Kerstpakketten liefde (+win shoptegoed!)

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik houd van kerstpakketen. Zelf heb ik nog nooit een ‘echt’ pakket gehad, maar mijn ouders natuurlijk wel. Drie keer raden wie er meteen wilde gaan uitpakken wanneer een van de twee thuiskwam met zo’n mooi pakket? Inderdaad, ik, haha. Op de website Makrokerstpakketen.nl kun je zulke leuke kerstpakketen bestellen, en ze zijn ook in de Makro winkels verkrijgbaar. Stiekem ook best leuk om voor jezelf te kopen, of als (kerst)cadeau voor iemand anders. Ik zette mijn favorieten op een rij!

geurset-kerstpakket-makro

Mijn favoriet is absoluut deze, hierin vind je verschillende sets met geurstokjes en geurkaarsen. En twee flessen wijn en servetten. Een mooi luxe cadeau, dit is degene die ik op zich best zou willen, haha. De prijs van deze set is is €30,25 (inclusief btw, ik noem alle prijzen hier even inclusief btw, op de website staat het altijd exclusief omdat het eigenlijk natuurlijk bestemd is voor bedrijven).

makro-winterpakket

Dit winterpakket vind ik ook heel erg leuk. Zoals je ziet zitten er verschillende etenswaren in, maar ook theelichtjes, een plaid en daarbij, niet op de foto te zien, zitten ook nog een aantal cadeaubonnen. De prijs van dit pakket is €30,77.

tapas-pakket

Een tapas pakket, hoe leuk is dat? Deze lijkt me onwijs leuk om cadeau te doen aan iemand die gek is van tapas (of iemand die groot fan is van Spanje!). €28,34.

superdeluxe-kerstpakket

En last but not least, dit superdeluxe kerstpakket. De prijs van dit pakket is €90,99, maar dit is echt zo’n droompakket (waarvan je het meest uitpak plezier hebt, waarover ik het in de eerste alinea had, hahaha). Hierin zit echt te veel om op te noemen, maar ik vind hem echt heel erg gaaf! Leuk om even te snuffelen tussen de luxe kerstpakketten, maar eigenlijk vind ik alle pakketten van Makro best wel een luxe gevoel hebben!

Bij Makro hebben ze trouwens ook verschillende kerstpakketten in de vorm van een cadeaubon zodat de ontvanger zelf iets kan kiezen, ook heel leuk! Ben je benieuwd naar het verdere aanbod dan kun je op deze pagina met alle kerstpakketten kijken. Ook erg leuk om inspiratie op te doen wanneer je zelf aan de slag wil om zo’n mooi pakketje samen te stellen voor iemand natuurlijk!

De titel zei het al, ik mag ook iets weggeven namens Makro! Het is een shoptegoed van €50 die je kan besteden in alle Makro winkels. Maar omdat niet iedereen terecht kan bij Makro (vanwege de afstanden of geen pas, je hebt een speciale pas nodig bij Makro), mag je ook kiezen tussen een cadeaubon van de V&D of van de Douglas, ook ter waarde van €50 euro.

Wat moet je hiervoor doen? Laat een reactie achter bij de comments met dat je graag mee wilt doen, en zet in het bestemde vakje je emailadres. Dat is namelijk het adres waarop ik je zal mailen wanneer je hebt gewonnen, wanneer je niet binnen 24 uur reageert moet ik helaas de prijs aan iemand anders geven, dus houd je mailbox goed in de gaten! Meedoen kan tot en met vrijdag 13 december om 18:00 uur.

Dus… who’s in? En, zijn jullie ook zo’n fan van kerstpakketten, of heb je liever iets waarbij je zelf kan kiezen, zoals een cadeaubon?

Dit artikel bevat een of meerdere producten (shoptegoed) dat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.
DELEN:

124 reacties

 1. Nem 9 december 2013 / 07:49

  Jaaaa kerstpakketten! Vroeger kreeg ik altijd zon enorme doos met voer, heerlijk om uit te pakken. Later een cadeaubon waarbij je met je punten op internet iets bepaalds kon uitkiezen. Meestal weinig keus voor mijn aantal punten.. Ik heb dus liever een uitpak-pakket.
  Tenzij in een hotel, een nachtje weg incl 5-gangen diner en overige kosten kreeg je 70% korting op, ook op een extra nachtje..
  Ik zou het shoptegoed denk ik aan een cadeautje voor vriend + cadeautje voor mijn lootje besteden..

