It's gold again! NOTD

Jawel, alweer goud! Deze keer een nagellakje van Miss Sporty. Normaal kijk ik nooit naar deze nagellakjes maar deze keer zag ik zulke leuke kleurtjes dat ik er drie meenam. 1,99 per stuk, da’s nog eens leuk.

Met een breed kwastje, hij lakt fijn! Het hele lakje is fijn, dat had ik stiekem niet verwacht!

Hihi, nee inderdaad, ik lak niet zo netjes. Ik haal nooit de lak die ik ernaast heb gesmeerd eraf, dat gaat vanzelf wel weg, vind ik. 

Hoewel hij in het echt nog mooier is op de foto’s (ja, echt), heb ik hem aardig op de foto weten te krijgen. En hij dekt in twee laagjes! Niet jouw kleur? Ik kocht ook nog een lakje dat lijkt op sold out forever van catrice, maar iets blauwer en iets anders met parelmoer. En een crackle! Heel erg mooi! Zeker eventjes kijken naar deze lakjes van Miss Sporty want ze zijn veel fijner dan je verwacht. (Oja, als jullie de andere lakjes ook willen zien, let me know! :))

3 reacties

  1. retro-elke 22 oktober 2011 / 09:44

    Mooi kleurtje! En nu ben ik wel beniewt geworden naar de andere lakjes. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.