JUNI: Blogposts waar je blij van wordt!

In verband met wat problemen op de site komt het artikel van vandaag (3 juli) om 12 uur pas online. Excuses voor het ongemak!

Net zoals vorige maand heb ik deze maand weer alle blogposts waarvan ik blij werd op een rij gezet. Vandaag laat ik ze aan je zien, de blogposts waar ik in juni blij van werd op een rij!

bloemen-aan-de-muur

DIY hanging flowers wall  op Lastdaysofspring.com!

Hoe leuk zien deze bloemen eruit aan de muur? Op lastdaysofspring lees je exact hoe je dit ook zelf kan doen! Dit geeft je (woon)kamer zeker weten een zomergevoel.

transparante-meubels

Klein behuisd: Transparante meubels

Leuke wooninspiratie op de blog Eenig wonen! Ik heb al vaker laten weten dat dit mijn favo woonblog is, dat is het nog steeds! Deze blogpost over transparante meubels vind ik leuk. Ik zou best een transparante salontafel willen… Misschien niet heel praktisch, maar wel erg mooi! Hoe dan ook, het is leuke inspiratie!

op-kantoor-werken

En ja, ik wil echt op kantoor werken

De blog van Hester vind ik zo leuk! Waarom? Haar blogs zijn iets diepgaander dan de gemiddelde meidenblog, ze schrijft over de dingen alsof ze erover denkt en ik herken best veel dingen die zij zegt in mezelf! (mezelf van nu, maar ook mijn vroegere zelf) Zo ook deze blogpost over op kantoor werken. Natuurlijk had ik ook een reden om op kantoor te willen werken, maar uiteindelijk kwam ik erachter dat het sowieso een erg prettige werkomgeving is. En dat ik er als ik gezond was geweest waarschijnlijk ook wel terecht zou zijn gekomen! Deze blogpost gaat over de reacties die mensen Hester geven wanneer ze zegt dat ze wil gaan voor een kantoorbaan.

groei-en-bloggen

Blijven groeien Beautylab

Een inspirerende blogpost van Serena van Beautylab. Serena blogt al meer dan vijf jaar, en laat in deze blogpost zien hoe zij op verschillende vlakken hierin is gegroeid. Leuk om te lezen!

positieve-teksten-blikjes

Inspirerende en positieve lipgloss blikjes van Hema!

Hoe cute zijn deze blikjes met lipgloss/lippenbalsem? Met een vrolijk kleurtje, en een leuke tekst. Hier word ik blij van! Deze blogpost las ik op Kittehscupcakes, de blog van Tara en Larissa.

Vera’s designer tassencollectie

Ik heb helemaal niets met designer tassen (of designer andere dingen), maar deze tassencollectie van Vera vind ik toch wel onwijs leuk om te bekijken! Vooral omdat het luxe tassen zijn, maar tegelijkertijd ook heel apart en lekker vrolijk. Normaal kiezen mensen wanneer ze een designertas kopen vaak voor basic, want ‘dat past overal bij’, dat doet Vera juist helemaal niet. Dat maakt het extra leuk om te kijken!

vier-vandaag

TIP: Vier Vandaag!

Dit gaat niet om een blogpost, maar om een hele blog die ik jullie graag wil aanraden, namelijk de blog Vier Vandaag! Dit is een blog vol allerlei creatieve dingen met papier. Ik word er blij van en krijg er zin van om creatief aan de slag te gaan. Vier blogposts die ik je zou aanraden op een rijtje:

blogposts-tips

De blog wordt niet extreem veel geüpdatet, maar dat geeft niet. Ik wacht graag tot er meer online komt, ik ben heel benieuwd! Sinds ik deze blogpost heb geschreven zijn er toch alweer een aantal updates online gekomen, dus ik weet zeker dat er nog veel meer leuks gaat komen! Maar sowieso staat er al genoeg leesvoer en DIY-inspiratie online, neem maar eens een kijkje in het archief.

Heb jij nog aanrader blogposts? Blogposts waarvan je afgelopen maand heel blij werd? Laat het weten in de reacties!

DELEN:

29 reacties

 1. Kelly Caresse 2 juli 2014 / 07:38

  Ik word altijd blij van dit artikel en het geeft me veel inspiratie voor blogs die ik kan gaan volgen. De tassen stash van Vera vond ik ook zo’n fijn filmpje, werd ik helemaal vrolijk van

 2. Jess 2 juli 2014 / 07:59

  Die blikjes lippenbalsem van Hema zien er heel goed uit zeg. Ga ze eens bekijken in de winkel. I like!