 2. Petra 9 december 2013 / 07:49

  Hoi hoi,

  Ik doe mee .
  Fijne dag
  Peet

 3. marloes 9 december 2013 / 07:52

  Ik ben er dol op, samen thuis bij de kerstboom het pakket uitpakken en kijken wat er in zit.
  Ik ontvang er dit jaar geen 1 dus hoop er nu wel 1 te ontvangen:).
  X

 4. Inger 9 december 2013 / 07:59

  Ha lisanne! Leuke actie, ik doe graag mee! Volgens mij staat er een foutje in de tekst, vrijdag 15 december bestaat niet (althans niet dit jaar haha) Fijne dag!

 5. Suzanne 9 december 2013 / 08:07

  I’m in! Haha ik heb ooit een sushi kerstpakket gekregen maar toen was sushi nog helemaal niet zo hip. Haha verder ben ik dol op kerstpakketten het liefst de ouderwetse met allerlei lekkers er in!

 6. Isabel Cristina 9 december 2013 / 08:09

  Superleuk, ik doe mee! Cadeaubonnen en kerstpakketten zijn beiden leuk. Met cadeaubonnen kies je iets wat je zelf leuk vind maar met kerstpakketten ontdek je weer nieuwe (toekomstige) favorieten. Het blijft lastig om te kiezen, maar is sowieso leuk om iets te winnen! ^^

 7. Wendy 9 december 2013 / 08:24

  Leuke actie! Ik ken dat gevoel met het uitpakken van een kerstpakket zo goed. Stiekem wil ik nog steeds graag het pakket van mijn vader uitpakken als ik er zelf geen krijg haha. Doe dus graag mee!

 8. Resy 9 december 2013 / 08:29

  Leuk! Hier nog iemand die helemaal blij word als er weer een kerstpakket mee naar huis word genomen. Zelf krijg ik niet echt een kerstpakket maar een cadeaubon.

 9. Joyce 9 december 2013 / 08:40

  Leuke winactie Lisanne! Ik doe graag mee 🙂 ik ben ook dol op kerstpakketen, kan niet wachten tor ze hier weer bi nen druppelen

 10. Arianne 9 december 2013 / 08:49

  Haha wat een leuke originele winactie! Ik hou van kerstpakketten en ik sta ook altijd vooraan als iemand anders in het gezin een kerstpakket heeft gekregen haha. Helaas krijg ik dit jaar zelf geen kerstpakket, dus zou wel heel erg leuk zijn als ik er eentje zou winnen!

 11. Lisa 9 december 2013 / 08:54

  Super leuke actie! Ik doe graag mee :). Zelf heb ik wel eens een pakket gekregen, zo leuk al die spulletjes!!

 12. Ilse 9 december 2013 / 09:05

  Wat een leuke actie, en perfect zo met de feestdagen! Ik doe dan ook graag mee! Ik hou van kerstpaketten, vooral van het uitpakmoment dat jij ook noemt, omdat het zo’n verrassing is wat er dan inzit! En de dingen die dan niet zo bij jou passen, daar kun je iemand anders blij mee maken 🙂 Maar cadeaubonnen vind ik ook altijd leuke cadeautjes, omdat je dan echt iets voor jezelf kunt uitzoeken.

 13. Steffie 9 december 2013 / 09:05

  Leuk, ik doe mee! Ik vind het uitpakken van kerstpakketten ook altijd zo leuk!

 14. Illilise 9 december 2013 / 09:11

  I’m in! Komt altijd goed van pas in deze dure maand! Ik zou dan kiezen voor v&d denk ik, lekker gevarieerd shoppen. De Makro kom ik helaas niet in 🙁

 15. Vera 9 december 2013 / 09:26

  Aah wat leuk, ik doe zeker mee! Ik ben zelf ook dol op kerst pakketten. Vroeger maakte ik en mijn moeder kerstpakketjes voor familieleden en het hoeft helemaal niet duur en uitbundig te zijn (Action is je beste vriend ;p). Misschien een leuk cadeau ideetje?
  xx

 16. Tineke 9 december 2013 / 09:38

  Ik doe zeker mee! Nu maar duimen! Dat kerstpakket met allemaal blauwe items is erg leuk! Helaas krijg ik dit jaar geen kerstpakket.. Het uitpakken van een kerstpakket voelt ook altijd als sinterklaas/kerst. Ik ben gewoon dol op verassingen!
  Liefs

 17. Ise 9 december 2013 / 09:43

  Super leuke winactie, ik doe graag mee! Ik ben ook altijd degene die de kerstpakketten van mijn ouders als eerste openmaakt, blijft leuk om te doen 🙂

 18. Eveline 9 december 2013 / 09:54

  Mijn vriend en ik hebben samen een bedrijfje. Ik doe mee met de actie, zodat ik hem misschien een kerst pakket kan geven! (:

 19. Marloes 9 december 2013 / 09:56

  Wat een leuke winactie, net zoals jij door mijn chronische aandoeningen kan ik niet werken. En ja dan krijg je ook geen kerstpakket. Wat zou het fijn zijn om na een aantal hectische weken die ik achter de rug heb door het overlijden van mijn Oma, nu even iets te hebben om van te genieten.

