelen vind ik écht leuker dan online speuren. Maar deze droogbloemen vind ik wel prachtig. Dit zijn lagarus, gedroogde papaver en droogbloemen.

Het is dat ik al een prachtige bank heb, maar als ik er nog geen had was dit zeker een bank die kans maakte. Deze lijkt me heel veel sfeer geven, zeker in combinatie met mijn okergele muur.

Xenos favorieten

Ook Xenos is een winkel die in Den Helder een vestiging heeft, dus daar neem ik ook regelmatig even een kijkje. De lampvoet is al heel lang favoriet, ik vind alleen niet dat hij heel goed in mijn interieur past. Het is allemaal wat moderner bij mij thuis. Maar anders was deze kraanvogel lampvoet al wel onderdeel van mijn interieur geweest!

En een rotan lectuurbak, heel leuk! Ik weet niet of ik het zou gebruiken, maar het staat toch al superleuk. Als ik er een mooi plekje voor vind weet ik hem te vinden, bij Xenos dus.

Ben jij ook iemand die regelmatig je interieur wijzigt, net als ik? Of houd je het lang bij hetzelfde?

DELEN:

4 reacties

  1. Darina 27 januari 2021 / 16:55

    Wat een leuke items! Vooral de kraanvogel lampenvoet en de gedraaide kaarsen vind ik heel leuk. Ik breng regelmatig wat subtiele veranderingen aan in ons interieur. Het is ook zo leuk om er mee bezig te zijn.

  2. Romy 28 januari 2021 / 09:51

    Ja, hier ook iemand die zeker eens per twee maanden wat nieuws in huis wil halen. Altijd leuk om dingen te veranderen! Mooi lijstje is dit! Vooral die kaarsen vind ik prachtig. Maar de bank is ook heel tof!

  3. Naomi 28 januari 2021 / 10:02

    Wauw, ik vind alles mooi, maar de bank overtreft alles. Wat een beauty zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.