Kaartwereld kaartjes (Moederdagtip!)

Onlangs kreeg ik een code om een bestelling te doen bij de webshop Kaartwereld. Ze hebben daar ook allerlei cadeau’s voor bij je kaarten en een service waarmee je meteen tekst op je kaart gezet kan worden zodat het direct vanuit hen verstuurd kan worden. Maar ik was natuurlijk ‘gewoon’ benieuwd naar de kaartjes… Want die waren leuk! Ik heb er een aantal uitgekozen.

leuke-kaartjes-hoor

feel-better-soon

Super cute!

stay-weird

Ik houd van deze kaart. En ja, hij staat goed om, hahaha.

liefs-en-een-kus

Deze vind ik ook leuk! Sommige kaarten hebben nog iets extra’s aan de binnenkant. Je kan vaak kiezen tussen verschillende formaten en of je de kaart als ansichtkaart of als wenskaart met envelop wil.

party-like-a-pineapple

Hoe cool is deze?

have-a-nice-day

Altijd handig, zo’n kaartje.

no-one-could-fill-your-shoes

Dit vond ik zo’n lief kaartje. Hierbij moest ik meteen aan mijn ouders denken!

purrrfect

En deze maakten me allebei blij! Dit zijn gewoon ansichtkaarten. Deze zijn ook goedkoper dan wanneer je kiest voor een dubbele wenskaart!

leuke-kaartjes

En nog twee kaartjes in dezelfde stijl! Schattig, met vogeltjes.

moederdag-kaart

En deze heb ik voor moederdag gekocht (mijn moeder had hem stiekem al gezien, haha). Maar er staan echt een heleboel andere lieve moederdagkaarten ook op de website. Leuk om direct via de site te versturen! Desnoods dus nog met een cadeau erbij.

Ik zie net op de site staan dat de moederdagkaarten zelfs op zondag bezorgd kunnen worden. Helemaal leuk! Onder de categorie moederdagkaarten vind je alle kaarten die geschikt zijn voor moederdag. Zoals je daar kunt zien is het ook mogelijk om foto’s te gebruiken op je kaart.

kaartwereld-kaarten

Groot nadeel van het bestellen was wel dat elke ‘soort’ apart in een envelop werd gedaan. Ik heb de foto’s gemaakt aan de hand van wat er in een envelop zat. Zo zaten er dus in twee van de enveloppen twee kaartjes. Je betaalt hierdoor ook een heleboel (onnodige!) verzendkosten. Dat is wel een verbeterpuntje. Maar, zoals ik al eerder noemde: ze hebben ook een service waarmee je de kaart direct verstuurt naar de ontvanger. Verder is het anders voordelig om gewoon één kaartje te bestellen, wat eigenlijk ook wel heel leuk is als je gewoon een leuk kaartje ziet!

Dus… heel leuk voor een enkel kaartje doordat het verzenden een beetje gek gaat. Maar omdat ze echt een enorme collectie hebben kun je voor elke gelegenheid wel iets vinden, en het is helemaal niet zo duur, handig als je bijvoorbeeld niet meer naar de winkel kan! Koop jij weleens kaartjes online?

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen van een merk/bedrijf. Lees de disclaimer voor meer info.
DELEN:

18 reacties

 1. Wilmaaa 26 april 2016 / 06:08

  Kaartjes zijn Zo leuk! Vooralsnog met die veertjes wn. Dat ijsje.. Teksten zijn altijd gaaf! 🙂

 2. marije 26 april 2016 / 06:14

  I love kaarten en wat een leuke zitten er tussen! Echte post is zoveel leuker.

 3. Mama Lifestyle Blog 26 april 2016 / 06:34

  Ik koop eigenlijk nooit kaartjes online, maar duik hiervoor altijd de Bruna of Action in. Die winkels zijn bij mij om de hoek. Ik vind de kaartjes met de ananas en de tekst voor moeder wel heel erg leuk hoor Lisanne!

 4. Tiffany 26 april 2016 / 08:09

  Ik koop eigenlijk bijna nooit kaarten online. Maar die met de ananas vind ik echt heel cute!

 5. Charelle 26 april 2016 / 08:36

  Mega leuke kaartjes inderdaad! Vooral die Stay Weird kaart is ook echt mijn favoriet, haha!

 6. Ilse 26 april 2016 / 09:05

  Leuke kaartjes. Vooral dat kaartje met bloemetjes en ‘Liefs’ erop vind ik mooi. Inderdaad wel jammer van al die aparte enveloppen.

 7. Ria 26 april 2016 / 09:56

  Ik bestel wel eens kaartjes online, maar ik vind ze vanaf de onlineplek laten bezorgen wat onpersoonlijk. Hoe handig het ook zou kunnen zijn in verband met mijn vrij onleesbare handschrift, ik krijg liever handgeschreven kaartjes dus zo verstuur ik ze ook 🙂

  Zitten inderdaad wel leuke kaartjes bij, maar bizar dat je voor elke bestelling/soort opnieuw verzendkosten moet betalen!

 8. Linda 26 april 2016 / 11:06

  Ik liep tegen hetzelfde ‘probleem’ aan met al die verpakkingen.. De kaartjes zelf zijn wel onwijs leuk!

 9. Dieuwke 26 april 2016 / 11:29

  Wauw, er zitten echt hele leuke kaartjes tussen. Ik bestel wel vaak kaartjes online, maar dan via papierwarenwinkels. Eigenlijk nooit via zo’n site. Vind om ze direct te sturen zo onpersoonlijk. Handgeschreven blijft toch het leukste. En ik heb een hekel aan verzendkosten. Zeker als ze ook alles in 1 envelop hadden kunnen sturen.

 10. Sandra 26 april 2016 / 13:25

  Die ‘Party like a pineapple’ vind ik echt heel leuk haha! Die met die veertjes vind ik ook erg gaaf. Hmm, eigenlijk vind ik ze allemaal gewoon heel tof! Lekker vrolijk. 🙂
  Ik stuur eigenlijk zelden kaarten, maar het is wel iets wat ik meer wil gaan doen. ZoIets kleins kan iemand echt opvrolijken!

 11. Suzan 26 april 2016 / 14:34

  Hey, leuke kaartjes.

  En hoezo groot nadeel de verzend enveloppen?
  Die kun je misschien wel op een leuke manier versieren om zelf weer te gebruiken als brievenbusenvelop.
  Om zelf leuke dingen in te verzenden.
  Scheelt je enveloppen kopen 😛

  • Lisanne 26 april 2016 / 14:52

   Omdat je er ook verzendkosten voor betaalt! Het doosje zelf zonder verzendkosten zou goedkoper zijn, haha 🙂

   • Suzan 27 april 2016 / 14:54

    Maarja, nu je de enveloppen toch heb kun je ze net zo goed hergebruiken. Toch? (A)

 12. Forever38.com (Vera) 26 april 2016 / 15:38

  Ik wil nog wel eens via Greetz of Hallmark een kaartje versturen en ben daar heel tevreden over. Ik ben benieuwd naar deze site ! Ik had nog nooit van Kaartwereld gehoord. Ik ga eens kijken voor een leuk kaartje voor mijn moeder voor moederdag. Bedankt voor de tip !

 13. Rianne 27 april 2016 / 21:19

  Aaaaah, ik hou van zo’n schattige, grafische kaartjes! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.