 20. claudia 9 december 2013 / 10:06

  Wat een leuke winactie!

  Ik zou zelf ook graag een kerstpakket willen winnen! Door mijn ziekte kan ik zelf niet werken, dus nog nooit een kerstpakket gehad!

  x

 21. Anne 9 december 2013 / 10:10

  Hoi Lisanne,

  Ik doe graag mee! Werk al een aantal jaar als ZZP’er, en dat heeft als grote nadeel dat je geen kerstpakket krijgt. Overigens staat daar wel tegenover dat ik het leukste werk heb wat er is hoor (ik werk oa als zangeres en zangdocente), dus ik heb niks te klagen. Maar ik vind het uitpakken van zo’n pakket ook zo leuk.

  Ik zou denk ik ook het liefste het Makro tegoed winnen, zodat ik een van de kerstpakketten zou kunnen bestellen 🙂

  Groetjes!
  Anne

 22. Daphne 9 december 2013 / 10:41

  I’m in! Ik vind kerstpakketten ook altijd zo leuk. Gelukkig werk ik al drie jaar bij de AH en krijg ik daar ieder jaar een fijn kerstpakket!

 23. Eline. 9 december 2013 / 11:15

  Leuk! Ik doe mee! =)

 24. Linda 9 december 2013 / 11:27

  Kerstpakketten zijn altijd zó leuk! Ik krijg er wel altijd eentje van m’n werk (eerst van de bakker, ik werkte altijd bij ‘t Stoepje) en nu van Sandd (postbezorging)!
  Ik doe graag mee met je actie, superleuk! (:

 25. Finke 9 december 2013 / 11:30

  Waaah leuke actie! Ik doe graag mee!

 26. Lisa 9 december 2013 / 11:33

  Kerstpakketten zijn leuk, maar ik gun het eigenlijk iemand die het meer nodig heeft dan ik;)

 27. Claudia 9 december 2013 / 11:34

  Oh ja, gave winactie, ik doe mee! Ik weet wel een paar mensen die ik blij kan maken van 50 euro :3
  Hmm, ik hou van het ‘verrassingselement’ van kerstpakketten, maar soms als je zo’n algemeen pakket krijgt, of juist eentje met een thema die je niet aanspreekt (tapas is bijvoorbeeld echt niets voor mij!), dan heb ik liever een cadeaubon.. 😀

 28. Berber 9 december 2013 / 11:59

  Oh ik heb echt al zo lang geen kerstpakket gekregen! Ik vind het uitpakplezier ook zo enorm leuk haha. Ik mocht altijd die van mijn ouders uitpakken, omdat ik er altijd helemaal van kon genieten als ik dat mocht doen en ineens allemaal leuke dingen vond haha. Ik doe dus mee!

 29. Anna Maria 9 december 2013 / 12:10

  Ik hou van kerstpakketen en ik doe graag mee aan deze winactie.

 30. Dewi 9 december 2013 / 12:23

  Leuk! Ik doe mee 🙂

 31. Zo simpel is dan geluk 9 december 2013 / 12:47

  Kerstpakketten zijn zo leuk! Ik krijg er volgende week ook weer één via mijn vrijwilligerswerk. We mogen hem dan zelf samenstellen. Dat is helemaal leuk!

 32. Roos 9 december 2013 / 13:01

  Wat een leuke pakketten bij de Makro zeg! Zeker t tapaspakket en dat winterpakket, helemaal leuk! Ik wilde ook altijd t kerstpakket van mn ouders uitpakken, zo leuk al die kleine kadotjes!
  Nu maar duimen, hopelijk kan ik dan straks mn eigen pakket uitpakken!

 33. Vera 9 december 2013 / 13:12

  Oh waaauw wat gaaf! Ik doe maar al te graag mee!

 34. Didi 9 december 2013 / 13:18

  Heee,
  Leuke pakketen zeg. Ik vind het uitpakgeluk het leukste aan de kerstpakketen.
  Ik vloog er vroeger op af als mijn ouders met een pakket thuis kwamen.
  Wij hebben nu op het werk een systeem waardoor je van te voren kunt kiezen wat je wilt hebben.
  Een goed systeem omdat dit onnodig weggooien van producten ed, voorkomt.
  Alleen tja… dat geluksmomentje bij het uitpakken wordt wel wat minder 😉
  Om alsnog dat gevoel te krijgen wil ik graag meedoen. x

 35. Michelle 9 december 2013 / 13:27

  Een echt kerstpakket vind ik leuker dan een cadeaubon.
  Ik doe dus graag mee voor een kerstpakket

