Kijk in mijn Bullet journal + WIN Leuchtturm1917 & Micron fineliners

Ik heb 5.000 bloglovin volgers behaald. Dat wil ik graag vieren! De laatste tijd zie ik dat de bullet journal steeds populairder wordt in Nederland, dus het perfecte moment om daar een toffe winactie van te maken. In de video vertel ik je er meer over en laat ik je zien dat ik aan de slag ga met mijn eigen Micron fineliners en bullet journal

Alle andere blogpost die ik schreef over de bullet journal

Ik stoor me er lichtelijk aan dat ik het nog steeds niet goed uitspreek, maarja… je snapt wel wat ik bedoel! Haha.

De winactie vind je hier op mijn Facebook pagina. Ook leuk om te volgen, aangezien ik er regelmatig iets extra’s op zet dat je niet ziet als je alleen de blog vlogt! Meedoen is gelukkig heel simpel en je hoeft niets te delen oid, wel zo prettig voor je vrienden, haha.

Gebruik jij ook een bullet journal? En ga je meedoen met de winactie?

DELEN:

14 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 13 maart 2017 / 18:54

  Je maakt er zoiets leuks van!
  Helaas geen facebook hier (althans niet voor m’n blog) dus meedoen wordt hem niet, maar je gaat zeker iemand anders blij maken met deze mooie prijs!

 2. Darina 13 maart 2017 / 18:58

  Wow, wat heb je dat weer leuk gedaan! Ik gebruik geen bullet journal, dus je mag iemand anders heel blij maken met deze mooie prijs!

 3. Kyara Esteva 13 maart 2017 / 19:44

  Je bent zo creatief! Ik ben zelf niet zo van het knutselen, maar dit vind ik echt leuk. Ga er deze week zelf ook een maken!

 4. Jacqueline 13 maart 2017 / 19:54

  Ik heb daar veel te weinig geduld voor, haha! Heb wel een keer een poging gedaan, maar was het na twee weken alweer zat en hou het dus maar op mijn saaie agenda.

 5. Josephine 13 maart 2017 / 20:05

  Leuk gedaan, Lisanne! Ik vind vooral de boekenkast erg leuk! Ik heb nog een berg aan notitieboekjes liggen, en ik denk niet dat ik alle pagina’s zo mooi ga maken als jij doet, maar zo’n boekenkast komt er wel in! (Ik heb zooo’n lange wil-ik-ooit-nog-lezen-lijst!)

  Gave winactie, trouwens!

 6. Lilian 13 maart 2017 / 20:12

  Ik ben net vandaag weer begonnen met een ‘soort van’ bullet journal. Ik hoop dat ik het volhoud. Ik vind eigenlijk dat ik alles online moet doen, omdat daar veel handiger tools zijn, maar zoals nu grijp ik dan toch weer terug naar papier. Ken het bullet journal wel door jou, dus bedankt! 😉

 7. Charelle 14 maart 2017 / 08:25

  Ik vind het zo leuk om te zien met hoeveel geduld jij zo’n prachtig bullet journal in elkaar zet. Ik denk niet dat ik dat geduld zou kunnen opbrengen, haha. Dus ik doe niet mee, ook al vind ik het nog zo tof! 😉

 8. Leonie 14 maart 2017 / 11:33

  Handig om te zien hoe jij in de Leuchturm schrijft en met welke pennen. Ik vraag hem voor mijn verjaardag. Ik had altijd een bullet journal in een hokjes schrift. Nu heb ik die agenda van Bershka, omdat het opzetten van de maand teveel energie kostte. Maar ik mis het toch, dus ik wil nu weer een eigen bullet journal maken.

 9. Shirah 14 maart 2017 / 21:26

  Wauw! Als ik dit zie, moet ik ook maar eens een bullet journal gaan maken.

 10. Kirsten 14 maart 2017 / 23:39

  Wat gaaf Lisanne, echt leuk om een kijkje te mogen nemen in jouw bullet journal! Naast mijn gewone agenda heb ik ook een soort bullet journal waar ik de doelen voor 2017 en de komende maand in opschrijf en de hoogtepunten van de maand en dergelijke!

 11. Patricia 15 maart 2017 / 07:42

  Vroeg me gister af wat ik in mijn zwangerschapsverlof nog kan doen en dit is wel heel leuk om mee te starten nu.

 12. Vany 18 mei 2017 / 21:25

  Persoonlijk had ik best veel moeite met het Bullet Journal systeem toen ik net begon. Ik denk dat de druk te hoog werd door al die mooie pagina’s op Pinterest. Uiteindelijk besloot ik een €4,- boekje te kopen bij de Hema en daar opnieuw – en vooral lekker simpel – in te beginnen. En nu gebruik ik ‘m elke dag en heb ik er zelfs twee. Het is heel fijn om mee te werken, maar je moet echt eventjes puzzelen. Leuk om te zien dat meer mensen in Nederland het doen, tot nu toe heb ik van bijna niemand meegekregen dat ze het kennen.

  Groetjes!

 13. Helga 8 september 2017 / 14:50

  Hallo Lisanne,

  Super leuk om zelf een bullet journaal te maken. De boekenkast vond ik ook heel leuk om zelf in mijn notitieboek toe te voegen. Aangezien ik dit jaar een museumjaarkaart heb gekregen wil ik ook een pagina maken met interessante musea die ik wil gaan zien.
  Het lijkt me ook leuk om mijn humeur die dag met een tekening of sticker erbij te voegen!
  Wil je nog meer ideeën posten op je blog.
  Groeten van Helga

 14. Margareth 17 november 2018 / 21:08

  hallo lisanne
  wat leuk allemaal Bullet Journal
  hoop dat je lekker doorgaat ermee alemaal
  neem lekker je tijd ervoor ook heh meid
  gr.margareth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.