JA! Genieten is toegestaan

Misschien heb je het gezien, maar de afgelopen twee dagen heb ik geen nieuw blogje online gezet. Ik zou nu heel panisch kunnen doen en excuses verzinnen (zoals ik dat zo’n half jaar geleden gedaan zou hebben), maar dat doe ik niet. Ik verplicht mezelf lekker helemaal niets meer. Het spijt me!

Hopelijk heb je gemerkt dat het zonnetje de afgelopen dagen erg lekker heeft geschenen. Het mag dan misschien nu wel herfst zijn, maar wij vieren nog even de zomer. Heel lang in de zon zitten kan ik niet, maar ik kan eigenlijk wel hard een bruin kleurtje gebruiken (dat staat beter bij mijn nieuwe blonde haar).

En vriendlief is in het weekend thuis. Zon + vriendje, reden genoeg om gewoon een weekendje niet te bloggen. Hopelijk hebben jullie er niets van gemerkt doordat je zelf ook een fijn zonnig weekend gehad hebt. En nu maar hopen dat het zonnetje ons blijft verblijden en dat jullie allemaal een fijne week hebben! (Vergeet niet te genieten!)

DELEN:

7 reacties

 1. Anne 3 oktober 2011 / 07:08

  Ik heb een heel fijn zonnig weekend gehad en toch heb ik het gemerkt hoor 😉 Beter blijven we allemaal hard genieten, ook als later deze week het weer omslaat!

 2. Lydia 3 oktober 2011 / 09:59

  Heel goed van je! Elizabeth Gilbert (auteur van Eten, bidden, beminnen) merkte eens op dat Amerikaanse vrouwen zich afschuwelijk schuldig voelden als ze een keer zaten te niksen. Van de Italianen leerde zij ‘dolce far niente’, oftewel het heerlijke nietsdoen. Bovendien zijn liefde beleven en vitamine D opdoen veel belangrijker dan iedere dag een nieuwe blogpost plaatsen. 😉

  Fijne week Lisanne!

  • Renske 4 oktober 2011 / 18:59

   Die uitspraak vind ik mooi. Maar het zijn helaas niet enkel Amerikanen die zich schuldig voelen bij niets doen.
   Ik denk altijd maar zo: ontspanning zorgt ervoor dat de inspanning die er op volgt alleen maar beter gaat. Plus je hebt het ook nodig om de dag te verwerken en tot inzichten te komen, waar je uiteindelijk veel aan hebt. En buiten al dat nuttige, is het gewoon heerlijk om gewoon eens lekker niets te doen.

 3. Nana 3 oktober 2011 / 12:52

  Haha ik heb het inderdaad niet gemerkt omdat ik ook lekker aan het genieten was (: Bijna het hele weekend geen blogs gelezen en getypt! Ik denk ook dat het veeeeeel gezonder en leuker is om lekker met je vriendje van dit heerlijke weer te genieten dan binnen zitten typen. Fijn dat je er lekker van het weekend hebt genoten (: Dat is een fijne afsluiting van een oude week en een fijn begin van deze nieuwe ^^

 4. Nena 3 oktober 2011 / 13:21

  Genieten mag zeker wel eens! Je verdient het 🙂

 5. Patricia 3 oktober 2011 / 20:35

  Genieten van de zon is zooooo nodig vooral na deze zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.