6 Items van Action die je op je verlanglijstje wil hebben

Kort geleden maakte ik een tripje door de Action. Daar kwam ik zo veel toffe dingen tegen waarvan ik weet dat jij ze ook gaaf gaat vinden, dat ik het wel moest delen! In deze blogpost laat ik zes items zien waarvan je er zeker weten wel eentje op je verlanglijstje gaat zetten. Dat denk ik. Oké, ik ga het wel gewoon laten zien!

wenkbrauwsetje

Over dit Max & More wenkbrauwsetje  heb ik al veel goede dingen gehoord. Ik heb nog niemand over deze, de lichtste kleur, gehoord, maar ik ben heel benieuwd of deze goed is voor mij! Dit setje kostte €0,89

cadeauenveloppen

Cadeauzakjes met neonkleuren! Bruine zakjes, neon printjes, ik houd ervan. Per pakje van twee betaal je €0,49.

bakers-twine

Dit is echt een heel leuke nieuwe in het assortiment van Action! Bakers Twine. Hiermee pak ik vaak cadeautjes in! Ik had eerst alleen rood, vorige week kocht ik bij Hema twee klosjes met zwart en roze, maar nu hebben ze dus deze ook bij Action. Veel meer kleurtjes, veel goedkoper! Heel leuk om lekker mee aan de slag te gaan. De prijs per zakje: €0,69. Daarvoor laat je het toch niet liggen? Ik niet, ik ga dit zeker weten gebruiken. Ik vind het onwijs leuk om cadeau’s mee in te pakken. Ze hadden nog meer kleurencombinaties.

action-items1

Altijd kijk ik even bij de kussentjes, maar nooit zie ik iets waarvan ik denk: IK WIL HET! Nu wel. Dit kussentje! Ik heb eigenlijk al veel te vee kussenhoesjes, dus misschien breng ik hem wel terug…

vetcool-kussen

Maar ik wilde hem tóch aan jullie laten zien. Lekker vrolijk! De prijs van het hoesje is €1,85.

washisheets

Nu zag ik in de winkel iets minder washitape liggen, maar kwam ik wel deze washisheets tegen. Super leuk om mee te knutselen, ik heb mijne al gebruikt. Dit is eigenlijk gewoon zelfklevend papier. Een pakje van 12 velletjes (2 per print) kost €0,89

coole-stempels

En als laatste… deze stempels! Hoe schattig? Ook leuk om in te kleuren. Wel iets om rekening mee te houden: kijk in de winkel even hoe groot de stempel daadwerkelijk is. Dit is kleiner dan de afbeelding die op het hout staat helaas. Maar dan nog: ze zijn leuk! €0,95 per setje.

Als ik dit zou lezen zou ik heel blij worden van dat bakers twine in allemaal verschillende kleurtjes! En, heb jij al iets waarvoor je naar de winkel toe zou willen huppelen? (of gewoon lopen of fietsen ofzo)

DELEN:

33 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 3 mei 2016 / 06:20

  Hoi Lisanne, ik heb precies hetzelfde kussenhoesje gekocht (en zelfs over gevlogt). Ik kom ook om in de kussenhoesjes, maar kon deze niet laten liggen. Vooral vanwege de prijs. Ik heb ook het andere kussenhoesje ervan gekocht, met de grote wyber.

 2. marije 3 mei 2016 / 06:21

  Ooooh ik word helemaal blij van de stempels en washi sheets. Ik probeer de action op het moment te vermijden want ik heb al zoveel en ik kom er nooit net lege handen vandaan.

 3. Els 3 mei 2016 / 06:49

  Dat touw vind ik heel mooi en staat nu op m’n verlanglijstje! de washi sheets en de stempels vind ik ook leuk maar die had ik al gekocht heb er alleen helaas nog niets mee gedaan ,m’n knutselkast puilt heel erg uit!

 4. Darina 3 mei 2016 / 06:52

  Wat een leuke spulletjes vooral het touw en de stempels! Leuk om zo creatief bezig te zijn!

 5. Marjon 3 mei 2016 / 07:20

  Ja, van die echte hebben dingetjes! Action heeft geregeld blij makertjes.

 6. Tiffany 3 mei 2016 / 08:07

  Ik ga binnenkort even een kijkje nemen voor dat bakers twine, daar was ik toevallig naar op zoek om kaarten mee te maken. De washitape velletjes heb ik laatst ook gekocht, super leuk!

 7. Ria 3 mei 2016 / 08:10

  Ik vind de washitape en stampels leuk. Weet alleen nog niet wat ik met velletjes washitape kan. Stempels gebruik ik wel voor het postcrossen, al nemen ze wel veel ruimte op het kaartje in. Maar ze zijn gewoon ook zo leuk!

 8. Charelle 3 mei 2016 / 08:21

  Haha ja dat touw en die stempels komen zeker weten op mijn verlanglijstje! ^^

 9. Anne 3 mei 2016 / 08:50

  Dat bakers twine had ik inderdaad al op de website zien staan, zo leuk! Ik gebruik dat ook vaak om cadeautjes in te pakken. Ook leuk om slingers mee te maken enzo.

 10. Annemarie 3 mei 2016 / 09:10

  Die cadeauzakjes vind ik heel leuk!
  Ik hou er ook van om cadeautjes op een leuke manier in te pakken.

 11. Rowan 3 mei 2016 / 09:16

  Die stempels zijn bij mij echt favoriet! Ik kan ze bijna nooit laten liggen waardoor ik nu teveel stempels heb!

