Kamer Make-over (Mét nieuw Simba matras!)

Of ik een matras wil testen? Daarover hoefde ik niet na te denken! Wie heeft er nu meer verstand van bedden en ligt er meer in bed dan ik? (ok, er bestaan vast mensen, maar ik mag mezelf wel een expert noemen, hahaha) Ik kreeg van Simba een matras opgestuurd en dat leek mij de perfecte gelegenheid om mijn kamer bij mijn ouders een make-over te geven. Dus dat deed ik! Verder heb ik nog een kortingscode voor als ook jij zo fijn wil slapen…

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Dus…. dat was de make-over en de unboxing! Gaaf toch, hoe ze dat kunnen verpakken? Eerst denk je: groot pakket! Daarna: wow, dat ze zo’n enorm matras in zo’n klein pakket weten te krijgen. Vond ik heel fascinerend!

Ik zeg in de video dat het weinig moeite kostte trouwens, die make-over, maar stiekem heb ik hulp gehad bij het verplaatsen van de meubels. Maar dat had je vast al gedacht, hihi.

lekkah-bedje

Al gemerkt dat ik hier blij van word?

De items die ik in de video aanwijs zijn van de webshop wantsandneeds.nl, maar daarover komt nog een aparte blogpost!

kwalitatief-goed-matras

Het staat zo mooi in de kamer! Zoals ik al zei hebben er vier mensen op geslapen, en die werden er alle vier erg blij van. Zelf vond ik het ook echt een heel fijn matras. Het is niet zo’n zacht hotelbed (wat heel comfy lijkt maar waar je pijn van krijgt), maar juist wat steviger en het geeft meer steun. Tegelijkertijd is het niet stevig op een manier dat het oncomfortabel is, maar juist op een prettige ondersteunende manier. Aan een matras moet je altijd wel even wennen (daarom kun je dit matras van Simba ook 100 dagen proberen). Maar hij lijkt erg op mijn matras dat ik thuis heb, en ik kan je vertellen: dat matras was véél duurder. Maar de kwaliteit is echt wel vergelijkbaar!

bed-met-witte-dekens

Mooi wit beddengoed…

hoekje-met-de-bank

En het is gewoon een heel fijne kamer geworden! Een echte slaapkamer, maar dan wel waarin je ook lekker relaxed op de bank kan zitten, spullen kan opbergen én zelfs lekker een beetje kan werken. Dit is echt precies hoe ik het wilde hebben!

kamer-makeover

Kortingscode Simba Matras

Met de code Lisanneleeft.nl kun jij €50 korting krijgen op jouw matras. Dat is wel de  moeite, toch? Dus… mocht je nog een nieuw matras nodig hebben, deze kun je zoals ik eerder al zei 100 dagen lang proberen. Dat geeft wel een veilig gevoel bij zo’n belangrijke aankoop als een matras.

lekker-slapen-matras

Oké, ik ga weer verder slapen. Binnenkort slaap ik echt langere tijd bij mijn ouders vanwege de nieuwe keuken die eraan komt! Dat gaat fijn worden, haha.

De prijzen verschillen per formaat, dit is een bed van 1.40 meter, deze variant is €699, maar met de code betaal je dus €50 minder! Ook heb je tien jaar garantie op een matras, wel zo fijn bij zo’n belangrijke aankoop. Verder kun je nog veel meer info over de matrassen van Simba vinden op hun website Simbamatras.nl.

Voor mij, met de pijn door mijn hele lichaam en de vele uren die ik doorbreng in bed, is een matras echt super belangrijk. Hoe belangrijk is een matras voor jou? En heb jij al een matras waarvan je helemaal gelukkig wordt?

De code is op affiliatebasis, weten wat dat is?
DELEN:

16 reacties

 1. Sjoukje - meergeldminderstress.nl 14 november 2016 / 20:54

  Wat fijn, zo’n goede matras! En dus inderdaad helemaal niet zo duur.
  Wij hebben pas een matrasje voor onze dochter gekocht, die kwam ook als klein pakketje binnen. 24 uur later was het een heerlijk dikke matras. Grappig om te zien 🙂

 2. Harriët 14 november 2016 / 21:12

  Ik wil al eeeeeuwen zo’n leuk dekentje op het bed maar mijn vriend vind het echt meuk hahahaha. Leuke video!