 36. Lisanne 9 december 2013 / 13:33

  Ohh Lisanne, wat een geweldige actie! Ik wil ontzettend graag meedoen 😀
  Het kerstpakket dat ik zelf samen mag stellen wordt namelijk niet voor mijzelf, maar voor mijn moeder. Ze is wegens een reorganisatie in haar bedrijf inmiddels al anderhalf jaar werkeloos, maar ze solliciteert zich een slag in de rondte. Ondertussen houdt ze ook maar mooi het huishouden draaiende en zorgt ze voor mijn vader, mijn broertje en mij… Ze verdient dus echt een mooi pakket! Van haar werkgever kan ze dat helaas niet krijgen dit jaar, maar ik denk dat als ik met mijn vader en broertje eens lekker allemaal spullen voor mn moeder uitzoek, we haar ontzettend blij kunnen maken!
  Ze verdient het zo, ik hoop dus heel erg dat ik (wij) winnen!

 37. Suzanne 9 december 2013 / 13:38

  jaaa geweldig! ik doe heel graag mee 🙂 fantastisch! wat leuk zeg Lisanne!! Altijd fijne momentjes dit 🙂 de voorpret alleen al, de spanning of je misschien wint!
  ben benieuwd!

 38. Patricia 9 december 2013 / 14:16

  Kerstpakketen! Een van de leuke dingen van de feestdagen! Ik heb er zelf al eentje binnen: zo’n cadeaubon waarmee ik zelf iets uit mag zoeken.. Als het goed is krijg ik er binnenkort nog een, of twee. En inderdaad.. papa en mama zullen ook snel komen met een mooi pakket wat dan heel veel uitpakplezier geeft!

  Qua wedstrijd zou ik graag meedingen voor de Douglasbon.. dan ga ik mezelf of iemand anders eens verwennen met een heerlijke deluxe geurtje 🙂

 39. Kimberly 9 december 2013 / 14:20

  Haha heel herkenbaar wat je zegt over kerstpakketten van je ouders meteen uitpluizen, dat doe ik stiekem nog steeds hihi! Ik hou ook van kerstpakketten! Er zitten vaak leuke dingen in die je zelf nooit echt zal kopen en die toch erg fijn zijn! Of juist hele bruikbare dingen haha. Ik doe heel graag mee aan de winactie 😀 Ik wil mezelf weleens verwennen met iets lekkers hihi

 40. Madelive 9 december 2013 / 14:25

  Ik doe graag mee met deze ontzettende leuke winactie!

 41. Sabrina 9 december 2013 / 14:45

  Ik doe ook graag mee met deze leuke winactie. Helaas heb ik geen Makro pas, hartstikke jammer want ik krijg dit jaar ook weer geen kerstpakket dus zo’n mooi pakket van de Makro had ik hartstikke leuk gevonden. Maar met een Douglas of een V&D bon ben ik ook hartstikke blij, dus ik loot graag mee.

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb dit bericht daar ook geliked.

  Groetjes,
  Sabrina

 42. Kim 9 december 2013 / 14:56

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Een kerstpakket krijgen is altijd leuk. De vaak te grote doos openen voor de inhoud 😉 en dan blij zijn met spulletjes waarvan je wel eens denkt wat moet ik ermee. Dat is de charme van een kerstpakket 🙂

 43. Annebelle 9 december 2013 / 15:13

  Super leuk, ik doe mee! Ik ben zelf 1 keer in de Makro geweest en toen keek ik mijn ogen uit!

 44. Naära 9 december 2013 / 15:31

  Het lijkt me super leuk om te winnen!
  Helaas heb ik niet zo’n handig pasje van de Marko, maar bij de V&D kan ik echt wel lekker shoppen van 50 euro!
  Dus……. Ik wil winnen!! (:

 45. Tine 9 december 2013 / 15:33

  Echt superleuk! Ik vind cadeaupakketten ook veel leuker dan gewoon een cadeautje, wat voor leuk ding het dan ook is. 🙂

 46. Emma 9 december 2013 / 15:50

  Wauw wat een leuke winactie!
  Nu ik eraan denk, het krijgen van een kerstpakket was een leuk voordeel van het hebben van een baantje 😉 ik heb een paar jaar terug bij een supermarkt gewerkt en dan krijg je een grote voorraad eten altijd :p

  Ik doe graag mee! Lijkt me een leuk cadeau in een voor mij lastige tijd 🙂

 47. Maaike 9 december 2013 / 16:18

  Oeh leuk! Ik doe zeker mee! We hadden eerst een bedrijf thuis en mijn vader kocht dan voor het personeel kerstpakketten maar ook een voor ons gezin, super leuk altijd. Helaas is mijn vader een aantal jaar geleden overleden dus nu helaas ook geen kerstpakketten meer.

