Kei vet super trots

Ik had zin in een enthousiaste titel, dus dit is hem geworden! Aanschouw de foto. Hardlopen. 12 minuten in totaal. En waarschijnlijk ook 12 wandelen, maar dat maakt niet uit. Ik begin weer met hardlopen!

Voor.

Na. Gelukkig op de foto niet te zien hoe tomatig mijn hoofd was.

En ja, met fibromyalgie hardlopen kan heus wel! Ik hoop dat ik na een paar weken kan beginnen met een programma hardlopen voor beginners op mijn werk (ja, dat organiseren ze daar, tof he!). Maar gezien mijn zwakke lijfje en mijn uitermate teleurstellende conditie leek het mij verstandig om vast te beginnen zodat ik het dan gewoon kan volhouden. Dat zou effe leuk zijn!

Zo, dat was weer het begin voor dit jaar. Met als gevolg braakneigingen, benen zonder gevoel en the day after vast helse spierpijnen. Maar hardlopen is fijn!

15 reacties

 1. lifesplash 23 mei 2012 / 07:26

  Wat goed zeg! Pas wel op jezelf natuurlijk, :). Heb er wel respect voor, veel succes. x

 2. Milou 23 mei 2012 / 10:44

  Je mag trots op jezelf zijn!
  Blijf zo door gaan, maar vergeet je eigen grenzen niet he 😉 Succes!

 3. Alexandra 23 mei 2012 / 13:05

  Goed dat je weer gaat hardlopen, ‘t is inderdaad leuk! 😀

 4. Dionne 23 mei 2012 / 14:55

  Een tomatenhoofd hoort er gewoon bij. Zeker nu de zon weer een beetje schijnt. Ik raak iig mijn lijkkleur kwijt door die hardloopuurtjes!

 5. Esmee 23 mei 2012 / 17:24

  Wat goed van je!
  Ik lees vaak het blad ‘Psychologie Magazine’ en in die van deze maand staat een stukje over fybro(en van de rest van het woord weet ik even niet hoe je het schrijft hihi :$ ) Het is niet veel, maar ik dacht, misschien vind je het leuk om te lezen!

 6. Elja 24 mei 2012 / 05:28

  Haha, jij kijkt naar je tomatenhoofd, en ik kijk naar de grote foto en denk: ziet er goed uit man, die Lisanne. 🙂 GOED BEZIG jij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.