  • Lisanne 14 november 2016 / 21:16

   Maar het staat zoooo leuk!

 3. Josephine 14 november 2016 / 21:40

  Wat een gezellige blog, en ik vind je kamer heel leuk geworden! Ik hou wel van iets meer kleur, maar het sprei vind ik heel mooi. En de lamp op je bureau ook!

  Fijn dat je kamer nu helemaal naar je zin is, als je er wat langer gaat blijven. Het matras lijkt me ook wel wat, is dat traagschuim?

  Welterusten! 🙂

 4. Darina 15 november 2016 / 06:18

  Wat een prachtige kamer Lisanne! Mooie items ook! En het matras klinkt heel fijn!

 5. Charelle 15 november 2016 / 06:25

  Oh wat ziet je slaapkamer er mooi uit! Prachtig ook zo met die ramen boven je bed! <3 En heerlijk dat je een matras mocht proberen, ideaal!

 6. Marije 15 november 2016 / 08:32

  Wauw wat een mooie kamer en spulletjes! ?

 7. Sofie 15 november 2016 / 09:06

  Wat een mooie, lichte, frisse kamer zeg. Helemaal anders dan onze slaapkamer, die is juist heel donker geschilderd, maar ik kan dit ook wel smaken. Zeker als je in een kamer ook nog werkt ofzo. Je hebt echt zo’n goed oog voor inrichting!

 8. Tiffany 15 november 2016 / 09:12

  Door mijn gezondheid lig ik ook een stuk vaker op bed dan de meeste bedden. Een fijn bed is dan inderdaad helemaal belangrijk en ook altijd een lichtpuntje.

 9. Lady Rose 15 november 2016 / 09:18

  wauw leuk dat je een matras mag testen. Toen ik 3 jaar geleden alleen ging wonen heb ik ook geïnvesteerd in een zeer degelijke matras. Het koste een hele hoop geld, maar ik ben er nog altijd super tevreden van.
  Binnenkort moet ik wel een elektrisch verstelbare bedbodem gaan aanschaffen, want ik moet owv POTS 20° hoger liggen met mijn hoofd. Dus ja, dat krijg je met kussens alleen niet voor elkaar.
  Geniet nog lang van je bedje en mooie kamer

 10. Anouk 15 november 2016 / 10:30

  Erg leuk gedaan! En het matras lijkt me heerlijk ^^

 11. Suzan 15 november 2016 / 13:13

  Sow, zo’n groot matras uit zo’n relatief kleine verpakking! Wel gaaf dat je een matras mag testen.
  Zeker als je veel tijd in bed doorbrengt door je gezondheid.
  En ook zo fijn dat je als de keuken geplaatst wordt, (spannend) je bij je ouders ook lekker kunt liggen.
  De make-over is trouwens ook heel goed gelukt, ziet er mooi en rustig uit.

 12. Esther 15 november 2016 / 15:41

  Wat fijn dat je eindelijk goed kan slapen, goed van Simba dat ze jou een matras geven. Het ziet er comfortabel uit zeg. Het is echt een mooie en lichte kamer geworden, met veel leuke spulletjes. Ben erg blij voor je!

 13. Jacqueline 15 november 2016 / 17:19

  Leuk geworden zeg! En handig ook, om een kamer bij je ouders te hebben. Moet ik mijn ouders ook maar even influisteren als ze gaan verhuizen. 😉

 14. Rowan 18 november 2016 / 13:11

  Wat is het mooi geworden! Heel leuk, die zwarte-witte details! Je vestje matcht bij de sprei. 😉

 15. Sandra 31 maart 2017 / 13:11

  Hey Lisanne!
  Wat tof dat je een Simba matras mocht testen! Zit al tijdje na te denken om een dergelijk matras te komen, dus leuk om jouw verslag te lezen/zien 😀

  Groetjes, Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.