 48. Deborah 9 december 2013 / 16:23

  Jaaaa ik doe mee 🙂

 49. Rozemarijn 9 december 2013 / 16:41

  Ik doe mee! Ik vindt kerstpakketen ook altijd zo leuk, en dan vooral het uitpakken ervan. Want ja, het blijft toch altijd spannend wat erin zit. Superleuke actie trouwens 🙂
  Liefs

 50. dewi 9 december 2013 / 16:43

  hele toffe winactie! ik doe zeker mee! I love kerstpakketten! Het grote pakket uitpakken alsof je een klein kind bent, dat gevoel is heerlijk!

  xoxo

 51. Laura 9 december 2013 / 18:05

  Ik ben echt dol op kerstpakketten. als klein meisje snuffelde ik altijd in het kerstpakket van mijn vader ! Ik doe dus zeker mee met de winactie !

 52. Rilana 9 december 2013 / 18:23

  Wie wil er nou geen leuk kerstpakketje? Ik in ieder geval wel, dus ik doe graag mee!

 53. ellen 9 december 2013 / 18:43

  Wauw wat gaaf! Ik heb geen pas van de Makro, maar mijn neef heeft er eentje, en wij gingen soms wel eens mee, hele gave spullen hebben ze. Vooral voor een feestje, nutella potten van 5 kilo enzo haha! Super gaaf dat je shoptegoed weg mag geven. Ik vind cadeaubonnen altijd handig, maar wanneer iemand een samengesteld kerstpakket maakt vind ik dat ook super leuk en waardeer ik dat ook heel erg! Vaak laat ik de producten nog staan omdat het er dan zo mooi uit ziet haha. Ik heb nu nog steeds een fles shampoo en conditioner van een verjaardagen pakketje uit juli 😛

  Whoops!

  Liefs, Ellen

 54. Cath 9 december 2013 / 18:57

  Erg leuk, vooral dat tapas pakket. En ik doe ook graag mee!

 55. Judith 9 december 2013 / 19:11

  Jaaaa kerstpakketten! Vroeger kreeg mijn moeder altijd een kerstpakket van mijn oom omdat ze zijn huis altijd poetste. Daar deed hij dan altijd alleen maar lekkere dingetjes in. En groot dat die doos altijd was! Dat was echt mijn favo kerstmoment, haha 🙂

  Enne met die winactie wil ik natuurlijk wel meedoen 🙂

 56. Jane 9 december 2013 / 19:11

  Leuk! Ik geniet er ook altijd van om de kerstpakketten van mijn ouders uit te pakken 🙂 Ik doe mee met de winactie!

 57. Tiff 9 december 2013 / 19:13

  Ik doe mee!
  Vorig jaar had mijn vriend een kerst pakket en daar was ik best een beetje jalours op, lijkt me zo leuk. Heb er zelf nooit een gekregen maar kijk altijd vol interesse naar de kerstpakketen foldertjes van de makro

 58. Lotte 9 december 2013 / 19:17

  Hoi Lisanne,

  Ik vind het heel erg leuk om een kerstpakket te krijgen! Omdat ik deze niet krijg, omdat ik helaas niet kan werken, heeft mijn vriend heel lief een kerstpakket gemaakt. Echt heel erg lief! Met handdoeken, Kneipp, borrelnootjes, sokken, Cosmopolitan enz enz 🙂 Ik waag graag een kansje op een shoptegoed dan kan ik daar mijn vriend mee verrassen 😉 x

 59. Tessa 9 december 2013 / 19:22

  Hoi, ik doe graag mee! Ik zou er graag eentje willen geven aan mijn moeder die net een heftige scheiding achter de rug heeft. Enne, met het helpen uitpakken doe ik gerust mee… 😉

 60. Just Femz 9 december 2013 / 19:25

  Ik doe graag mee voor dat shop-tegoed in deze dure maand! Leuk artikel weer! 😀

 61. Tess Evea 9 december 2013 / 19:41

  Zoiets als dit is natuurlijk nooit verkeerd. Mijn moeder kreeg toevallig nog een kerstpakket van de Makro van mijn opa cadeau. Altijd leuk natuurlijk! In die pakketten zitten altijd heerlijk etenswaren. 🙂 Ik doe heel erg graag mee, altijd leuk. 🙂

 62. Giulia 9 december 2013 / 19:42

  Leuke actie! Ik ben juist ook dol op van die pakketten: verras me maar! Ondanks dat je dan niet altijd krijgt wat je wilt, is het veel leuker iets uit te pakken wat nog een verrassing is! Dat is nou net het gevoel dat bij deze maand hoort, vind ik :).

 63. Leonella 9 december 2013 / 19:43

  Oeh, ik zie dat ik al een tijdje niet heb gereageerd, maar ik lees je wel regelmatig hoor =)

  En ik wil ook meedoen met de winactie, dus ik heb maar even een ander mailadres ingevuld.

