Ken jij deze vegan maaltijden van Vood al?

Al eerder vertelde ik dat mijn vriend op vakantie is, ik ben nu 18 dagen alleen! Dat betekent ook vaak alleen eten. En dan vind ik een lekkere en gezonde kant-en-klaar maaltijd heel erg fijn. Misschien ken je Plant B al? Ze heten nu Vood! Ik mocht een aantal maaltijden van ze testen en hoe blij ik daarvan werd zie je in dit artikel!

Alle maaltijden van Vood zijn veganistisch, dat is heel fijn. Ze hebben echter in hun vegan assortiment ook nog geselecteerde glutenvrije maaltijden. Dat is voor mij top, aangezien ik glutenvrij moet eten.

Ik ontving maar liefst 7 verschillende maaltijden, allemaal met een glutenvrij logo erop. Deze kan ik allemaal eten! Hier zie je ook het nieuwe uiterlijk van Vood, het ziet er super fris en vrolijk uit. Daar word je toch nieuwsgierig van?

Dit zijn de maaltijden: Popeye spinach curry, fly pad thai noodles, chili con amor, taj ma dahl, pina panang curry en pumpkin paradise bowl. En de sunkissed peanut stew ben ik vergeten op de foto te zetten, zie ik nu! Dit is de glutenvrije box, ik heb gezien dat er zelfs nog meer glutenvrije opties zijn. Ook zijn er andere verschillende maaltijdboxen te krijgen op de website, ook voor als je bijvoorbeeld veel sport of als je extra gezond wil eten.

De maaltijden zijn ook los verkrijgbaar, als je eenmaal je favorieten hebt ontdekt is dat extra handig, dan bestel je er daar natuurlijk eentje extra van.

De porties zijn voor mij perfect, ik kreeg het nét niet helemaal op. Maar ik kwam in de buurt. De verpakkingen zijn compact, waardoor het goed in je vriezer past. Ik heb maar een klein vriezertje, dus dat is erg fijn.

Onderop elke verpakking staat hoe je de maaltijd moet bereiden, dit kan in de magnetron of de oven. Ik ging voor de taj ma dahl maaltijd.

Dit leek echt niet op een diepvriesmaaltijd zoals ik ze ken. Deze zit vol smaak, echt heel goed, en lekkere structuren, dit was echt een succes! En heel fijn dat er lekker veel groente in zit.

Wil je dit nu ook proberen? Met de code lisanne15 krijg je 15% korting op je eerste bestelling op de website van Vood.

DELEN:

1 reactie

  1. Heidi 20 juni 2023 / 21:21

    Ken ik niet, maar ziet er behoorlijk lekker uit als je naar de foto’s ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.