Jeej, visitekaartjes! (of toch niet…)

Eigenlijk wilde ik vandaag een artikel maken met de moooiste foto’s van mijn nieuwe visitekaartjes. Helaas, niet dus. Er is namelijk iets mis gegaan bij het drukken bij Reclameland. Hopelijk wordt het gauw opgelost!

Even voor de duidelijkheid: Die krullen van Lisanneleeft.nl die eraf gesneden lijken, die zitten er in het wit op de achterkant weer op. Jep, inderdaad, dat klopt niet. Zonde! Ik vind het wel heel creatief hoor, daar niet van!

Jammer, want ik wilde gaan uitdelen op de FES jongerendag morgen! Uiteraard ga ik nog foto’s maken als ik de goede versie binnen heb. Zie het maar als een preview, haha. Ze hebben ook nog een achterkant, die zien jullie de volgende keer!

DELEN:

15 reacties

 1. Jennifer 13 april 2012 / 13:08

  Ik heb ze inderdaad ook al op een foto op twitter gezien, echt heel zonde! 🙁 En veel plezier morgen op de FES Jongerendag!

 2. Rianca 13 april 2012 / 14:07

  Echt verschrikkelijk zonde! Ik hoop dat het geregeld wordt! En zoals Jennifer boven mij zegt: Veel plezier morgen!

 3. Chantal 13 april 2012 / 14:23

  Oh nee, wat balen 🙁 Ze zien er wel erg leuk uit in ieder geval!

 4. Esmay 13 april 2012 / 14:24

  Balen zeg 🙁 Hopen dat de nieuwe beter zijn!

 5. Lydia 13 april 2012 / 15:37

  Ach, wat jammer zeg. 🙁 Balen dat je ze nu niet op tijd in orde hebt voor de FES-dag. Mijn vriend wil ook visitekaartjes hebben, maar daarvoor gaan we naar een goede drukkerij in de buurt. Dan maar iets meer betalen!

 6. Ise 13 april 2012 / 18:45

  Balen zeg! Ik ben toevallig vanmiddag zelf ook aan de slag geweest voor visitekaartjes, veel plezier morgen 🙂

 7. Marijke 13 april 2012 / 21:09

  Ik vind het zo raar dat dit dan toch opgestuurd wordt..
  De mensen die daar werken zien zelf toch ook wel dat het fout is gegaan bij het afdrukken denk ik dan?

 8. Anouk 13 april 2012 / 21:31

  aahw, dat is wel jammer. Wel stom dat ze het dáár niet al gezien hebben?!

 9. josien 13 april 2012 / 22:46

  jammer van de kaartjes, maar komt vast goed.

  heel veel plezier morgen bij de jongerendag!

 10. Lyanne 15 april 2012 / 00:03

  Pff wat zonde!! Heb je ze eindelijk binnen, zijn ze fout! Ga je nu ook niks uitdelen bij de jongerendag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.