  • Leonella 9 december 2013 / 19:43

   o en nou heb ik de reden waarom ik wilde reageren nog weer overgeslagen: je hebt een aantal keer kerstpakketen in plaats van kerstpakketten geschreven.

 64. Tine 9 december 2013 / 19:59

  Ik wil trouwens ook wel meedoen haha

 65. Fabiënne 9 december 2013 / 20:24

  Ik ben ook fan! Kerstpakketten zijn zo leuk! Ik kijk ieder jaar weer op de site van de Makro. Ik doe mee!

 66. Kirsty 9 december 2013 / 20:36

  Ooohh ik vind kerstpaketten ook altijd erg leuk! Jammer genoeg krijg ik er meestal geen, maar mijn vriend wel hihi, dat vind ik superleuk 🙂 Ik doe graag mee met je winactie, maar zou wel graag voor de cadeaubon die je bij de Douglas in kunt leveren mee doen, aangezien wij geen Makro hier in de buurt hebben jammer genoeg!

 67. Hester 9 december 2013 / 20:44

  Ik wist niet dat je zo’n kant-en-klaarkerstpakket zo kon kopen, grappig! Ik doe graag mee!

 68. Beautyding 9 december 2013 / 20:48

  Ohhh kerstpakketen zijn echt leuk. Ik herinner me nog dat papa en mama vroeger met een pakket thuis kwamen en dat we dat samen gingen uitpakken. Ik vond het echt geweldig, allemaal kadootjes en leuke frutseltjes in de doos 😀 Ik zou graag kans willen maken op een kadobon van de douglas. Ik ga dan lekker mijn eigen kerstpakket samenstellen met lipsticks, douchegels en oogschaduws 😀

 69. Lenneke 9 december 2013 / 21:05

  Wauw! Wat heb jij een leuk baantje dat je deze kerstpakketten weg mag geven! (:
  Weet je dat ik me zelf al gelukkig voel als ik bijvoorbeeld en koekje weg geef haha, moet je nagaan hoe goed mens jij je wel niet moet voelen!
  Natuurlijk is het grootse pakket het leuks om te winnen máár ook met een kleiner pakketje ben ik meer dan tevreden! Ik heb trouwens 100x liever een kerstpakket dan een cadeaubon omdat het bij mij er nooit van komt met cadeaubonnen haha, klinkt misschien een beetje decadent maar misschien herken je je er wel in, bij mij liggen ze altijd jaren in kast haha!

  Ik ga duimen, en wie weet wordt vrijdag de 13e toch nog mijn geluksdag! 🙂

 70. Tiffany 9 december 2013 / 21:27

  Ik doe mee! 🙂 Fijn dat je dit mocht doen van Makro. Ik vind kerstpakketten erg leuk, zo heb je het gevoel dat alles helemaal samenhoort, bij elkaar past. En het is nog eens super nuttig ook 🙂

 71. Jorinde 9 december 2013 / 21:27

  Ik ben fan en doe mee!

 72. Marjolein 9 december 2013 / 22:36

  Jaaa! Ik doe meee! 🙂

 73. Tess 9 december 2013 / 22:56

  Hee lisanne!

  Super leuke blog en natuurlijk altijd een leuke bijkomstigheid zo’n actie:)
  Natuurlijk doe ik mee met de actie! X

 74. Irene 9 december 2013 / 23:15

  Leuke actie! Ik doe mee 🙂

 75. Jolanda 9 december 2013 / 23:18

  Jaaa leuk! 🙂 Ik doe mee.
  Ik ben helemaal Voor kerstpakketten 🙂 Zo leuk! Idd het uitpakken is the best part! Van mijn werk kregen we vroeger vaak een pakket van zo’n landwinkel met allemaal streekproducten. Geen giga pakket, maar wel erg lekker.

 76. Cathelijne 10 december 2013 / 00:26

  Leuk artikel! Doe graag mee met de winactie. 🙂

 77. Lotje 10 december 2013 / 00:54

  Wat een leuke win actie! Ik doe graag mee xxxxx

 78. Karin 10 december 2013 / 01:47

  Grappig! Net afgelopen week een pakket van de makro gekregen van lievie! Ik ben er ook gek op en zou dit jaar niets officieel krijgen! Toevallig! Leuk om te lezen.

 79. Maai 10 december 2013 / 08:19

  Kan nu al niet wachten tot mijn vent met zijn pakket thuis komt…… Joepie!!!

 80. Maai 10 december 2013 / 08:20

  Oh en natuurlijk doe ik graag mee….. Jaaaa duimen voor ook een kerstpakket voor mij 😉

 81. Ashleey 10 december 2013 / 08:52

  Wat heerlijk! Ik zou graag voor de waardebon van de V&D gaan! Wat een super leuke wintergerichte winactie! 😀 Ik doe dus mee.

