Kaartensetjes te koop voor Lopen voor Lyme!

De Lisanneleeftboxen zijn allemaal verkocht, bizar! Daarnaast zitten we met ons Lopen voor Lyme team nu op 60%. Bizar toch? Ik ben er in elk geval helemaal blij mee!

Nu heb ik nog vijf setjes die lekker budgetproof zijn. Dus een ‘kleinere’ (€10) donatie doen, en dan toch een pakketje vol vrolijkheid krijgen! Allemaal dingen die ik zelf gemaakt heb of die ik zelf helemaal leuk vind. Op de  foto’s kun je zien wat er in het pakketje zit dat je kiest.

setje-1

Setje 1 (VERKOCHT)

In dit setje vind je vijf zelfgemaakte kaartjes, een heleboel muurstickers (inclusief velletjes met blauwe DIY muurstickers!). Mini gifttags, een zelfgemaakte envelop en een stickervelletje. Dit setje is (net als alle andere setjes) €10 inclusief verzenden.

setje-2

Setje 2 (VERKOCHT)

Ook in dit setje vind je muurstickers. Dit is echt wel een muursticker overload, haha! Hierin zitten namelijk de kleine cirkels én de DIY vellen die ik daarvan nog had. Maar daar kun je natuurlijk ook andere figuren van knippen. Verder vind je hierin ook vijf zelfgemaakte kaarten. Twee gifttags en een stickervelletje. Dit setje is (net als alle andere setjes) €10 inclusief verzenden.

setje-3

Setje 3 (VERKOCHT)

Dit setje bevat vier kaartjes die ik zelf heb gemaakt, een washitape, drie cadeaukaartjes, vierkante muurstickers (hier kun je natuurlijk zelf driehoekjes van knippen!) en een zelfgemaakte envelop. Dit setje is (net als alle andere setjes) €10 inclusief verzenden.

setje-4

Setje 4

In dit setje  vind je vier zelfgemaakte kaarten, twee zelfgemaakte enveloppen, twee cadeaulabelkaartjes, een washitape en een zakje met een heleboel muurstickers in de vorm van driehoekjes. Alle muurstickers zijn blauw. Je kan ze natuurlijk ook als gewone stickers gebruiken! Dit setje is (net als alle andere setjes) €10 inclusief verzenden.

Hoe je dit setje kunt bestellen:

 • Stuur een mail naar lopenvoorlisanneleeft@gmail.com met als onderwerp Kaartensetje 4
 • Laat hierin weten dat je graag dit setje wilt, wees nog even extra duidelijk over het nummer om verwarring te voorkomen.
 • Zet in deze mail meteen je adres.
 • Wanneer deze mail is ontvangen krijg je een mailtje terug met de betalingsgegevens en verdere informatie. Wanneer je betaling binnen is kan jouw setje worden verzonden!
 • Ze worden zo snel mogelijk na betaling verzonden.

setje-5

Dan alweer het laatste setje! Ook hierin vind je vier zelfgemaakte kaartjes. Daarnaast muurstickers in de vorm van wolkjes, een stickervel, een pakketje met stickynotes drie gifttags en twee zelfgemaakte enveloppen. Dit setje is (net als alle andere setjes) €10 inclusief verzenden.

Setje 5

Hoe je dit setje kunt bestellen:

 • Stuur een mail naar lopenvoorlisanneleeft@gmail.com met als onderwerp Kaartensetje 5
 • Laat hierin weten dat je graag dit setje wilt, wees nog even extra duidelijk over het nummer om verwarring te voorkomen.
 • Zet in deze mail meteen je adres.
 • Wanneer deze mail is ontvangen krijg je een mailtje terug met de betalingsgegevens en verdere informatie. Wanneer je betaling binnen is kan jouw setje worden verzonden!
 • Ze worden zo snel mogelijk na betaling verzonden.

Natuurlijk kun je ook een kleinere (of grotere) donatie doen via de Lopen voor Lyme website. Dat zou ik geweldig vinden, sowieso bedankt aan iedereen die al heeft bijgedragen! De mogelijkheid om te doneren sluit vrijdag 8 april om 23:00, dus houd daar rekening mee, mocht je nog iets willen bijdragen.

DELEN:

7 reacties

 1. Ilse 3 april 2016 / 21:08

  Wat goed dat al die boxen al verkocht zijn! Nu deze nog. 😉
  Ik ben echt blij voor je.
  En nu hopen dat je pijn de komende dagen afneemt!

 2. monica 3 april 2016 / 21:57

  Goed bezig hoor! Ik hoop dat je je wel wat beter voelt nu.

 3. Bianca Ronday 3 april 2016 / 22:32

  Wat ben jij toch een bikkel en doorbijter! Ongelooflijk wat je allemaal wegzet! Heel veel succes met deze setjes.

 4. monique 4 april 2016 / 02:05

  Hoi hoi,

  Nou zeg je hebt je best weer gedaan, wat ontzettend leuk. Uiteraard heb ik weer reclame gemaakt op mijn fb voor deze waanzinnige setjes!! En wat gaaf dat de 60% al is bereikt!!! Op naar die andere 40!!!

  groetjes, monique

 5. Sam 6 april 2016 / 21:15

  Ik kijk zo nu en dan op je blog en heb elke keer weer meer respect voor je. Heel knap hoe je met de situatie omgaat.
  Ik heb zojuist een klein bedrag overgemaakt. Veel succes en hopelijk haal je je streefbedraf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.