23 reacties

 1. Patricia Schmitz-Heres 10 december 2015 / 07:26

  Wat grappig zeg hier had ik nog nooit van gehoord. Ik zou eigenlijk niet weten wat ik er op zou maken. Ben niet zo creatief namelijk haha.

 2. Tiffany 10 december 2015 / 07:33

  Ik heb als kind op een kinderfeestje een keer zelf een kaars versierd, dat gaf het zelfde effect. Ik vind het een erg leuk set, leuke kleuren ook! De rode kaars versierd met wit is ontzettend mooi. Nu wil ik zelf ook kaarsen gaan versieren haha :p
  Tiffany blogde laatst over… Action shoplog: knutselspullen kerst

 3. Nene 10 december 2015 / 07:45

  Leuk! En wat werk je netjes, ik zou de tafel onder de verf smeren…

 4. Miriam 10 december 2015 / 08:10

  Wat leuk!! Nog nooit van gehoord. Wel beetje jammer dat het 24 uur duurt voordat het droog is, ik ben iemand die het dan direct wil gebruiken ?
  Miriam blogde laatst over… Nail Art: Dots, dots, dots

 5. Frauke 10 december 2015 / 09:06

  Wat leuk! De kleurtjes zijn eigenlijk 100% mijn ding (zeker de gouden tint!) dus ik ga proberen bij de Wibra langs te gaan en die te scoren. Leuke gouden streepjes of krulletjes lijken me heel mooi :D. Leuke bezigheid inderdaad! X
  Frauke blogde laatst over… Een heerlijk warm appeltoetje

 6. Marlotte 10 december 2015 / 09:34

  Ah wat onwijs leuk, wist helemaal niet dat het bestond! Ga er eens naar opzoek, alleen die wachttijd wordt wel een dingetje haha.

 7. Leonie 10 december 2015 / 12:27

  Jammer dat er geen zwart bij zit, maar het ziet er wel heel leuk uit! Ga denk ik vanmiddag naar de wibra om een kerstcadeautje te maken voor mijn moeder
  Leonie blogde laatst over… Het belang van een diagnose

 8. Irina 10 december 2015 / 12:45

  Heel erg tof! Had nog nooit van zoiets gehoord

 9. Suzanne 10 december 2015 / 13:44

  Hoi Lisanne,
  ik volg jouw blog nu al een tijdje. Vind het erg mooi om te lezen en zien hoe positief je in het leven staat ondanks (of dankzij?) je ziekte, mijn complimenten! Heel leuk hoe je van hele kleine dingen zo blij kunt worden, kunnen veel mensen denk ik een voorbeeld aan nemen!

 10. Minke Maria 10 december 2015 / 14:02

  Hm, de kleurtjes zijn niet echt mijn ding en ik vind het resultaat ook niet strak genoeg, sta niet echt te springen om ze zelf te halen dus. Bedankt voor de leuke test-video! 😉

 11. Linda 10 december 2015 / 16:18

  Wat een leuk idee! Hier had ik nog nooit van gehoord. Leuk om te zien hoe je het uitprobeert en het wordt best wel mooi! 🙂 Leuk ook inderdaad om cadeau te geven. (oké, ik zeg teveel ‘leuk’). Alleen een nadeel dat je zolang moet wachten ja, ik zou meteen door willen knutselen haha!
  Ik hou heel erg van kaarsen dus misschien is dit ook wel wat voor mij ^^
  Linda blogde laatst over… Weer lekker even kletsen.

 12. Nina 10 december 2015 / 17:13

  Wat leuk, ik had hiervoor nog nooit van kaarsenverf gehoord. Ook goed dat je gelijk op meerder kleuren kaarsen testte!
  Nina blogde laatst over… December Tag

 13. Rosanne 10 december 2015 / 21:02

  Wat leuk zeg! Ik wist al dat er kaarsenverf bestond maar niet dat ze dat ook bij de wibra verkopen voor zo’n leuk prijsje!
  Rosanne blogde laatst over… The happiness list

 14. Birgit 10 december 2015 / 23:29

  Oh wat leuk! Mijn dochter mag binnenkort haar kinderfeestje houden, dus heb al een leuk idee om te gaan doen nu!
  Birgit blogde laatst over… Planning

 15. Diana 12 december 2015 / 02:23

  Och wat leuk zeg dit ! Nooit gezien. Die Wibra toch.;) Ik ga zeker ook eens kijken of ze ze hier hebben en eens een paar kaarsen mooi versieren. lijkt me super leuk ook een keer met de kids te doen.
  Diana blogde laatst over… Voor jou van toen en van nu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.