  • Ellen 10 december 2013 / 09:56

   Ik ben gek op kerstpaketten, alleen altijd zo zonde om ze uit te pakken!-

 82. marlijn 10 december 2013 / 10:01

  Makro heeft echt leuke pakketten inderdaad, je word er zo hebberig van haha! Ik doe graaaaag mee 🙂

 83. michelle 10 december 2013 / 11:00

  Ah leuk! Ik doe ook graag mee! Ik heb ook nog maar twee kerstpakketten gehad in mijn leven. Ik herinner me dat ik er altijd zo blij mee wás, gauw naar huis om ze open te maken. iedereen liep altijd te mopperen dat ze het weer een flut kerstpakket vonden maar ik vond het geweldig!

 84. Mirte 10 december 2013 / 11:01

  Hahaha ik moest zo lachen toen ik de eerste alinea las, ik dacht dat ik altijd de enige was die dat deed.
  Heel herkenbaar! Wanneer m’n ouders thuiskwamen met zo’n grote doos, was ik altijd de eerste die gelijk de doos openmaakte en er in ging snuffelen op zoek naar leuke spulletjes!
  Nóg leuker is dat ik sinds een aantal jaar een eigen kerstpakket krijg van m’n bijbaantje, dat maakt zo;n kerstpakket nog leuker:D
  Ik zou dan ook heeeel graag mee willen doen aan je winactie!

  Liefs

 85. Julia 10 december 2013 / 12:09

  Jaa kerstpakketten zijn leuk! Ik zat vroeger ook altijd die van mijn vader door te spitten. Ik heb zelf één keer een kerstpakket gehad en dat vond ik zo leuk haha! En een andere keer een fles glühwein bij wijze van kerstpakket, maar dat vond ik wat minder 😛 (vind ik niet zo lekker namelijk). Ik zou bij deze winactie kiezen voor de Douglasbon en die zou ik aan mijn moeder geven. Ze droeg vroeger altijd parfum, maar vorig jaar zijn zij en mijn vader uit elkaar gegaan en mijn moeder kan het zich nu gewoon niet meer veroorloven. Dus ik zou haar met kerstmis dan graag hier blij mee willen maken 🙂

 86. Sigrid 10 december 2013 / 14:05

  Toffe actie, ik doe mee!
  Een kerstpakket is vooral leuk als er dingen inzetten die je echt leuk vind. Als je bijv. wijn krijgt terwijl je geen alcohol drinkt is dat niet echt leuk natuurlijk. Mijn zusje kreeg vorig jaar een kerstpakket vol Blond Amsterdam, dat vond ik echt geweldig want ik mocht toen de koektrommel hebben, haha.
  Maar zelf zou ik denk ik voor een cadeaukaart kiezen, bij voorkeur van de V&D. Dan kan ik bijv. het nieuwe seizoen van Gossip Girl halen.

  • Lindsay 10 december 2013 / 14:57

   Kerst is geweldig, en een mooie tegoedbon als cadeautje onder de boom zou het nog mooier maken!

 87. Miss Happinez 10 december 2013 / 16:21

  Wow, dat laatste kerstpakket….!!!! Als ik zo’n pakket zou krijgen dan heb ik zeker weten een héle grote lach op mijn gezicht! Ik ben echt gek op kerstpakketten. 2 jaar geleden kreeg ik ook een hele leuke, grote box vol met bakspulletjes, lekkere snacks en allerlei leuks.

  Ik doe heel graag mee met je winactie!!

 88. Manon 10 december 2013 / 16:22

  Ik ben ook dol op kerstpakketten en mag binnenkort hopelijk mijn eerste echte kerstpakket in ontvangst nemen. Doe ook graag mee met je winactie 🙂

 89. Carlijn 10 december 2013 / 16:24

  Ik hou van kerstpakketten! Mijn moeder kreeg vroeger altijd een kerstpakket dat ik dan mocht uitpakken. Beetje hetzelfde idee als jij. Nu doen ze op haar werk altijd een kerstmarkt waar ze voor 50 euro mogen besteden bij winkels uit de buurt die daar een kraampje hebben.
  Mijn vader krijgt nooit een kerstpakket, dus die maak ik altijd voor hem. Het zou toch wel leuk zijn als ik hem een écht pakket zou mogen geven!

 90. Nadine 10 december 2013 / 18:01

  Ik doe heel graag mee! Ik weet zoveel leuke dingen die ik nog heel graag wil hebben! Met 50 euro kom ik een heel eind. Superleuke actie!

  Kerstpakketten vind ik altijd geweldig. Ik ben altijd reuze benieuwd wat er allemaal in zit.

 91. Sanne 10 december 2013 / 19:43

  Ik doe heel graag mee! Dat zou een heerlijke bonus voor mijzelf zijn!

