Jackpot door Tamara Straatman

Graag vertel ik je over het boek Jackpot, geschreven door Tamara Straatman. In het boek neemt Tamara je mee op reis door haar leven. En wel een heel bijzondere: ze wint namelijk de jackpot! Benieuwd? Lees gauw verder!

Dit is niet een doorsnee boek, merk ik wanneer ik een aantal hoofdstukken heb gelezen. Het is meer alsof een goede vriendin in één keer zo gedetailleerd mogelijk haar levensverhaal aan je wil vertellen. Na elk hoofdstuk stelt Tamara je steeds een vraag: heeft ze het wel goed aangepakt? Zou je het misschien anders aanpakken in de toekomst? Of was deze manier waarop ze dit aanpakte juist een schot in de roos? Zo zet Tamara je aan het denken over hoe jij in die situatie zou hebben gereageerd.

Doordat het is alsof een vriendin haar verhaal vertelt, leest het heel makkelijk. Er zitten geen lange zinnen in het boek, je leest hem dus in no-time uit, ondanks dat het een aardig dik boek is, met 351 pagina’s.

Ook lees je tussen de regels door dat Tamara al vroeg in haar leven een andere kijk op het leven heeft dan haar leeftijdsgenoten. Zo heeft ze visioenen en vaak uitgesproken meningen. Het is heel leuk om zo een kijkje te krijgen in iemand anders hoofd.

Een van haar visioenen, dat ze op haar 35e miljonair zou zijn, komt uit. Een paar weken voordat ze 35 wordt heeft ze nog niets, maar tóch is het gebeurd, ze werd miljonair. Ze noemen haar ook wel ‘de levende Secret’. Naar dat verhaal word je toch gewoon benieuwd?

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden? Op Instagram geef ik een exemplaar van het boek weg, dus houd zeker mijn Instagram in de gaten!

Uiteraard is het boek ook gewoon te koop, Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom is te koop via de website voor €26,99. Als je hem via die site bestelt krijg je een gesigneerd exemplaar, dat is wel heel gaaf! Verder krijg je er nog wat leuke extra’s bij. Je vindt hem ook in de bekende (online) boekhandels. Het boek is duurzaam gedrukt, op stone paper (steen) en papier gemaakt van landbouwafval. Verder steun je de stichting ‘Kenya Child Care’ wanneer je het boek koopt.

Ik vond het heel leuk om nu eens een wat persoonlijker verhaal te lezen dan ik normaal doe, leuk voor de afwisseling! Ben jij ook benieuwd naar dit boek?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.