 3. Miranda 2 juli 2014 / 08:25

  Oh die blikjes van de Hema zien er leuk uit! Ik vond het artikel van Serena ook erg interessant en leuk om te lezen….
  En die tassenstash van Vera! Poeh daar kwijlde ik even bij weg:)

 4. Beautydagboek 2 juli 2014 / 08:36

  Ik vond de video over de tassencollectie van Vera ook erg leuk om naar te kijken. Inderdaad niet voorspelbaar en heel kleurrijk :).

 5. Ilse 2 juli 2014 / 08:56

  Leuk overzicht. De blog van Hester vind ik ook heel leuk. 🙂
  Ik word ook blij van alles op Bored Panda, zoals bv. die post over spellingfouten die kinderen maken: “I love my whore family” “My dad is the best cock ever”,… 🙂

 6. Manon 2 juli 2014 / 09:01

  Ik kende de meeste blogposts al! Ik wilde de tassencollectie van Vera nog bekijken maar dat is er bij in geschoten, thanks voor de reminder haha.

 7. Esther 2 juli 2014 / 09:03

  De blogpost van Hester vind ik erg leuk. Je zou nl zeggen dat mensen graag thuis willen werken of een spannende baan willen hebben waarbij ze niet op kantoor hoeven te zitten. Het is goed geschreven.

  Leuk dat je deze blogs onder de aandacht brengt!

 8. Dionne 2 juli 2014 / 09:18

  Er staan weer een aantal mooie artikelen tussen! Vooral de laatste is erg leuk!

 9. Denise 2 juli 2014 / 10:13

  Ik vind de blog van BeautyLab altijd ontzettend inspirerend. Lief dat je deze bloggers zo in het zonnetje zet! <3

 10. Karin 2 juli 2014 / 10:29

  Leuke suggesties, ik ga een kijkje nemen bij Vier Vandaag en Serena!
  Zelf vind ik Froot.nl een leuke site met vaak verrassende artikelen en bijzondere foto’s.

 11. Marion 2 juli 2014 / 11:17

  Last Days of Spring is zo’n leuk blog! Daar word je inderdaad happy van!

 12. Shaz 2 juli 2014 / 12:06

  Ik vond laatst de blogpost op Beautylab erg leuk over die notitieboekjes. Met zulke simpele handelingen kun je de boekjes mooie gepersonaliseerd maken.

 13. Dagmar 2 juli 2014 / 13:03

  Aah wat heerlijk deze inspiratie! Ik vond de tassencollectie van Vera ook echt te gek om te zien 😀

 14. Jenn 2 juli 2014 / 15:10

  Leuk artikel! Ik ga de blogposts die ik niet gelezen had nog even bekijken.

  Even een kleine opmerking: bij het openen van je blog verscheen er een enorme advertentie van maybeline midden in beeld, waardoor ik niet verder kon lezen. Ik kon de advertentie ook niet sluiten. Is dat de bedoeling?

  • Lisanneleeft 2 juli 2014 / 17:12

   Nee, dat is (natuurlijk) niet de bedoeling. Ben het aan het uitzoeken, bedankt voor je reactie!

 15. Marlous 2 juli 2014 / 16:08

  Bedankt voor de mention! Ik kende Vier Vandaag nog niet, maar die ziet er erg leuk uit!

 16. Kimberley 2 juli 2014 / 17:09

  Leuk zo’n artikeltje.
  Ik ga meteen even rondsnuffelen.
  Vooral die over op kantoor werken…
  Ben benieuwd!

 17. Hester 2 juli 2014 / 21:49

  Hé, je hebt me genoemd! You rule 😀 Nu snap ik die melding van WordPress dat ‘mijn statistieken door het plafond gingen’ pas. Haha. Ik ben niet zo into de DIY’s, maar ga het artikel van Serena wel even lezen! (nog steeds raar dat ik heel veel bekende blogs volg, behalve haar)

 18. Anne Copier 4 juli 2014 / 16:37

  Hey Lisanne,

  Wat ontzettend leuk dat je me genoemd hebt! Echt een compliment 🙂
  Ik ben inderdaad van plan om wat vaker wat online te zetten. Heb laatst al je interessante blogartikelen gelezen en ga ermee aan de slag. Dank daarvoor!

  Groetjes, Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.