Kerstshow De Boet 2021 (en wat we kochten)

Op 22 oktober brachten we een bezoekje aan Tuincentrum De Boet in Hoogwoud. Daar was de kerstshow al begonnen en aangezien we wel zin hadden in wat kerstinspiratie gingen we erheen. Ik laat je graag wat inspiratiebeelden zien. En uiteraard kocht ik ook iets, ik laat het je graag zien!

Bij de ingang kon je een foldertje meenemen met een plattegrond en de verschillende thema’s. Wat betreft decoratie hebben ze de thema’s herfst, atelier, Scandinavië, kleurrijk, klassiek en natuurlijk. Het thema van mijn kerstboom is eigenlijk heel simpel: goud. En dan niet van dat groenige goud, maar geelgoud. Misschien dat we er ook wel wat natuurlijks doorheen gooien, ik heb vorig jaar namelijk sinaasappelschijfjes gedroogd en in de boom gehangen.

Kerstshow tuincentrum De Boet

De miniatuurlandschappen vind ik geweldig om naar te kijken, maar die waren nog niet helemaal af en vind ik op een foto niet tot zijn recht komen. Dus… ik heb vooral foto’s gemaakt van de tafels, schappen en bomen. Dat was nog best een uitdaging, want het was megadruk!

Geweldig, inspiratie om de tafel te dekken! Daar kan ik nog wel op oefenen, verder dan een tafelkleed en gewoon heel veel eten kom ik niet, haha. De setting hierboven kan ook prima voor een herfstetentje.

Qua ornamenten is er voor ieder wat wils, je hebt de meest hysterische ballen, maar ook ornamenten van natuurlijke materialen. Qua prijs ligt het tussen de €0,60 en €25 per bal. Je kan het zo gek maken als je zelf wil!

Ik zag vooral veel warme kleuren en goudtinten. Op deze foto zie je toevallig op de achtergrond zilver staan, maar er was maar heel weinig zilver beschikbaar, vond ik.

Nog niet alle bomen hingen vol met ornamenten helaas, de show was nog niet helemaal af. Maar wat er was vond ik al heel leuk! Ik was wel blij dat ik al een thema heb voor mijn boom, anders zijn al die volgehangen bomen wel een grote inspiratie voor wat je kunt samenstellen!

Gekocht bij tuincentrum De Boet kerstshow

Uiteindelijk kochten we niet extreem veel maar wel genoeg leuks! Bijvoorbeeld deze tasjes om een drankje in cadeau te doen.

Gedraaide kaarsen in het goud, ik vind ze prachtig en heb de perfecte kandelaars hiervoor. Ze hadden ontzettend veel verschillende kleuren gedraaide kaarsen, dus mocht je nog op zoek zijn… hiermee maak je je kersthuis helemaal gezellig!

Deze dennenappelachtige hangers gingen mee.

En hier namen we er ook vier van mee. gewoon een leuke aanvulling in de boom!

Deze kaarsenhouder, B was helemaal fan en móest hem hebben.

En tot slot dit herfsthuisje, in een pompoen. Er zit een LED-lampje in. Dit was precies wat ik miste in mijn leven, haha. Ik vind hem zó leuk!

Uiteindelijk waren we rond de €25 kwijt voor al deze items. Dat valt best mee, toch? Als je je complete kerstset gaat kopen kun je gemakkelijk honderden euro’s uitgeven, haha. Maar wij hebben gewoon alleen wat kleine dingen gekocht, ook helemaal goed, we zijn er erg blij mee.

Uiteraard was er nog veel meer leuks en moois te zien, misschien gaan we later nog wel een keertje kijken, als alles af is. Heb jij ook een kerstshow waar je elk jaar heengaat?

DELEN:

1 reactie

  1. Tomas 21 november 2021 / 20:18

    Heerlijk al die kerstpullen in die tuincentrums. Vooral die gedraaide gouden kaarsen van twist zijn echt leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.