 12. Linda 3 mei 2016 / 09:20

  Ik vind vooral de cadeau inpak artikelen erg leuk, I need them in life! Haha 🙂 Het word inderdaad tijd voor een ritje naar de Action!

 13. Kim 3 mei 2016 / 10:07

  Aah die stempels zijn echt heel leuk!

 14. Aileen 3 mei 2016 / 10:41

  Jaa die wenkbrauwkit, die heb ik al een tijdje en het is echt één van mijn beste budget make-up producten. Gebruik hem elke dag! 🙂
  En misschien ga ik zo nog even naar de Action voor die washi sheets die zien er ook erg leuk uit!

 15. Lesley 3 mei 2016 / 10:59

  Ben al een tijdje niet geweest bij Action maar die cadeauzakjes zijn echt super leuk! Die neem ik zeker mee als ik er weer een keertje ben 🙂 Dank voor de tip

 16. Sandra 3 mei 2016 / 11:22

  Die stempels, cadeauzakjes en dat kussentje zijn mijn favorieten uit dit rijtje. Hoe leuk is dit allemaal! Ik moet zo te zien weer een keer naar de Action. Ben er al weer een tijdje niet geweest bedenk ik mij nu. 🙂

 17. Nienke 3 mei 2016 / 12:00

  Wat een leuke dingen! Sommige moet/wil ik nu ook.. hihi.

 18. Naomi 3 mei 2016 / 14:16

  Vind vooral die cadeauzakjes leuk en heel handig! Moet denk ik maar eens een tripje naar de action plannen.

  x

 19. Suzan 3 mei 2016 / 15:04

  Dat bakers twine is leuk, en die Washi sheets helemaal te gek. WIL IK OOK!!

 20. Anne 3 mei 2016 / 16:27

  Die washisheets, daar kun je dus ook op schrijven? Ik maakte vorig jaar altijd maandplanningen voor mijn blog, waarbij verschillende kleuren voor de categorieën stonden. Daar schreef ik dan de titel van de blogpost op. Dit lijkt me daarvoor ideaal. Niet dat ik nog planningen maak of überhaupt bezig ben met mijn blog, maar misschien komt dat wel weer na mijn doktersafspraak van maandag. 🙂

 21. Anita 3 mei 2016 / 16:57

  Wat een onwijs leuke items weer! Vooral voor het lint en de cadeauzakjes zou ik langs gaan.

 22. Moniek 3 mei 2016 / 21:08

  Wat een leuke dingen allemaal! Ik ben benieuwd naar die wenkbrauwpoeder, heb laatst een setje van Essence gekocht dus als die op is ga ik deze eens proberen. En ik wil die cadeauzakjes, en de washi sheets. Ik moet nodig weer eens naar Action zie ik wel.

 23. Leonie 3 mei 2016 / 21:26

  Op het wenkbrauwsetje na wil ik alles! Ik heb een geldenvelopje, maar ze hadden toen maar 1 soort. En de rest hadden ze nog niet tijdens mijn laatste bezoek. Tijd om terug te gaan!

 24. Mariska 3 mei 2016 / 22:13

  Dat wenkbrauw setje heb ik geloof ik al wel eens gezien, maar eigenlijk nooit meegenomen. Ziet er wel goed uit 🙂

 25. sandra 4 mei 2016 / 14:30

  Leuke spulletjes weer! Ik vind het kussenhoesje erg leuk en de stempels!

 26. Marinde 4 mei 2016 / 19:08

  De superleuke stempels waren hier al snel weer uitverkocht. Maandag een streep door de code op het schap (in dat geval gaat een artikel uit het assortiment) en vandaag lag er al een ander artikel 🙁 Dus als je ze wilt…rennen!

  • Marinde 14 mei 2016 / 21:54

   Jaáá, de stempels zijn er weer, met een nieuwe streepjescode op het schap zonder streep erdoor 🙂 🙂

 27. Dina 5 mei 2016 / 09:23

  Dat kussenhoesje is inderdaad super leuk!

 28. Vivian 5 mei 2016 / 13:22

  Die washisheets zijn leuk! Mijn tapejes beginnen een beetje op te raken dus misschien deze maar eens scoren!

 29. Vanessa 5 mei 2016 / 14:47

  Leuke items allemaal! De kussenhoes ziet er vrolijk uit. Ik vind het fijn dat de Action steeds meer make-up verkoopt.

 30. monique 6 mei 2016 / 03:08

  Hey Lisanne,

  Nou het huppelen sla ik even over, laat ik niet al te gek doen, whahahaha. Maar de action staat direct weer op mijn to do list. Binnenkort ben ik voor het minder aangename (zhuis bezoek) in de buurt van de action dus dat wordt t onaangename met t aangename combineren!! Hahahaha….hoezo een reden zoeken dat ik van mezelf weer even de action in mag! Ik ga zeker die zakjes zoeken! en die twine koord, ik ben hier ook enorm fan van. Is dit dikke of dunne??? want in het verleden hadden ze dan pakjes met 1 kleur twine koord, maar die is vrij dik. Ideaal om potjes mee in te wikkelen maar eigenlijk niet zo ideaal om cadeautjes in te pakken…stond gewoon niet leuk.

 31. Ilona 12 mei 2016 / 17:50

  Ik vind die stempels echt té cute! Heb van de week ook staan kijken, maar bij ons in het filiaal waren geen leuke meer. Wel leuk om dit nu bij jou te lezen, want nu zie ik dat er dus wél leuke tussen zaten. Dat bakkerstouw en die zakjes had ik ook al gescoord haha, zo leuk zijn die ook. Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.