 92. Lianne 10 december 2013 / 20:25

  Ooh, dat winterpakket ziet er nice uit zeg! Kerstpakket uitpakken doen we hier ook vaak met z’n allen haha, dat is zo leuk!
  En ja, ik doe graag mee met je winactie ;D

 93. Daphne 10 december 2013 / 21:18

  Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee!
  Dit zal mij deze koude winter goed doorhelpen! ^^

  Ik ben reuze benieuwd,

  Liefs Daphne

 94. Marta 10 december 2013 / 21:23

  wat een leuke actie! Het is een tijd geleden dat ik een kerstpakket heb gekregen, en ze zijn zó leuk. Daarom doe ik graag mee. Het zou een mooie kers zijn op de taart van m’n eerste jaar als zelfstandige 🙂

 95. Ianthe 10 december 2013 / 21:40

  Dat tapaspakket ziet er echt heel leuk uit!
  Ik doe graag mee aan de winactie 😉
  Liefs!

 96. Nathalie 10 december 2013 / 22:11

  Love it, ik doe mee!
  Ik werk bij een vzw, wat blijkbaar automatisch betekend dat er kei hard bespaard wordt op nieuwjaarsattenties 😉

 97. linda 11 december 2013 / 02:35

  Kerstpakketen geven echt het ultieme kerst cadeau!
  En het uitpakken vind ik ook zo leuk 🙂

  • linda 11 december 2013 / 02:38

   Verdorie, te vroeg op enter.. dat bloggen op telefoons is ook niet altijd alles hihi

   r ik wil laten weten dat ik heel graag mee doe! Ik ga regelmatig winkelen bij de Makro en wat zal de bon een mooi cadeau zijn zeg! Zo kan ik ook weer een keertje iets voor mijzelf kopen 🙂

 98. Thea 11 december 2013 / 15:22

  Ik ben ook dol op kerstpakketten! Ik heb er zelf nog nooit eentje gehad, mijn werkgevers deden daar niet in die vorm aan. Mijn zusje en ik zijn er beide dol op, degene die als eerste thuis was toen mijn vader ze nog kreeg dook meteen de doos in en pakte het daarna allemaal weer netjes in zodat de ander ook het plezier van uitpakken had, lief he? Nu moeten we het helaas zonder doen.

 99. Kim 11 december 2013 / 19:48

  Leuke winactie!
  Ik wil graag mee doen 🙂

 100. Cleo 11 december 2013 / 22:13

  Aaah super leuk!
  Ik doe zeker mee hieraan (kan ik wel gebruiken in deze maanden haha)

 101. El 11 december 2013 / 22:54

  Ik doe graag mee voor mijn man want die kan zeker een opkikker gebruiken. Hij heeft nu zeer veel pijn door een gebroken rugwervel die is ontstaan door botontkalking van de vele cytostaticakuren die hij heeft moeten krijgen. Dus hij kan zeker een opkikker gebruiken. Ik ga hopen voor hem…….

 102. Wendy 12 december 2013 / 14:55

  Ik ben ook helemaal gek van kerstpakketten.
  Wat je verteld had ik ook altijd als kind als de pakketten binnen kwamen….
  En nog steeds eigenlijk.
  Helaas heb ik dit jaar geen pakket ben net werkeloos geworden. Voor mij niks om uit te pakken….
  Dus ja mijn voorkeur gaat uit naar een traditioneel kerstpakket. Dit zijn toch de leukste….
  Ik zou het te gek vinden als ik die waardebon zou winnen.

 103. Masha 12 december 2013 / 17:07

  Super leuke winactie! Ik doe zeker mee 🙂 Zo’n tapas pakket is echt super leuk!

 104. Carla 13 december 2013 / 16:40

  Ja! Ik doe graag mee!

 105. Lotta 13 december 2013 / 17:46

  Ik lig jammer genoeg al een half jaar ziek op bed maar kan toch nog even lekker wegzwijmelen bij het zien van deze kerstpakketten :). Heel leuk! En ik doe graag mee.

 106. Sas 13 december 2013 / 18:40

  Awww. Ik ben te laat een half uurtje 🙁

 107. Emmy 16 december 2013 / 17:43

  Ik doe graag mee, in de hoop dat ik daarmee mijn vriend ook een leuk kerstpakket kan geven! Dat heeft ie namelijk wel verdiend!

 108. Sanne 8 december 2020 / 12:04

  Kerstpakketten zijn zeker nu extra leuk om te krijgen, maar ook om te geven!
  Makro heeft inderdaad altijd veel keus, wij slagen daar eigenlijk altijd voor onze medewerkers en vrienden.
  We nemen dan wel allerlei verschillende pakketten, zodat iedereen iets heeft wat bij hem of haar past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.